Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Paul Stanga, un om ce canta cu "inima". |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Multumim Relu si pentru Rosca Iulian precis s-a referit doar la prima poza.Restul sa zicem ca suntem artisti mai modesti la care ne place sa stam in banca noastra ![]() |
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
dorel, florin, paul, marian... sunteti oamenii pe care imi doaresc foarte mult sa-i cunosc personal, nu am stiu de acest work-session, pentru ca as fi facut tot posibilul sa fiu acolo, daca era posibil sa fiu primit. paul ma impresioneaza pana la lacrimi, cu fiecare piesa, sunt un mare admirator, este ca si idolul meu. il ascult si raman fara cuvinte, nu-mi vine sa cred ca poate sa existe un om ca el. muzica lui iti merge direct in suflet, oricat ai fi de dur nu ai cum sa nu fi impresionat de paul. va multumesc voua ca am macar ocazia sa fiu membru acestui site si sa mai schimbam impresii, inseamna foarte mult pentru mine.
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
...pai de aceea a ajuns acolo sus ptr k pune suflet in tot ceea ce face...si binenteles harul p care i la dat dumnezeu!..sa ne traiesti maestre!
|
||
Back to top |
|
||
cosminkorg |
|
||
Guest
|
da ceva video la intalnirea voastra nu aveti!!!:D
|
||
Back to top |
|
||
tncosmin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #962
e foarte buna afirmatia : canta din suflet. duminica am fost la un botez la un prieten si a avut un acordeonist sarb dar care cinta si muzica mai ales de banat, cum sa va zic parca el si acordeonul erau un tot unitar ziceai ca vine muzica din interiorul lui asa traia cea cea ce cinta, si cinta al naiba de bine chiar f. bine as putea zice. Pe paul stanga l-am vazut doar in niste videoclipuri cintand la niste clape si intradevar cinta din si cu suflet si asta se cunoaste in cea ce iese din mainile lui. Parerea mea este ca daca nu pui suflet in cea ce faci nu o sa iasa nimic bun !!! ![]() |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
exista si filmari dar se vor pune pe site-ul Roland (cand vor fi gata). Sa vedem poate ne dau voie sa punem si aici cateva... |
||
Back to top |
|
||
dan de la bacau |
|
||
Guest
|
felicitari e tare de tot
|
||