Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema boxa activa |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tiberius |
|
||
Guest
|
bits a scris ... In primul rand,trebuia sa mentionezi si marca boxei(ca doar nu-i secret) ![]() Apoi,este o diferenta intre tweeter si driver de inalte.Daca ai tweetere atunci mai bine schimba-le pe ambele cu drivere,cu specificatii apropriate de putere si marime palnie; In primul rand,verifica driver-ul separat(ori cu ohm-metru,ori simplu,cu o baterie dai impulsuri,si trebuie sa se auda un pacanit)ca se poate sa nu primeasca semnal din filtru(alea cu becurile sunt la filtrele pasive); Se poate schimba doar unul daca gasesti la aceeasi firma,sau chiar de la alta firma,cu conditia sa sune la acelasi volum,si asta se vede numai la test.Un test rapid de inalte poti sa-l faci cu clapa,scotand din EQ joasele pana la ultimele 2 benzi de inalte,precum si de pe cale,lesi numai tobele de ex. un ritm de 16 beat care are fus constant,reglezi iesirea la mixer sa fie egale si left si pe right(sa bata Vu-metrele la fel); Daca iei un singur driver,demonteaza-l din boxa ca si asa nu functioneaza si te duci cu el la magazin specializat ,si iei unul sa aiba aceeasi prindere la palnie(diametru interior si distanta suruburi). La final:vorba admin-ului,driverele RCF sunt beton,cred ca e cea mai buna alegere.Numai bine. marca boxelor e alto |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu nu am auzit de marca asta dar nu conteaza RCF se imperecheaza bine cu orice tip de difuzoare mai ales ca aici evb de inalte.Ceea ce trb sa faci e sa alegi marimea potrivita.
|
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Guest
|
Matrafox a scris ... Eu nu am auzit de marca asta dar nu conteaza RCF se imperecheaza bine cu orice tip de difuzoare mai ales ca aici evb de inalte.Ceea ce trb sa faci e sa alegi marimea potrivita. uite aici link lor LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Da am vazut in mod sigur o sa mearga inaltele de la RCF si pe astea.Vreu sa-ti spun ca multi isi pun pe sisteme Dynacord inalte tot de la RCF pentru ca se cam duc si alea.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |