Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Bancuri noi de la boldum (I) : |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
boldum |
|
||
Registered Member #3471
O femeie la vreo 30 de ani, dupa ce si-a rezolvat treburile în capitala de judet, voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si îi spune: - Uite, tre' s-ajung si eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi. - Bine, las' ca ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul. Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un câmp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe lucerna. Femeia, îngrijorata, îi zice: - Vai, dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii! - Si ce? Si eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna... - Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile? - Esti la piata? - Nu, la farmacie! Ce face un cal pe o pajiste cu canabis? Paste fericit! |
||
Back to top |
|
||
sorinmiahi |
|
||
Registered Member #8086
Ploua torential. Un betiv se impiedica si cade intr-o baltoaca... Cineva vrea sa-l ridice, dar el protesteaza: - Lasati-ma! Ma descurc! Eu stiu sa inot! Salvati mai intai femeile si copiii! |
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
Registered Member #20
Iepuraşul şi ursul mergeau prin pădure. Se întîlnesc ei cu vulpea, care se mută în casă nouă. - Măi băieţi, nu vreţi să mă ajutaţi să mut şi eu mobila, că am să plătesc bine! Băieţii pun mîna la treabă şi pînă la înserat termină. Vine şi momentul plăţii. Vulpea întreabă: - Ei, acum ziceţi ce vreţi: o sticlă de vodcă sau jos chiloţeii? Stau ei şi se gîndesc şi într-un sfîrşit ursul alege sticla de vodcă. Pleacă şi, după ce beau toată sticla, printre aburii beţiei, iepuraşul zice: - Hîc... măi ursule... hîc, ce băiat deştept ai fost tu că... hîc... ai luat sticla de vodcă, că dacă alegeai chiloţeii ce pălăria mea făceam cu ei: mie îmi erau prea mari, ţie prea mici... |
||
Back to top |
|
||
sorinmiahi |
|
||
Registered Member #8086
Doua babe citeau ziarul: - Auzi tu , zice una , doua babe violate in Ferentari! - Si noi stam ca proastele in Titan! |
||
Back to top |
|
||