Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce inseamnà OS |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cuculea 79 |
|
||
![]() Registered Member #7896
I-mi poate spune cineva ce inseamnà OS la o clapà ?
|
||
Back to top |
|
||
Minel Manelistu |
|
||
Guest
|
sistemul de operare!
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
aparatura moderna, nu doar cea de sunet, are la baza unul sau mai multe procesoare programabile ce functioneaza pe baza unui program de baza, numit si sitem de operare, program ce este stocat intr-o memorie speciala ce poate fi (la unele aparate) rescrisa, astfel vei putea sa faci un update la acel program, adica sa pui unul mai nou cu functii noi.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
O.S. (operating system) adica softul/programul care face clapa sa aibe meniuri, functii, etc. Asa cum PC-urile au O.S. ca sa poti utiliza componentele (fie ca e linux, Windows, sau alt sistem), si clapele au sistemul lor de operare. |
||
Back to top |
|
||
cuculea 79 |
|
||
Và multumesc la toti. Pentru VA7 existà ceva ? Sau cum aflu ce OS am pe clapà ' [ Edited Tue, 29 Sep 2009, 05:50PM ] |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Pentru VA 7 există 2 versiuni de OS. Al 2-lea este puțin îmbunătățit față de primul. Nu mai îmi amintesc eu exact cum afli ce versiune de soft ai, dar dacă clapa în stand by are afișat 3 iconițe în loc de 2, cea din mijloc e Music Assistant și dacă pe display, în pagina principală, ai 4 butoane pentru ambele uppere și lowere, e clar, e 2 ! ![]() |
||
Back to top |
|
||
cuculea 79 |
|
||
Atunci eu am sigur primu. Cum pot sà fac rost de al doilea ?
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5453
stie cineva care ar fi buba??? nu mi se mai incarca toate userele de pe discheta in memoria clapei, adica din 8 usere mi se mai incarca cate 3-4-5-6 dar niciodata toate, stie cineva de ce??? ce a patit?!!!! am un wk3oriental . are vreo legatura cu os-ul asta?????? nu imi mai ia toate userele de pe discheta.
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
cuculea, uite aici fisierele cu noul sistem de operare si procesura de update, e in engleza, sper sa te descurci, daca nu ceri ajutor aici pe forum. mult succes. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
cuculea 79 |
|
||
Alexu de ce-mi dà **READ ERROR** cind citeste disc 1 ? |
||
Back to top |
|