Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
PM1000 & CMS1000 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
velu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #449
Salut prieteni.Poate cineva sa-mi spuna o alta diferenta dintre PM1000 si CMS1000 inafara de faptul ca primul e amplificat?Ma refer la sunet,efecte....Multumesc!!!
|
||
Back to top |
|
||
gabulea |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5246
nu e nici o diferenta de mixaj doar ca de cand e lumea tot ce e fara putere incorporat suna mult mai bine...deci parerea mea ca cms 100 e un mixer adevarat.eu am avut de amandoua si e diferenta de sound.SUMA RESPECTELOR !
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Sincer...? Nu mi s-a parut a fi nici o diferenta intre cele doua...Decit,bineinteles amplificarea...!
|
||
Back to top |
|
||
velu |
|
||
multumesc mult.asta am vrut sa mai aflu.si socot ca Dynacordul e un mixer f bun.
|
||
Back to top |
|
||
gabulea |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5246
absolut! pt auditii live dinacordul este nr 1 recunoscut de toata lumea.cms 1000 suna mult mai bine ca powermate
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
singura asemănare este Dynacord. În rest, sunt jucărele total diferite. Un mixer amplificat bun şi un mixer profesional.
|
||
Back to top |
|
||
velu |
|
||
Fratilor pe forumul nostru este un Tread unde baietii zic cu totul altceva,ca Allen Heatul e mai bun,altii ca Montarbo,Soundcraft...Dar eu intotdeauna am fost pentru Dynacord.Eu socot ca daca in loc sa-mi iau PM1000,imi iau un CMS1000 si de restul banilor un amplificator bun si puternic.
|
||
Back to top |
|
||
IonutDany |
|
||
![]() ![]() Registered Member #4169
Din specificatiile tehnice sunt identice, este o mica diferenta la bus noise care ar fi mai mare la CMS dar e insesizabila, dar din propria experienta va spun ca suna mai bine CMS (1000) + un amp din seria CL decat Powermate. Bafta
|
||
Back to top |
|
||