Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pt incepatori |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florinnd |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3939
ai zis de roland EM-50 sau de Casio?
|
||
Back to top |
|
||
ilink.a |
|
||
![]() Registered Member #7735
Hristos A inviat la toata lumea! sunt si eu o incepatoare si am unele nedumeriri! Am o problema: nu stiu ce programa trebuie sa folosesc pentru a-mi schimba tonalitatea munisului ( mai sus si repectiv mai jos). Ajutati-ma va rog cineva! Multumesc anticipat! ![]() |
||
Back to top |
|
||
ilink.a |
|
||
![]() Registered Member #7735
da de ce nimeni nu imi raspunde si nu imi da macar un mic sfat????? si inca ceva!!! spuneti-mi va rog de ce nu pot sa uplodez nici minusuri , nici versuri......nimic, cu toate ca indeplinesc toate cimpurile si cred eu ca nu gresit!
|
||
Back to top |
|
||
individ |
|
||
Guest
|
Salutare tuturor!!!
|
||
Back to top |
|
||
individ |
|
||
Guest
|
De mult timp am o dorinta. Daca este cineva care ma poate ajuta, va rog frumos sa-mi spuneti. Am nevoie de o prefesaore de canto pentru lectii, imi asum toata responsabilitatea, dupa necesitate.multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Mai, da nu mai postati aiurea, in primul thread peste care ati dat ! Voi vedeti ce intrebare a pus cel care a deschis acest thread ? Ei, despre asta se discuta in acest thread, nu despre altceva ! ![]() ![]() Pe urma, double-postingul pe forum este interzis !!! Ati citit regulamentul siteului ? Va sfatuiesc sa o faceti, altfel se lasa cu BAN ! ![]() ![]() [ Edited Thu, 30 Apr 2009, 03:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
minel |
|
||
Guest
|
tiberiu...daca zici ca poti sa faci rost de 1300 de euro,ai optiune cu pa80 ,,yamaha psr9000,9000pro[toate 3 sant undeva la 1000-1100]sau mai pui 300-400 si iti iei direct pa1xpro.e doar parerea mea...eu in nici un caz nu as da 1000 de euro pe un va7..nu credeti ca e cam exagerat?...in final la peste 1000 de euro,cumpara orice aranjor care iti place si care are sampler...ai de ales:clapa cu sampler,sau cum zic baietii mai sus:daca vrei sa pui ca ton,in loc de tambal semplat,banjo,e numai alegerea ta.intelegi la ce ma refer..bafta
[ Edited Thu, 30 Apr 2009, 10:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
johnpa1xpro |
|
||
Guest
|
salut cu 1000 de euro iti ei un roland va7 bun ! si clapa in 1000 de euro sa sune peste va7 nu e !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |