Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo hora ! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
interpretare cu suflet.. asta mi-a placut... nu e "mecanica"..
|
||
Back to top |
|
||
rosca_iulian |
|
||
Guest
|
Foarte bun soundul.
|
||
Back to top |
|
||
EUGENIO |
|
||
![]() Registered Member #4959
Bravo nairdA imi place cum se aude
|
||
Back to top |
|
||
nairdA |
|
||
![]() ![]() Registered Member #164
nu ca ma laud cu "blana"sau"tabla"mea,dar multi nu reusesc sa scoata din clapele lor mai scumpe si mai noi tot ce pot...merci pentru aprecieri nu vreau sa zic ca am nu stiu ce scula dar deocamdata nu am alta dar cand o sa mi iau nu stiu ce o sa scot din ea!!O MANANC!!!
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Sper ca nu m-ai inteles gresit,Adriane...!Nu ti-am facut orga"tabla"...!Am spus doar ca asta e cam maxim ce poti scoate dintr-un 640...!Mai repede e o apreciere decit o critica...!Dealtfel,te-am si felicitat..!
|
||
Back to top |
|
||
seby_69 |
|
||
![]() Registered Member #1388
bravo Adrian! se vede ca pui suflet in ceea ce faci si asta conteaza f mult in ceea ce facem noi! tine-o tot asa ignora rautaciosii!!!! bafta!!!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
![]() ![]() Registered Member #648
Uite mie imi place cum suna amandoua ritmurile...dar parca mai mult maneaua. Pune-o la upload. E buna.
|
||
Back to top |
|
||
alex9000 |
|
||
![]() Registered Member #6492
bv adrian...nu suna rau deloc!!!bafta si sanatate maxima!!!
|
||
Back to top |
|
||
nairdA |
|
||
![]() ![]() Registered Member #164
psr9000,am inteles ,nu i nici o problema dar stiu ca asa se mai alinta clapele ..de obicei am un prieten care i zice BLANA,multumesc ptr aprecieri,si eu doar vroiam sa spun ca altii au clape de mii de euro si degeaba..
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
nairdA a scris ... adrian, ai putea pune pune la download style-ul de manea, sau macar un midi, ma intereseaza formulele de tobe pt ca imi plac si vreau sa fac un style de roland sa sune cat de cat lafel. ms aticipat.
Hora lenta facuta pe Yamaha PSR 640 ! Astept pareri !##SANITISED## width="448" height="46">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADISANU/9e840a5658225b.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="46">##SANITISED##>##SANITISED##> Hora lenta YAMAHA PSR640 !! Asculta mai multe audio Muzica .Si o manea ,scuze pentru greseli le-am facut repede !##SANITISED## width="448" height="46">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADISANU/0b39491cbf893d.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="46">##SANITISED##>##SANITISED##> Manea Yamaha PSR640 Asculta mai multe audio Muzica |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |