Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sfaturi incepator clapa |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ValiS |
|
||
Guest
|
Du-te la o scoala populara de arte...Si invata cu un profesor...! Esti la inceput si...SE POATE..! E pacat sa inveti gresit de la inceput...Cit desspre clapa...oricare e la fel de buna pentru inceput....Talent si munca sa fie...!Succes din partea mea...!
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
"Muzica nu are varsta ..." Foarte frumos ... si foarte adevarat ... Una dintre melodiile mele preferate, este cantata de un artist ... fara varsta ... iar muzica sa este nemuritoare ...##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/danblogro/0221c06c0839cb.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=140&titluEmbed=Louis Armstrong - What A Wonderful World (www clape ro)">##SANITISED##>##SANITISED##> |
||
Back to top |
|
||
lautar mic |
|
||
![]() Registered Member #8970
salut si eu tot incepator sunt si de curand mi-am luat un roland e 09 se poate pune ceva pe el cu intrare midi .
|
||
Back to top |
|
||
valy_leo |
|
||
![]() Registered Member #10063
Damian Draghici, magicianul ....(a se citi muzicant), spunea intr-un interviu la tv ca oricine la orice varsta poate deveni un bun muzician daca intr-uneste doua conditii, doar doua: 1-sa adune cele 10.000 ore de studiu necesare si 2- sa o faca cu pasiune! varsta nu are nici un cuvan de spus in aceasta ecuatie...Deci sansele sunt egale si la 17 si la cei 42 ai mei...partea proasta e ca unii dintre noi nu mai avem la dispozitie cele 10.000 ore necesare de studiu......din pacate!
[ Edited Sat, 11 Dec 2010, 02:02PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |