Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Unul pe saptamana ...(5) Sol major |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
valentinpa1x |
|
||
Registered Member #8486
va dau dreptate domn profesor io am de pierdut
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
respecte maxime , intr-adevar o initiativa foarte buna si de foarte mare ajutor, cu respect si din partea mea
|
||
Back to top |
|
||
robert84 |
|
||
Registered Member #8042
multumim dl Arland,mistho dar pt cine stie sa citeasca partituri,ni le puteti pune si asa mai babeste:A,Bmaj,Gm....etc,asa poate intelegem cu toti...sper sa nu supar pe nimeni cu ce am zis...
|
||
Back to top |
|
||
case-senzitive |
|
||
Registered Member #9009
da domnul profesor ca nu toti stim sa citim partituri ca viata asta este cruda si nu toti au avut posibilitati sa faca o scoala in domeniu dar in schimb poate suntem mai talentati decat cei care zic ca au facut scoala,bineinteles nu e ptr toata lumea clar.....!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
puneti mana pe orice manual de incepatori, pentru orice instrument: prima lectie , chiar inainte de a prezenta instrumentul, este cea de teorie generala. acolo se poate invata tot ce e necesar pentru a citi o partitura, cat de cat. mai ramane studiul pentru a avea si rapiditate |
||
Back to top |
|
||
Sergiu Prodan |
|
||
Guest
|
case-senzitive a scris ... da domnul profesor ca nu toti stim sa citim partituri ca viata asta este cruda si nu toti au avut posibilitati sa faca o scoala in domeniu dar in schimb poate suntem mai talentati decat cei care zic ca au facut scoala,bineinteles nu e ptr toata lumea clar.....! constat ca unii se baga sa scrie in threaduri ori au treaba ori nu doar or fi ei mai cu mot in frunte ! bravo case-senzitive ai atins punctul forte cu acest raspuns omul face un bine si incearca sa ajute si ai dat un raspuns extraordinar drept multumire ! ce sa-ti spun cica unii suntem mai talentati decat cei cu scoala ! bravo frate sa fi sanatos daca e asa inseamna ca nu mai ai nevoie de acest ajutor si atunci ma intreb ce cauti in acest thread ? daca esti atotstiutor si nu ai nevoie de ajutor lasa-i pe ceilalti care au habar macar sa citeasca o partitura sa-si faca treaba poate pe ei ai ajuta ! te felicit daca tu ai ajuns sa nu mai inveti nimik si le stii pe toate dar lasa pe altii sa invete ! mentionez ca nici eu nu am facut scoala sunt lautar deja batran urechist si nu stiu boabe cum se spune in lumea noastra dar sincer i-mi pare rau ca nu am invatat si scoala ! Domnu Arald i-mi cer eu scuze pt cei care dau raspunsuri in scopul de a nu se plictisi sau de a avea activitate pe acest site si va multumim inca odata pt ceea ce faceti ! multa sanatate ! |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Registered Member #7979
pentru cei mai "tineri" in tainele muzicii instrumentale |
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
Registered Member #8619
Buna treaba! Cred ca cei care vor "mura-n gura" asteapta sa le puneti si degetatia pe clape. :rolfz: Un sfat pentru incepatori: luati si exersati iar apoi nu mai aveti nevoie de Am, E, C..., nici de midi ca le faceti voi insiva!.Multumim dl. profesor!
|
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Registered Member #1308
multumesc....
|
||