Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Led care nu functioneaza pa2x |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
RBK |
|
||
Guest
|
Nu, nu am masurat , si la acest lucru m-am referit ca poate cu noul os poate le face cumva sa intre mai putin curent in ele sa tina mai mult lights
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
totuşi cred că într-o 'ledărie' de la noi s-ar găsi ceva asemănător. Plasticul negru nu se poate scoate de pe el?
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Nu pricep de ce se ard, un led de obicei ţine mult şi bine, nu am avut nicio clapă la care să se ardă şi am avut un VA-7 vreo 4 ani, dar nici de auzit n-am auzit. Numai la pa 2x... 035_mad.gif Nu e de la tensiune, nu se ard aşa uşor prostiile astea, dar sunt de proastă calitate. Cum ţi-e norocul, eu n-am probleme momentan şi sper să rămâna aşa. |
||
Back to top |
|
||
padys78 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #200
Fanica esti de belea....nu ai avut probeleme cu inima in timpul operatiunii ![]() Mare grija si la lipituri,sa nu exfoliati cablajul ,cu suprasolicitarea temperaturii pe punctul respectiv....O pompa de cositor ar fi foarte utila(6-8 lei noi) pt a indeparta instant cositorul existent,si a micsora considerabil contactul termic intre pistol si cablaj...inca o chestie..incercati pe cat posibil sa legati un fir de impamantare la ciocanul de lipit,pt a evita prezenta tensiunilor pe ansa acestuia,lucru ce ar putea deteriora anumite circuite digitale sensibile la aceste tensiuni.... |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Uite de aia eu merg la cineva si dau un ban... cunostinta... ca daca iese prost ... IL OMOR ![]() sincer, meseria e meserie asa ca mai bine ii dau electronistului un ban, dar stiu ca nu risc sa distrug mai mult decat era de reparat... |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
ha ha . asta e . primele 7 clape le-am avut numai sh si bineinteles ca toate au avut in timp probleme ci contacti si potentometre . de voie de nevoie le-am pus pe toate pe picioare si le-am dat in stare buna . prima clapa noua a fost pa1x elite cu care nu am avut nici o problema . la pa2x problema cu ledurile . daca tot a iesit iarasi threadul fac un apel la oricine ar putea sa aduca leduri, microcontacti, butoane si potentometre sa faca o oferta . sunt interesat sa-mi iau de rezerva . nu se pune problema daca vor cadea , ci mai repede cand vor cadea . vreau sa fiu pregatit in acel moment . si nu cred ca sunt singurul .
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
salut . si ultimile noutati 1. ledurile sunt niste banale leduri din comert . 2. plasticul negru se scoate dupa ledurile vechi ( dupa cum sugera mai sus si sarac ) . tineti de plastic si apesati cu un varf de surubelnita pe varful ledului . 3. plasticul are la baza o excrescenta mica . uitati-va la randul de leduri si observati ca toate au excrescenta pe aceiasi directie . acea directie corespunde piciorului mai scurt de la ledul cumparat din comert, adica minus . 4. introduceti tubul pe ledul nou ( va recomand sa respectati orientare excrescentei pe piciorul scurt ) . montati cu grija. nu dati banii pe prostii , faceti poze la copii . eu am dat un milion pe 6 leduri banale si 10 contacti din comert de doi lei . asta afacere!!! [ Edited Wed, 26 Nov 2008, 10:21AM ] |
||
Back to top |
|
||
RBK |
|
||
Guest
|
Speram sa se rezolve ceva LEDurile , vad ca am trimis multi reclamatii pe forumul lor, si trebuie sa faca neaparat ceva. Eu am momentan 9 leduri arse si vineri ma duc la "doctor" sa le schimbam. Am cumparat la aprox 9 roni/buc de la reprezentanta Korg, dar am cumparat si 2 bucati din astea din comert tocmai pt a vedea daca sunt sau nu compatibile, fiabile. |
||
Back to top |
|
||
mihai_comsa |
|
||
Guest
|
Am pa2x de un an si doar doua leduri arse. Spuneti-mi va rog , trebuie schimbat neaparat si microcontactul?
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
nu trebuie schimbat neaparat microcontactul . eu am schimbat aseara 4 rbk . le-am pus din comert si cu plasticul luat de pe cele schimbare . pana azi e ok. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |