Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Amplificare clapa (acasa). |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Professional |
|
||
Registered Member #1280
Vreau sa amplific Roland GW-7 acasa, deci nua am nevoie se sute de wati, ideea e ca vreau sa sune cat mai natural si sa cuprinda cat mai mult posibil din gama de frecvente (sa fie cat mai linear). Voi cu ce va amplificati clapele acasa (asta in cazul celor care nu au boxe la clapa), cum suna si cam ce sugestii aveti in aceasta privinta. Eu ma gandesc la mai multe variante dar astept sa vad ce imi ziceti si voi.
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Daca vrei sa sune natural si celelalte pretentii care le ai atunci iti trebuie neaparat un amplificator special pentru instrument Eu iti recomand un KC 60 de la Roland pentru acasa e ideal dar si pentru scena avand posibilitatea sa iesi din el in mixer. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Professional |
|
||
Registered Member #1280
Inteleg ce spui, dar in acest caz cu amplificator pe instrument (keyboard, in acest caz), ai doar sunet mono, iar amplificatoarele stereo de acest gen sunt destul de mari atat ca si volum cat si ca putere (pentru apartament), eu ma gandeam la niste monitoare de studio de ex. M-AUDIO BX5A DELUXE, ce parere aveti? aveti asa ceva?
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Uite unul stereo si care merge si pe baterii e super pentru acasa.De boxele de care zici sunt bune pentru PC acasa nu sunt sopeciale pentru instrument eu unul nu mi-as regla clapa pe asa ceva acasa deoarece ar trebui sa reiau toata munca de la inceput. LINK: Click aici ! [ Edited Mon Oct 19 2009, 11:32AM ] |
||
Back to top |
|
||
Professional |
|
||
Registered Member #1280
dar de ce nu agreezi ideea de monitoare de studio, poti sa detaliezi putin subiectul?
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Nu ca nu agreez ideea dar alea sunt pentru laptop sau PC poti asculta ori edita f bine insa tu ai cerut o recomandare de amplificare pentru o clapa si dupa parerea mea e bine sa ai si monitoarele acelea dar pentru instrument sunt mai bune amplificatoarele special concepute pt ele mai ales ca GW-ul tau nu are difuzoare proprii.Si daca amplificatorul e de la acelasi brand e si mai bine.
[ Edited Mon Oct 19 2009, 11:52AM ] |
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Registered Member #591
Matrafox a scris ... Nu ca nu agreez ideea dar alea sunt pentru laptop sau PC poti asculta ori edita f bine insa tu ai cerut o recomandare de amplificare pentru o clapa si dupa parerea mea e bine sa ai si monitoarele acelea dar pentru instrument sunt mai bune amplificatoarele special concepute pt ele mai ales ca GW-ul tau nu are difuzoare proprii.Si daca amplificatorul e de la acelasi brand e si mai bine. la ce pret ajunge un amplificator din asta pt instrument? |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Roland KC60 e 275 E iar MOBILE CUB stereo si care merge si pe baterii costa 145 E.
|
||
Back to top |
|
||
Professional |
|
||
Registered Member #1280
Interesant, mai astept si alte pareri eventual daca e cineva care isi amplifica clapa pe monitoare de studio. Sunt foarte interesat in special de cum suna tonul de pian.
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
recomand Boxe active de studio Home!Boxe liniare Nu dau link pt a nu face reclama , cauta pe un magazin virtual !si alege 2 boxe care sa aibe minnim dif de 6,5 toli-recomandat dif de 8 toli!
[ Edited Mon Oct 19 2009, 12:58PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |