Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Topic nou sters!!!
Go to page       >>  
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
M&C Musical
Thu, 10 Sep 2009, 11:32PM
Registered Member #4455
Acum cateva minute am anuntat ca CENZURAT. Ma gandeam ca e o informatie utila... Cred ca abuziv, a fost sters in detrimentul membrilor! Daca prezenta mea pe acest forum e nedorita, ma retrag...

[ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:36PM ]

Back to top
Matrafox
Thu, 10 Sep 2009, 11:40PM
Guest
D-le Calin poate ca dumneata fiind foarte ocupat nu ai avut timp sa citesti regulamentul.Daca puneai acel anunt, (pentru ca de fapt e un anunt ) la locul lui in stanga la anunturi ne era nici o problema si nici nu este poti sa o faci oricand.Ca admin am considerat ca nu e un subiect de discutii pe forum.Nu si-a manifestat nimeni dorinta sa te retragi doar sa respecti ceea ce respecta si altii !

Back to top
M&C Musical
Thu, 10 Sep 2009, 11:42PM
Registered Member #4455
Asta e chiar de ras! CENZURAT! De ce? RUSIONOS CLAPE.RO! BYE

Back to top
M&C Musical
Thu, 10 Sep 2009, 11:43PM
Registered Member #4455
OK, ma retrag definitiv din zona voastra plina de restrictii! VIVA Roland! Bye!
Si nu a fost un anunt in scopul vanzarii! Am dorit sa fie un sprijin pentru cei care au probleme cu clapele! Stai linistit!

Later Edit:

Am doua rugaminti, daca se poate:
1. Transmite-i salutari lui Kalman din partea mea! ( sa stii ca am fost coleg de trupa cu el! )
2. Daca cumva il stii pe d-nul Mihai Rosianu, "silvicultor" in zona, te rog sa-i transmiti si dansului toate cele bune! Am fost colegi de banca in liceu, la Campulung Muscel!

[ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:53PM ]

Back to top
Matrafox
Thu, 10 Sep 2009, 11:53PM
Guest
Fara probleme multumim de urari ! Si Caline eu nu ma simt deloc rusinat.oricum participai la acest site numai cand aveai ceva de vandut sau pentru publicitate.Cum vrei sa stergem contul ? sau vrei Ban ?

[ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:54PM ]

Back to top
RBK
Fri, 11 Sep 2009, 12:03AM
Guest
M&C Musical a scris ...

Asta e chiar de ras! CENZURAT! De ce? RUSIONOS CLAPE.RO! BYE

Aici e cu reguli, daca vrei fara reguli du-te la colegul de banca din Australia, ala accepta ce vrea el si ai pile la el.
Chiar vrei sa lichidezi tot stocul?
Ce o sa mai vinzi la anul ??

[ Edited Fri, 11 Sep 2009, 12:04AM ]

Back to top
andutu
Fri, 11 Sep 2009, 12:04AM

Registered Member #5
Dute dute si sa dus ... ce sa facem noi acum fara reclama parca am fi la publicitate . Multumim de participare nu o sa iti ducem dorul pa !

Back to top
M&C Musical
Fri, 11 Sep 2009, 12:54AM
Registered Member #4455
Matrafox a scris ...

Fara probleme multumim de urari ! Si Caline eu nu ma simt deloc rusinat.oricum participai la acest site numai cand aveai ceva de vandut sau pentru publicitate.Cum vrei sa stergem contul ? sau vrei Ban ?

Cum credeti de cuviinta!

Back to top
tiberius
Fri, 11 Sep 2009, 09:41AM
Guest
cred ca ati fost cam duri cu domnu calin

Back to top
Roland07
Fri, 11 Sep 2009, 09:54AM

Registered Member #949
Cred ca nu e cazul sa exageram cu BAN si cu stergere de cont.
A fost probabil un moment de frustrare din partea lui Calin, mai mult ca sigur... oricand doreste sa scrie pe site, va fi binevenit.
Regulile sunt reguli si nu e momentul sa precipitam lucrurile.

Respect pentru toti membrii Clape.ro.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF