Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
mixer-amplificator |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
elsiN |
|
||
Guest
|
Salutare....as dori si eu o indrumare. Ce mixer imi recomandati in jurul a 400 E, nu ma intereseaza in special puterea, sa fie una moderata, ci sa fie de ajutor vocii...adica niste efecte cat mai belea. O parere despre Behringer PMP 1000 poate sa imi spuna cineva..ceva? "Nimeni nu se naste invatat, cat traiesti inveti!" [smilie=z_thankyou.gif] [ Edited Sun, 27 Jul 2008, 10:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
dear elsin,ca efect acest mixer e la fel da bun ca dynacordul...eu l-am auzit si suna super...dar este fara putere..http://www.magazinuldemuzica.ro/PROEL-M8-USB-_-4432.html
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Vezi aici cateva mixere : LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
elsiN |
|
||
Guest
|
PROEL-ul aceste ce putere are? m-am uitat dar nu am vazut pe nicaieri scris... ![]() Scze..da, am vazut akum. [ Edited Mon, 28 Jul 2008, 10:25AM ] |
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Pai nu are putere in el! Este doar mixer! Puterea ti-o iei separat! ![]() |
||
Back to top |
|
||
elsiN |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici ! acesta spune k e si amplificat....ma gandesc...nu e o solutie mai buna? Astept pareri. Ms anticipat! |
||
Back to top |
|
||
Clapar |
|
||
Guest
|
elsin astampara-te cu behringer..mixerele din seria PMP sunt foarte paguboase,se strica repede..vezi ca de la proel poti lua si un mixer cu putere care sa aiba atatea canale cate are M8 pe care ti l-a recomandat cineva mai sus..
|
||
Back to top |
|
||
elsiN |
|
||
Guest
|
hmm....ceva mai concret...un link, un model sa il vad si eu ![]() |
||
Back to top |
|
||
florindurusan |
|
||
![]() Registered Member #348
am eu un mixer amplificat 400+400W cu 16 canale, procesor pe 24 biti cu 99 de efecte, egalizator pe 7 benzi, etc. Il dau cu 350 euro, negociabil![]() |
||
Back to top |
|
||