Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pa 2 x pro blocat in cantare |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
ia toate stylurile si samplerele la mana si vezi daca sunt prlb....degeaba reinstalezi os daca folosesti acelasi prg...cel mai bine este asa sa le triezi...etc...clapa nu se blocheaza asa din senin....eu am patit asa si era de la un style cum a zis dorinel!!!l-am scos afara si gata!!!
[ Edited Mon, 15 Mar 2010, 05:48AM ] |
||
Back to top |
|
||
George-pax |
|
||
![]() ![]() Registered Member #7863
Salutare testiera,si multumesc pentru ajutor,am facut asa cum a zis si Dorinel,si vad ca pana acum este ok.Iti dai seama ca nu prea poti sa depistezi ce style ar putea sa-ti faca probleme doar lasand-ul sa mearga in speranta ca se va bloca din nou,dar am luat fiecare style si l-am salvat in mod record din nou, si se pare ca a dat rezultate metoda asta. Daca se va mai intampla,ceea ce nu imi doresc ......va voi spune pe site. Multumesc inca o data si multa bafta
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
George-pax a scris ... Salutare testiera,si multumesc pentru ajutor,am facut asa cum a zis si Dorinel,si vad ca pana acum este ok.Iti dai seama ca nu prea poti sa depistezi ce style ar putea sa-ti faca probleme doar lasand-ul sa mearga in speranta ca se va bloca din nou,dar am luat fiecare style si l-am salvat in mod record din nou, si se pare ca a dat rezultate metoda asta. Daca se va mai intampla,ceea ce nu imi doresc ......va voi spune pe site. Multumesc inca o data si multa bafta da si asta-i varianta f buna...daca ai facut asa sigur nu o sa-ti mai faca figuri......in general din cate stiu eu la styluri convertite se intampla sa inghete clapa...eu le-am scos si cu asta am terminat |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
"trebuie sa se faca reinstalare de OS"... si daca e ceva hardware? daca ai RAM-ul busit la 90% si abia cand ajunge acolo ceva informatie (un set mai plin de samplere) se blocheaza? Nu stiu modelul, dar poate are ceva de testat memoria... stie careva de ceva teste? ar fi bine sa le faci, sa nu te trezesti ca se agraveaza si va pica exact cand iesi din garantie... |
||
Back to top |
|
||
George-pax |
|
||
Ai mare dreptate Cminor,dar nu stiu pe nimeni sa fi facut astfel de teste,deoarece majoritatea care au acesta clapa nu o folosesc cu aranjor decat ca sectie ritmica,stii la ce ma refer ,si cei care au mai intampinat una doua probleme (leduri arse sau blocaje ....) le-au tratat superficial si nu cred ca sa gandit cineva sa faca teste pentru hardware. Este o idee foarte buna dar pana vom stii ce si cum se face ,putem decat sa incercam pas cu pas sa aflam raspunsurile legate de probleme ,intreband aici pe site ,sau fiecare in particular dupa caz. Va doresc o zi excelenta si spor la treaba.
|
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #949
Mare atentie, nu faceti teste de verificare hardware, problemele care vor aparea (sunt doua functii care sterg SSD-ul si boot EPROM-ul) nu se vor putea rezolva nici macar la un service KORG, doar in fabrica. Nici nu se mai pune problema de garantie, care se pierde... Mai multe detalii LINK: Click aici ! , un forum neoficial si cel mai vizitat de utilizatorii KORG. [ Edited Tue, 16 Mar 2010, 02:49PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
si chiar nu exista un checking test la RAM?
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
ba da, dar din câte se discută ar costa 800parai plus şipingu'.
|
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #949
cminor a scris ... si chiar nu exista un checking test la RAM? Exista doar la service-ul Korg, d-l Calin ar putea da mai multe detalii, dar banuiesc ca sunt confidentiale... ![]() |
||
Back to top |
|
||
George-pax |
|
||
Multumim mult pentru sfaturi Roland07, acum am comfirmarea ca este un proces destul de dificil care cred ca nu are rost sa fie executat. Eu deocamdata sunt multumit ca nu mai am probleme dar este bine de stiut pentru viitor .Va doresc o seara placuta dragi colegi.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |