Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pentru timpul nostru liber ! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Am gasit un soft cu care se pot crea manele in cateva secunde.. [ Edited Thu Aug 21 2008, 10:10AM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Atasez aici o poza in care sunt reprezentate 73 de formatii romanesti.Sunt curios cate o sa recunoasteti.Puteti posta fiecare cate trupe a recunoscut poate pana la urma reusim impreuna sa le identificam pe toate.Eu recunosc nu le-am putut depista pe toate. |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Super treaba cu progrămelul pt. manele !!! =D> M-am stricat de râs ! |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
vreau şi eu versiunea finală 'large'! (da' să conţină fata şi băetu' meu!) cu cric pliz pliz pliz!
|
||
Back to top |
|
||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
tare programul
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
miss piranda 2008 dorinta unui manelist... cat e lantzu' e si matzu' sau mancate-as cat mananci? cum iti dai seama ca o femeie recunoaste ca e urata ... mister shosetutza 2008 Noua specie de femeie = lipitoare marca bamboo reclama sexi la noua bere cavou: "rece ca mortu'... neagra ca pamantu' si cu doua deasupra simti ca nu mai esti in groapa!!" |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Florine tu esti bun pe post de cura de slabire pentru mine ! Cand vad pozele astea imi trece pofta de mancare
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Poate nu stiti ca avem un lider al muzicantilor (Inca o data se dovedeste ca tobosarii sunt un pic tacaniti) LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Bula suna la pompieri: - Alo, pompierii? - Da! Care este problema? - Imi arde de joaca! Un acuzat cam ingrijorat ii promite avocatului sau 1.000 de euro in plus, daca va scapa cu doar un an de detentie. Dupa ce obtine pedeapsa solicitata de acuzat, avocatul ii spune: "Sa stiti ca am avut nevoie de multa putere de convingere pentru a-i determina sa va dea un an... Idiotii astia chiar au vrut sa va lase liber!" La poarta Raiului... Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru. - Eu is Stefan. - Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai. - Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii? - Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta... Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului. Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui. Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba: - I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara. Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba. Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura, vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase. Portile Raiului se deschid si toti intra. Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari: - Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra? Calm, Sf. Petru ii raspunde: - Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta. - Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei? - Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!" |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Scrisoare din tabara ! Draga mami si tati, Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine. Apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu s-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun-o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana. Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu l-am fi gasit niciodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, s-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui. Cristi zice ca i-a spus, dar era in timpul incendiului, asa ca probabil n-a auzit. Stiai ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze? Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel. Danut o sa arate ciudat pana ii creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sambata daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Franele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, cu o masina atat de veche, ceva se strica mereu; probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina misto. Nu se supara daca i-o murdarim, si cand e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald, cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pana l-a oprit un politist. Ghidul nostru e misto. Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stanci. Pe mine nu m-a lasat, pentru ca nu stiu sa inot, iar Cristi avea mana rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super. Se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie. Victor nu e un scortos ca ceilalti ghizi pe care ii stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme. Ghici ce! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor. Cand Danut si-a taiat mana cu toporul, am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul nostru zice ca era de la puiul stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat cum sa faca lucrurile cum trebuie. Apropo, ce e un pedofil? Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine. Cu dragoste, al vostru Mihai |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |