Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Topic nou sters!!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
tiberius
Fri, 11 Sep 2009, 09:57AM
Guest
sa cam exagerat cu ban si stergerea contului
sa nu fim mai catolici ca papa

[ Edited Fri, 11 Sep 2009, 09:59AM ]

Back to top
Matrafox
Fri, 11 Sep 2009, 10:13AM
Guest
D-le tiberius eu as zice treburile astea sa le lasi in seama adminilor.Inca nu am sters si nu am dat ban.Omul a cerut singur asta si noi daca vrea ii respectam dorinta.Fii si d-ta un user si un coleg care stie sa respecte regulile acestui site si nu vor fi probleme.

Back to top
tiberius
Fri, 11 Sep 2009, 10:20AM
Guest
[quote]
D-le tiberius eu as zice treburile astea sa le lasi in seama adminilor.Inca nu am sters si nu am dat ban.Omul a cerut singur asta si noi daca vrea ii respectam dorinta.Fii si d-ta un user si un coleg care stie sa respecte regulile acestui site si nu vor fi probleme.
[/quote1252653]
pai cu ce am gresit acum?

oricum imi retrag cuvintele ca sa fie pace si liniste

[ Edited Fri, 11 Sep 2009, 10:24AM ]

Back to top
cminor
Fri, 11 Sep 2009, 10:41AM

Registered Member #55
1. nu e prima "abatere", genul asta de "thread-anunt" a mai fost postat de MCMusical si a fost atentionat.
LINK: Click aici!
(lista poate continua dar cred ca m-am facut inteles ca aceste threaduri-reclama-anunt au mai fost si atentionarile au fost de fiecare data ignorate)

2. in afara de anunturi pe forum, nu prea a dat cu "buna ziua" pe chat
Joined Wed Dec 24 2008, 02:00AM
8 months, 2 weeks, 4 days, 8 hours, 29 minutes, 33 seconds ago
Chatbox posts 4 ( 0% )

3. nu cred ca atat anuntul in sine a deranjat cat faptul ca desi de nenumarate ori a fost atentionat sa NU MAI POSTEZE DUBLU, aceste atentionari ale adminilor nu numai ca au fost ignorate, ci s-a postat dublu chiar dupa mesajul lasat de admini.

4. politica de "victima" nu doar jigneste adminii, cat userii care respecta regulamentul.

Back to top
M&C Musical
Sat, 12 Sep 2009, 01:45AM
Registered Member #4455
OK!
1. Daca am gresit unde sa postez topicul deschis, aveti dreptate! Nu am facut-o intentionat! Era foarte simplu sa regleze inconvenientul un admin, ca doar de aia e admin! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )
2. Daca voi credeti ca am nevoie de reclama aici, va inselati amarnic!
3. Faza cu postatul dublu ma depaseste! Nu sunt un fan al forumurilor, asa ca probabil am gresit, mea culpa!
4. Daca ar fi sa procedez ca voi, atunci ar fi cam asa: cine e de pe site-ul clape.ro si nu are recomandare, adio service si intelegere! CORECT?
5. Nu am cerut ban, suspendare sau excludere! Am zis BYE! Adica 7/9+
6. Am incercat sa raspund la orice intrebare plasata pe acest forum.
7. Respect Roland, respect Yamaha, respect Korg!

[ Edited Sat, 12 Sep 2009, 02:12AM ]

Back to top
admin
Sat, 12 Sep 2009, 03:28AM

Registered Member #1
1 - Apare Chatbox posts 4 ( 0% ) deoarece eu periodic sterg posturile de pe chat, pt ma mai "decongestiona" din queryurile trimise catre serverul mysql.
2 - Atitudinile radicale, parerea mea, nu ajuta cu nimic, nici de o parte nici de alta ...
3 - Personal, habar nu am ce a postat Calin in acel thread (n-am mai apucat sa citesc threadul), deci nu ma pot pronunta daca a gresit sau nu in vreun fel ...
4 - Rolul adminilor este acela de a modera pe forum/chat, iar daca un user a incalcat regulamentul, trebuie atentionat, inainte de a se lua masuri ... nepotrivite ...
5 - Nu-l cunosc pe Calin, nu l-am vazut in viata mea, nici n-am avut vreodata vreo clapa Korg, si nici tangenta cu nimic ce tine de Korg, insa cred ca implicarea lui pe acest site, asa putina cat a fost, ar trebui apreciata ... Ar trebui sa fim si mai bucurosi, daca din partea fiecarui "brand" am avea cate un reprezentat "oficial" care sa poat raspunde intrebarilor userilor ...
6 - Din cate mi-am dat seama pana acum, din comportamentul lui Calin de pana acum, mi-a lasat impresia ca este putin cam "impulsiv" ... Aici poate ca ar trebui sa mai "lucreze" putin ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...

[ Edited Sat, 12 Sep 2009, 03:28AM ]

Back to top
cminor
Sat, 12 Sep 2009, 07:56AM

Registered Member #55
M&C Musical a scris ...

OK, ma retrag definitiv din zona voastra plina de restrictii! VIVA Roland! Bye!
Si nu a fost un anunt in scopul vanzarii! Am dorit sa fie un sprijin pentru cei care au probleme cu clapele! Stai linistit!

Later Edit:

Am doua rugaminti, daca se poate:
1. Transmite-i salutari lui Kalman din partea mea! ( sa stii ca am fost coleg de trupa cu el! )
2. Daca cumva il stii pe d-nul Mihai Rosianu, "silvicultor" in zona, te rog sa-i transmiti si dansului toate cele bune! Am fost colegi de banca in liceu, la Campulung Muscel!

deci se poate ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
era greu sa se apese pe butonul ala de edit?
asta era ceea ce , personal, insemna lipsa de respect fata de mine, pt ca tot am atras atentia sa dai EDIT si nu sa postezi din nou.
cat despre cele citate mai sus, daca va tot bateti in apropouri nu are nimeni de castigat, nici Korg, nici Roland, nici Clape.ro , nici userii, nici adminii.

Parerea mea este totusi ca subiectele sa fie cu o tematica non-reclama, pt ca totusi "pretul la X a scazut" deja e anunt in toata regula, si atunci de ce nu ar pune si Gigel din Cuca Macaii, "Am scazut pretul la branza", ca tot anunt este.
Regulamentul este regulament totusi.

Back to top
ser_bm
Sat, 12 Sep 2009, 08:32AM
Guest
nu am nimic personal cu nimeni dar am stat si am citit tot ce sa scris aici si ma intreb in sinea mea : oare daca nu era vorba de d-nu Calin de la reprezentata unde lucreaza .... si daca era vorba despre un user oarecare de pe acest site mai era atata palavrageala ? sau i se dadea ban demult ? mie mi se pare o usoara discriminare in cazul de fata !! respecte tuturor ! PACE SI COLABORARE !

Back to top
Matrafox
Sat, 12 Sep 2009, 08:32AM
Guest
N-am timp sa ma justific sau sa ma scuz fata de nimeni indiferent cat de cu nasul pe sus este.Eu stau absolut benevol pe acest site ore intregi pe zi sa veghez asupra bunului mers al lucrurilor sa nu transformam totul in balci.Eu aprob membrii noi pe site numai cei care zic "am citit regulamentul si sunt de acord cu el".Deci cei care sunt prea infumurati sa respecte regulamentul ne persifleaza si pun anunturi pe forum sau chat vor lua ban din prima plus anuntul sters.Asta din partea unui cofondator al acestui site.Iar daca am fost ironizati sau am fost ironizat cu VIVA Roland de un care personal nu ma impresioneaza indiferent cine este ,asa e sunt fan Roland dar nu am umplut forumul de anunturi desi puteam ca doar sunt admin pe site nu ?Un timp am fost democrat tot am lasata anunturile d-lui Calin tocmai pentru ca stiam ca voi fi acuzat de partipri.Si cum am luat masuri cum a sarit iepurele din tufaaaaa.....Propun d-lui admin sa desfiinteze rubrica anunturi si sa facem si noi Bazar pe forum cum este pe un site similar eu zic prieten.Ia uitati-va la subiectul din siteul amintit cu piesele de schimb ale lui Calin s-a transformat in talcioc.Daca asta se va intampla si aici eu ma retrag din functia de admin si raman simplu membru.

Back to top
Matrafox
Sat, 12 Sep 2009, 08:34AM
Guest
ser_bm a scris ...

nu am nimic personal cu nimeni dar am stat si am citit tot ce sa scris aici si ma intreb in sinea mea : oare daca nu era vorba de d-nu Calin de la reprezentata unde lucreaza .... si daca era vorba despre un user oarecare de pe acest site mai era atata palavrageala ? sau i se dadea ban demult ? mie mi se pare o usoara discriminare in cazul de fata !! respecte tuturor ! PACE SI COLABORARE !

Corect Sergiule din punctul meu de vedere e un simplu user-membru ca si ceilalti.Cand o sa stie sa salute pe chat cum o fac altii cand intra pe site poate se va mai ridica in ochii mei.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF