Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor! Clapa furata! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
exclapist |
|
||
![]() Registered Member #1598
Buna stimati colegi. Vreau sa anunt prin intermediul acestui site, faptul ca pe data de 30 octombrie 2009 a fost furata o clapa marca Korg, model PA 1X. Are seria Nr. 2 0 0 2 8 5 7 si era intr-o valiza din material rigid de culoare neagra, impreuna cu suport model X . Clapa a fost furata in Madrid de catre un anume Octavian, compatriot de-al nostru dar este foarte posibil sa ajuninga in Romania. Fac un apel pe aceasta cale la toti oamenii de buna credinta de pe acest site, daca intamplator cineva vede aceasta clapa sa-mi lase un mesaj privat . Va multumesc anticipat si va doresc la toti succes in activitate. Respect. [ Edited Wed, 25 Nov 2009, 11:46PM ] |
||
Back to top |
|
||
fantastic2008 |
|
||
Guest
|
crezi ca o vei mai recupera??/
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
ar trebui sa faci reclamatie la politie sa caute la vama aceasta serie. dar la politia din spania nu la cea romaneasca, aici sunt mult in urma si ca dotari si ca vointa. |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Îmi pare rău pentru ce ți s-a întâmplat. Eu zic să-ți iei gândul de la ea, sunt slabe șanse să o mai recuperezi... |
||
Back to top |
|
||