Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland GW8 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
exclussiv |
|
||
Registered Member #327
Din cate am vazut este cea mai mica cea mai usoara si cea mai ieftina din categoria Workstation. Tonurile pe care le am auzit pe demo suna potop. Ce are nou fata de E80 si G70 sunt cele doua butoane dedicate pentru sintetizator si pe partea de player butonul cu care arunca vocea in spate.ATENTIE : Stylurile romanesti ,exceptand o gembara, suna dezastruos iar smecheria cu vocea in spate este valabila numai pentru anumite mixaje. Pret estimativ pe piata romaneasca in jur de 750 euro. [ Edited Mon Sep 08 2008, 06:42AM ] |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Mai baieti care ati intrat in posesia lui GW8 nu mai vreti sa veniti si voi cu laude sau cu nemultumiri chiar asa tacere ... am inteles ca s-a epuizat si stocul de la sfarsitul luni octombrie ... nu aveti nimic de obiectat ... Stima Si Respect |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Mai Ady dupa ce ne obisnuim cu ea o sa venim si cu obiectii... pana atunci e bine !!!
|
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Mai Dorel eu te inteleg pe tine si tot respectul pentru ceace faci ,numai ca sunt sigur ca nu esti tu singurul membru clape.ro care ai achizitionat GW8 si eram curios si de parerea stimatilor colegi care au aceasta clapa sper sa nu fie cu suparare dar totusi mi se pare ca toti ati intrat in silentios stampa ...oare de ce? Stima Si Respect PS. O rugaminte catre unu dintre admini, va rog se poate schimba titlul thread-ului din "Va Aparea Roland GW8' in "ROLAND GW8" multumesc frumos [ Edited Fri Nov 07 2008, 12:16PM ] |
||
Back to top |
|
||
bobo20x |
|
||
Registered Member #396
Am achizitionat un GW8 de la Magazinul de muzica. Sunt impresionat de tonurile si de ritmurile pe care le are din fabrica. Ce m-a dezamagit, au fost ritmurile de muzica populara romanesti, care nu sunt foarte reusite. Pe site-ul Roland spune ca preia automat styluri de la diferitele modele de roland, dar dupa ce am incarcat vreo cateva, am constatat ca suna dezastruos, si nu prea are posibilitate de editare a stilurilor noi introduse. Are un program separat de editare a style-urilor, dar nu am reusit sa descalcesc modul de lucru cu acesta. Acest program mai necesita un altul pentru editarea fisierelor midi (SONAR) de care am reusit sa fac rost, dar cu care nu am habar sa lucrez. Daca ma poate ajuta cineva in acest sens, il rog frumos sa o faca. Ar mai fi de amintit ca are posibilitate de transpose doar pentru fisiere midi, nu si pentru mp3, si nu are boxe proprii. Sincer dupa cat tam-tam s-a facut sunt putin dezamagit. Sper sa ma insel in privinta potentialului acestei clape. |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Nu s-a facut nici un tam-tam sincer si eu !!
|
||
Back to top |
|
||
andutu |
|
||
Registered Member #5
Despre un lucru bun nu prea ai ce sa spui doar sa vorbesti ca sa ai ce face .Un lucru e clar clapa e super .
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
dragi colegi !parerea mea !face si ea ce poate de banii astia !personal nu am, dar am auzit-o.BAFTA si NOROC!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
1. nu gasesc nicaieri sa se fi spus de "traspozare mp3" !!! daca ai citi atent este vorba de o functie "center canceller" care in mare scoate tot ce suna nepanoramat in acel mp3. 2.Eu personal am auzit ritmurile (de pe stickul ce iti este dat de reprezentanta din Romania de care vad ca nu zici nimic... oare nu ai primit stick? ar insemna ca nu e luata de aici !?!? ) si suna foarte bine, acum insa daca vrei sa sune ca o clapa de 2000 de euro, mai pune 1300 si ia altceva... cu toate ca suna bine la cei 700 dati. 3.tam-tam-ul de care zici nu a insemnat decat niste intrebari puse de useri altor useri, eu unul nu imi aduc aminte sa fi fost vre-un banner pe site... doar cel cu E80 care e simbolul site-ului 4. nu scrie nicaieri de cand o ai, Matrafox o are de mai putin de 2 luni (sigur inainte de tine) si inca mai "descopera" secretele ei... si daca tu nu te pricepi decat la cantat (softuri si alte nebunii MIDI te depasesc) de unde stii tu ce poate sa faca ea? Parerea mea este ca ai vrei sa iei o clapa gata aranjata la care sa dai play si sa cante si filar si monica in acelasi timp, fara efort. Trebuie mai intai sa cunosti clapa pe care canti, si apoi sa incepi sa ti-o aranjezi pe genul si gustul tau. Ca poate ce tie nu iti place altul satisface |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Florine foarte la obiect felicitari !! Eu cred ca unii sunt obisnuiti sa ia un set intreg de pe net sa-l bage in clapa si gata pot sa mearga la cantat.La Roland s-ar putea asa ceva dar inca nu s-a gasit omul marinimos sa o faca.Si nici asa nu ar fi multumiti carcotasii.De aceea aceste clape iti dau posibilitatea sa le aranjezi cum vrei.Fara munca nu se poate nimic.As vrea sa vad si eu clapa in care iei la intamplare un style si o sa sune bine din prima.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |