Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema: Incarcarea style-urilor |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Neuronu Intelectual |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5453
am un gem wk3 oriental si o mica problema cu el. daca pun pe discheta un program cu 8 useresi le incarc in clapa , cand dau la user nu sunt toate incarcate . din 8 care sunt pe discheta mi se incarca in clapa 2-3-4 . restul nu se incarca nici de-ale naibii. care ar fi problema???? am descarcat os pt ea de pe net ca nu mai am discheta originala , dar mi-e frica sa o bag in clapa, nu stiu de ce dar ma tem , ca nu ar fi asta buba . care sa fie buba ? nu imi incarca tot programul de pe o discheta . sa ii bag os-ul?? sa fie asta?????? cine ma ajuta si pe mine . multumesc
[ Edited Sun, 13 Dec 2009, 09:09AM ] |
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
nu are nimeni nici o idee? despre ce poate sa fie ? un sfat ceva ? nu stie nimeni care sa fie buba si cum poate fi remediata?
|
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1086
pai banuiesc ca ai incercat cu mai multe dischete si usere nu / daca problema persista ,ar trbui sa ii dai un reset la clapa ..sau eventual o reinstalare de os ..pt ca in mod normal ar trebui sa ia toate userele
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
AM INCARCAT SI INCARCAT MEREU IN EA . sa ii dau o resetare ?!?! eu de pe net am descarcat un os , ce am descarcat eu este ,cica pt wk3oriental , am descarcat si pt wk2oriental , acum nu stiu sigur daca pt wk este os-ul de la modelul oriental . are cineva discheta originala de la wk3oriental cu os? ca eu nu o mai am . sa incerc mai intai o resetare , vad eu cum ii dau reset, nu pierd nimic din memoria ei iesita din fabrica ? nu? iar cu os-ul ce pot risca? decat sa fa vreo prostie mai bine ma chinui asa
|
||
Back to top |
|
||
MarinIonut |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8521
incearca cu reset...nu cred ca pierzi nimic din ce ai avut pe ea cand a iesit din fabrica ![]() |
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
cum resetez de fapt, ca pot si stiu doar sa resetez performancele
|
||
Back to top |
|
||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
Pai asta este resetarea....cel mai bine schimbai os-ul
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
si os-ul cum il schimb??????? pun pe discheta ce am descarcat de pe net si incarc ALL in clapa?????? nu ma pricep la chestii din astea, nu vreau sa fac vreo gafa
|
||
Back to top |
|
||