Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland GW8 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
bobo20x |
|
||
![]() ![]() Registered Member #396
cam 600 euro.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
daca il gasesti ![]() ca nu prea se gasesc (decat luate de afara cu probleme si vor sa scape de ele) |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
igoriokkk a scris ... Aproximativ la ce pret e un GW-8 la mina a doua ? Din pacate din cauza crizei economice pretul unei clape noi s-a facut 770 E.La mana a 2-a ai putea sa o procuri cu 700 tot de la firma ![]() |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Pret oficial la magazinul muzica din Ploiesti este ... Pret: 2994 RON (TVA inclus ) asta face cam 700 euro...
[ Edited Fri, 27 Feb 2009, 04:48PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Guest
|
Da asta este Pretu Ady
|
||
Back to top |
|
||
VIOREL |
|
||
![]() ![]() Registered Member #724
multi poate nu stiu ce poate cu adevarat (dupa ce o lucrezi putin mai mult) si ar dao asa devreme si eftin doar sa scape de ea...la inceput ma batea gindul si pe mine sa o dau ca suna rau rau rau ,dar acum (cu ajutorul baietilor de pe acest site multumesc inca o data)suna ca nu imi vine sa cred ca e aceeasi clapa de acu 2 luni.
|
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Guest
|
am acizitionat-o si eu acum o saptamana si da pretul este 770 euro,eu va pot spune ca imi place la nebunie cu toate ca am aflat de la voi de pe site ca poate si mai mult.merita banii dupa parerea mea de incepator.pai VIORELE poate ma ajuti si pe mine sa sune ca la tine.stima
|
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
margelatu de unde ai cumparato frate de ai dat pe ea 770 de Euro ca la Ploiesti este aproape 700 de euro LINK: Click aici !
[ Edited Fri, 06 Mar 2009, 08:15PM ] |
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Guest
|
de la roland romania si esti tu sigur ca la Ploiesti e 700 euro?eu stiu ca ei tot de acolo le ia.ai sunat la ei ADY?eu am inteles ca ala e pretul fara tva.in sfarsit asta e,oricum sant super multumit de gw8-ul meu.si iti multumesc ptr informare ADY
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
eu am luat-o de la ploiesti cu 2900 ron fix
|
||