Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| GW 8, un mic ajutor | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| tiberius |
|
||
|
Guest
|
ADY E2 a scris ... ady98tm asta nu este o solutie ar trebui sa ai in timp real schimbarea de set....deci undeva este o problema...... beatmaker trebuie sa ai setarile respective cand ai clapa conectata la PC: sa ai clapa setata in mod SONG adica apesi butonul SONG, in SW la Configuration sa ai setat la Midi Output for Playback DRIVER-ul clape si atunci ar trebui sa functioneze totul normal.....daca nici dupa aceasta ai probleme inseamna ca se intampla ceva.... chestia cu apasatul butonului SONG e valabil doar la roland sau si la alte clape(in cazul meu korg pa500)? |
||
| Back to top |
|
||
| DorinelParadox |
|
||
![]() Registered Member #6316
doar la roland!, trebuie apasat butonul SONG , la korg ,trebuie sa fie apasat but SEQUENCER,
|
||
| Back to top |
|
||
| padys78 |
|
||
![]() Registered Member #200
Salutare prieteni.Am de putin timp un Roland GW8, versiunea E si am intalnit o mica problema-anomalie.Problema e urmatoarea: Stickul USB funtioneaza corect pana la un moment dat si anume pana la functia EXPORT.Ei ,aici e buba.Cand vreau sa salvezi unu din song-urile facute pe clapa sau sa salvez style-urile din memoria USER, da imediat mesaj de eroare : WRITE ERROR!.Are cineva idee de la ce ar fi si cum s-ar putea rezolva?Sau a mai intalnit cineva acest aspect?Tin sa precizez ca spatiu pe Stick am destul(4 gb) liber.
[ Edited Wed, 01 Jul 2009, 06:21PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| VIOREL |
|
||
![]() Registered Member #724
stik-ul l-ai formatat primadata cind lai pus pe clapa?.La utilitati este o optiune de formatare care iti face niste foldere ,,song,style,sound/sistem,,si stie clapa unde sa le salveze...pentru intrebarea lui padys78....si nu toate stycurile le recunoarste,eu folosesc doar sticuri de un gb si merge fara probleme.
[ Edited Wed, 01 Jul 2009, 10:51PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| padys78 |
|
||
![]() Registered Member #200
Am formatat stickul cu functia de formatare din clapa si nimik...cand intru in Utility dau EXPORT aleg Song sau Style ,imi da eroarea mai sus amintita : WRITE ERROR !
|
||
| Back to top |
|
||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
schimba stickul.... poate nu e compatibil. Mie un kingston de 4GB nu mi-a mers, apoi alt model de kingston, tot de 4GB, a mers fara probleme... |
||
| Back to top |
|
||
| DorinelParadox |
|
||
![]() Registered Member #6316
mie mia mers cu un stik sanadisk de 4 GB
|
||
| Back to top |
|
||
| beatmaker |
|
||
|
Guest
|
am procurat acest flash de 8 GB si nu a mers. ATENTIE: are optiunea lock. Poate din aceasta cauza nu a mers. ![]() Apropo, am o mica intrebare. Cum sa fac ca Ghitara in style sa rastoarne bine acordul. La styleul meu, de la Fa# in sus, acordul o ia razna, adica se aude undeva sus. Suna foarte neplacut. Astept niste idei. Daca aveti o intrebare la mine, va voi ajuta cu mare placere. [ Edited Thu, 02 Jul 2009, 11:46PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |