Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
cum fac rost de hard |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
kristal |
|
||
Registered Member #536
CUM FAC ROST DE HARD PTR. PA 60 NU MAI GASESC MIC DELOC CEL MAI MIC ESTE DE 40 CEA CE CRED CA E PREA MARE PTR. CLAPA AM CAUTAT TOT ORASUL SI UNII MIAU ZIS CA NU SE MAI FABRICA ASA MICI DACA STIE CINEVA DIN GALATI UNDE POT GASI ROG SA MA CONTACTATI,AM ADRESA LA MEMBRII |
||
Back to top |
|
||
Sonny |
|
||
Registered Member #43
Si eu am fost in situatia ta si am rezolvat in felul urmator problema: exista in Galati un forum unde se vand componente pentru calculator si laptop(pentru clapa ai nevoie de un hard IDE de laptop si un Kit de instalare alcatuit dintr-o panglica de 44 pini si suportul de prindere al Hdd-ului in interiorul clapei; Kit-ul il gasesti la magazinul muzica din Bucuresti). Eu am gasit mai multe hdd-uri pe forum si m-am oprit la unul de 12G, oferte sunt foarte multe. Adresa este urmatoarea LINK: Click aici ! .Din cate tin eu minte Hdd-ul trebuie sa fie SATA. Trebuie putina rabdare si in cel mult 1 luna ai Hdd-ul cumparat, asta in cazul in care nu sunt deja oferte.
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Kristal am eu hard de 20 giga si de 10 giga De unde esti? |
||
Back to top |
|
||
kristal |
|
||
Registered Member #536
SALUTVICTOR_GRUP SUNT DIN GALATI |
||
Back to top |
|
||
kristal |
|
||
Registered Member #536
DE CE NEAPARAT TREBUIE SA FIE DE SATA HDD |
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
nu neaparat dar se zice ca sata e mai performant cand iti trebuie? eu maine plec in germania si vin pe 15 august daca vrei spunemi ok?Te salut |
||
Back to top |
|
||
kristal |
|
||
Registered Member #536
multumesc victor o sa mai tinem legatura bafta in germania
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
sata este o comunicare ceva mai performantă. OS'ul oricărei clape habar n-are de SATA. ATAPI sau SCSI se foloseşte. Atât. Că ''ştie'' HDD'ul şi SATA, nu mai contează. |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
nu cred ca o sa iti vada s-ata... din cate stiu eu, clapele folosesc harduri atapi sau p-ata (parallel ata) nu s-ata (serial ata) care este un sistem mai nou dar poate prea nou pt clapa ta |
||
Back to top |
|
||
kristal |
|
||
Registered Member #536
SALUTARE la toata lumea si va multumesc pentru mesaje sa stiti ca am sa tin cont de ce miati spus chiar am cautat aseara pe un site in galati multumita lui sonny PEACE MAN si am gasit ceva dar nu era sata si imi facem griji ca numai sata trebuie folosit asa spunadu-mi cineva care chipurile este meserias dar m-am lamurit asa ca va multumesc si mai vrb. CIAO A TUTTI
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |