Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Exercitii |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
arlechino |
|
||
Guest
|
exemple de studii: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! si tot asa....... |
||
Back to top |
|
||
silvika |
|
||
Guest
|
eu am trekut cele 3 kursuri ale lui HANON. va rekomand
|
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa60 |
|
||
Guest
|
Buna ziua. Tot am auzit de cursirole lu` HANON dar nu le gasesc nicaieri. Am cautat peste tot pe net dar nu am gasit nimic. Daca ma poate ajuta cineva cu acele cursuri i-as fi recunascator. Va multumesc. |
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Guest
|
nu cred ca se gasesc in comert....eu caut demult,dar......nu am gasit, iar cei care detin asemenea cursuri, nu le vor afisa aici ....
|
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Guest
|
totul se plateste azi...nimic nu este gratis....
|
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa60 |
|
||
Guest
|
Nu e vorba de gratis. Daca are cineva inclusiv contra cost nu este nici o problema. Sa spuna daca da. |
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa60 |
|
||
Guest
|
se cheama cumca : Hanon, Charles-Louis
|
||
Back to top |
|
||
arlechino |
|
||
Guest
|
Am postat aici :http://clape.ro/downloads10840.html prima parte din Hanon, am trimis si a doua parte dar vad ca nu sunt postate la downloads. Pentru incepatari cateva notiuni de baza: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! [ Edited Thu, 30 Apr 2009, 07:55AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |