Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ce fel de ritmuri imi trebuie pentru Roland EXR 5 ?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Marius Bartos
Mon Feb 08 2010, 04:15PM
Registered Member #8889
Joined: Mon Feb 08 2010, 03:52PM
Location / Localitate:: Romania Satu Mare Ardud
Posts: 2
sunt incepator si as dori sa stiu ce fel de ritmuri imi trebuie pentru roland exr5?merg orice ritmuri sau doar speciale pt exr5?exista ceva programe cu care se pot transforma ritmurile de la o orga la alta?eu vreau sa imi pun cateva ritmuri pe discheta si nu stiu cum sa procedez.

[ Edited Mon May 17 2010, 11:41PM ]


Back to top
ser_bm
Mon Feb 08 2010, 05:02PM
Guest
marius gasesti la sectiunea download ritmuri pt roland din cate stiu eu potrivesc cele de la g 800 , g 1000 , va 7 . etc ... dar sunt la download si de exr
Back to top
Marius Bartos
Mon Feb 08 2010, 05:39PM
Registered Member #8889
Joined: Mon Feb 08 2010, 03:52PM
Location / Localitate:: Romania Satu Mare Ardud
Posts: 2
SE POTRIVESC DE LA ORICE EXR?AZI NU AM DOWNLOADAT NIMIC SI ZICE CA NU MAI POT DOWNLOADA..
Back to top
ADY E2
Mon Feb 08 2010, 05:42PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 247
Marius in primul rand bine ai venit pe site...poti folosi orice tip de style de la Roland si nu numai in primul rand iti trebuie Style Works 2000 v2.38 sau Style Works XT ca sa poti converti si aranja dupa bunul plac style-ul ...dupa convertire si aranjarea style-ului poti sa il pui pe memoria FLASH a clape fie pe Disketa....pe discheta trebuie sa pui Style cu extensia .stl ....pe FLASH poti pune si .stl si .sth clapa o sa il converteasca singura...deocamdata cam atat...sper ca m-am facut destul de bine inteles....Spor la Treaba
Back to top
lynu_va76
Wed Feb 10 2010, 10:29PM

Registered Member #8469
Joined: Sun Dec 06 2009, 11:06AM
Location / Localitate:: Targu-Mures
Posts: 8
important ii sa aiba formatul StL
Back to top
Alin G800
Thu Feb 11 2010, 02:29PM

Registered Member #7999
Joined: Mon Jul 20 2009, 05:19PM
Location / Localitate:: SUCEAVA
Posts: 3
CUM ZIC SI COLEGI DE AICI SE POTRIVESTE ORICE STYLE DE LROLAND NUMAI CA NO SA SUNE LA FEL DE BINE EXR 5 NU ARE ACELEASI TONURI CA UN G 800 G 1000 VA.. ETC
Back to top
cminor
Thu Feb 11 2010, 02:32PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Nu mai scrieti cu litere mari ca ne suparam :ppp
Back to top
ADY E2
Tue Mar 16 2010, 10:14PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 247
Intrebare pentru cunoscatori...din cate stiu Roland EXR 5 nu are interfata MIDI pe USB...dupa UP-DATE de OS V.1.03 LINK: Click aici ! USB devine si interfata MIDI?
Roland EXR5s are interfata MIDI pe USB...
Multumesc pentru eventualele raspunsuri

[ Edited Tue Mar 16 2010, 10:15PM ]

Back to top
aditzugrecu
Mon Mar 22 2010, 05:35PM

Registered Member #8025
Joined: Sat Aug 01 2009, 10:10PM
Location / Localitate:: Codlea
Posts: 101
Salut am cateva styluri pentru Roland exr5(pe care-l si detin).Mai bine vorbim pe adresa mea pentru explicatii...nu ezita poate vei fi multumit si nu te costa nimic. Numai bine.
Back to top
florin chitara
Tue Mar 23 2010, 05:34PM
Registered Member #8829
Joined: Thu Jan 28 2010, 03:49PM
Location / Localitate:: Targu Mures
Posts: 233
eu am inceput cu roland exr-5 si merge styluri de la roland g 800, 1000 roland e-60, e-50 va-7 ai de unde sa alegi trebuie doar convertite unele, bafta si spor mult la cantat
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



DorelC » 26 Apr : 01:03
@rogabriel scrie te rog pe forum, fa un subiect acolo! Aici degeaba iti raspund poate nici nu o sa vezi!

Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.




Comentarii noi


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap