Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Incepator - Nu stiu de unde sa o iau |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
pyero94 |
|
||
Registered Member #9336
Eu sunt in clasa a 9-a acum.....e tarziu daca de la anul ma transfer la un liceu de arta?
|
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
Registered Member #8619
Eu am invatat cu metoda de armoniu si e super! Te ia de la 0 si te invata ca un profesor. Cine vrea il ajut!
|
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Registered Member #7979
Minel Manelistu a scris ... pyero94 a scris ... Credeti ca o scoala populara de arte este de ajuns pentru a devenii nu clapar bun?multumesc in nici un caz! totul e relativ nu...relativa...! depinde de profesor...dar mai ales de...elev! Multi chemati putini alesi...! |
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
Registered Member #8619
stan_gaby a gasit exact ce-ti trebuie. Bravo lui si spor la munca tie! LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Registered Member #1308
....daca era in lb romana...era super... oricum ...multumesc |
||
Back to top |
|
||
Andreyiutz |
|
||
Registered Member #8164
Va multtumesc domnule Arald pentru ce a-ti spus mai devreme si eu din septembrie incep scoala populara de arte si chiar as vrea sa ma tin de treaba...apropo ce parere despre domnul Sovaiala ?
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
Registered Member #5950
cel mai bine ia-ti ore cu o prof de pian(costa 25 ron sedinta)o data pe saptamana...nu te mai chinui singur ca-i greu tare sa inveti din carti fara prof,si avnsezi mult mai repede,dupa ce inveti baza cauti un lautar bun cat de cat acolo,si altfel o sa mearga treaba,parerea mea
|
||
Back to top |
|
||
emypavel |
|
||
Registered Member #9345
Ai spus ca sti 2 melodii. La melodiile acelea daca le sti tonalitatea le pui si acordul, de exemplu: daca esti in C Major/ Do Major: ai acordurile Do, Fa si Sol si incerci..vezi care cum se potrivesc. Acestea sunt acordurile de baza. Dupa ce inveti acordurile de baza in fiecare gama, vei putea descoperi si alte acorduri.
|
||
Back to top |
|
||
Sonny |
|
||
Registered Member #43
Cum am mai spus si in alte threaduri o scoala de arta nu te faci nici pe departe lautar. Acum aici sunt mai multe discutii. Dca vrei sa iti faci o trupa de muzica usoara scoala e foarte buna. Pentru a ajunge un bun lautar ai nevoie de ffff multa munca si un profesor(obligatoriu lautar) care sa-ti arate tainele acestei meserii. Putini profesori de la scolile de arte sunt si lautari. Iar cei care au facut o scoala de arta o pot confirma. Iar la scolile de arta putini sunt profesorii care dau partituri lautaresti(doar la acordeon mai sunt care arata). Doar cei care au reusit in acest domeniu stiu ce munca titanica se depune atat pentru a invata piese cat si pentru ati forma un stil.
[ Edited Sun May 16 2010, 06:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Registered Member #7979
Sonny a scris ... Cum am mai spus si in alte threaduri o scoala de arta nu te faci nici pe departe lautar. Acum aici sunt mai multe discutii. Dca vrei sa iti faci o trupa de muzica usoara scoala e foarte buna. Pentru a ajunge un bun lautar ai nevoie de ffff multa munca si un profesor(obligatoriu lautar) care sa-ti arate tainele acestei meserii. Putini profesori de la scolile de arte sunt si lautari. Iar cei care au facut o scoala de arta o pot confirma. Iar la scolile de arta putini sunt profesorii care dau partituri lautaresti(doar la acordeon mai sunt care arata). Doar cei care au reusit in acest domeniu stiu ce munca titanica se depune atat pentru a invata piese cat si pentru ati forma un stil. aveti o conceptie putin eronata...nu are sens sa polemizam...eu predau intr-o sc pop de arte ...si predau lautarie dar pe NOTE....! ADICA DE CUM O FI ASTA....? foarte fain ! si asta pentru ca exista scris cititul muzical...iar cei care opteaza pentru aceasta cale desigur putin mai anevoioasa au un mare avantaj ..."boabele"...! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |