Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ritmuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Vreau sa imi fac si eu style-uri! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
stan_gaby |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3258
Ajutati-ma si pe mine sa invat sa imi fac style-uri...cam care ar fi pasii de urmat?ce programe imi trebuie?pe vista64 ce as putea folosi?cum trebuie sa impart un style?care sunt pistele lui sa zic asha? ma intereseaza indeosebi style-uri de muzica populara dar nu numai. voi cum vi le creati? 607.gif
[ Edited Sun, 03 May 2009, 09:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1086
pai in primul rand iti faci midul ,apoi din mid faci style .oricum e mult de munca ..mai bine iei ceva dintr-un style ceva din altul si iti cam faci ce style vrei
|
||
Back to top |
|
||
minel |
|
||
Guest
|
scuze leo...dar l-ai lamurit bustean...nici pe departe asa ceva..gaby ,daca vrei,trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tau,si iti explic tot pe mesenger ok gaby..scrie-mi acolo
[ Edited Sun, 03 May 2009, 11:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
stan_gaby |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3258
minel,as vrea sa iti trimit PM numai ca nu stiu cum...poate sa iti las comment la userul tau cu id-ul meu de mess ca altfel nu am idee cum sa facem
[ Edited Sun, 03 May 2009, 10:42PM ] |
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Guest
|
si eu as fi interesat de chestiune aaceasta daca mar putea ajuta cineva?
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
minel, explica aici pe forum, ca poate mai sunt persoane care vor sa stie.
|
||
Back to top |
|
||
igoriokkk |
|
||
Guest
|
Eu am aceeasi intrebare numai ca la Yamaha QS300 .As vrea sa transform style-ul din midi in Q3A (formatul clapei) insa nu stiu cum se face.Daca m-ar ajuta cineva as ramine foarte recunoscator... ![]() |
||
Back to top |
|
||
minel |
|
||
Guest
|
incerc sa le explic admin...dar prima data sa-mi spuna modelul clapei..igor la qs300 cred ca ma depaseste,a avut nasul meu una,si era ciudata rau..
[ Edited Mon, 04 May 2009, 01:02PM ] |
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Guest
|
eu am korg pa500
|
||
Back to top |
|
||
livyou23 |
|
||
![]() Registered Member #5479
Cred ca cel mai bine ar fi daca ai putea explica la modul general, si fiecare incearca sa aplice in functie de clapa pe care o are.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |