Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Explicati-mi si mie |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Nelutu Muresan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #20
Salut!! ..Am un ROLAND EM 55 si am gasit pe net un update pt clapa. Explicati-mi si mie cei care cunoasteti ce se intampla de fapt daca fac acest update: se schimba ceva in clapa,se schimba styluri sau tonuri,se schimba sistemul de operare al clapei, o sa mearga mai bine sau mai rau. Deci in concluzie merita sa fac acest lucru sau nu. Multumesc!!
|
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Daca este o versiune mai noua decat cea instalata pe clapa, normal ca e ceva imbunatatit! Mai multe.... o sa-ti spuna cineva cu o asemenea clapa! ![]() |
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
Tot update-ul este pe 2 disckete si cand incarca discketa 2 se opreste si imi da o eroare. Am incercat de mai multe ori si tot asa face.....asa ca renunt. Multumesc pt sfat klaudyu
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
rar sesizezi ceva nou în update la Roland, doar la modelele mai noi. La 55 cred, au rezolvat ceva bug'uri sesizate de utilizatori... oricum, n-are ce strica instalarea. La tine, ai floapa a II-a zăpăcită, este 'bad'. Dacă nu-ţi face probleme, foarte posibil să ai ultima versiune instalată. Oricum, sample nu poţi pune pe ea cu noul OS, nici mp3, nici nu va cânta şi contracta nunţi singură. |
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
am pus si pe alta discketa si tot error imi da......dar cum zici tu ''saracule'' nici nu va canta si nici nu-mi va aduce nunti singura.
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Nelutule formateaza in prealabil ambele dischete in clapa.Pe urma copiezi pe ele sistemul de operare.Imposibil sa nu mearga daca ai copiat corect sistemul de unde l-ai gasit tu.
|
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
dORELE AM FACUT SI CUM AI ZIS TU ...ACELASI REZULTAT....la discheta 2 imi apare ''CSum Err" dar dupa ce citeste de pe ea un pic. de aici am luat update-ul: LINK: Click aici!
[ Edited Mon, 28 Jul 2008, 10:40PM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Ai incercat prima data sa-i faci un factory reset ?
|
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
Am incercat si asa.......acelasi rezultat!!!!
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Ai o clapa super avion Nelutule ![]() |
||