Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Explicatii utilizare PSR 9000 !
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Sergiu Prodan
Wed Feb 17 2010, 12:40PM
Guest
INCARCARE PROGRAME

Se pune pe hard disc fisierul buf si fisierul usr din programul respectiv pe care vreti sa-l incarcati fisierul buf inseamna stylurile din acel program iar fisierul usr inseamna tonurile semplate , efectele si setarile de volume salvate in progam pe bankuri
dupa ce ati pus fisierele astea pe hard bagati hardul in clapa si porniti clapa dupa care daca vi se incarca automat un alt program care il aveati in clapa apasati cancel apoi mergeti la butonul disk SCSI apasati acolo, Load from disk alegeti partitia de pe hard unde ati pus fisierele buf si usr si o sa va apara fisierul respectiv usr al programului . dati next si o sa va apara group sau individual, selectati individual apoi dati next si in rest ok sau ce mai cere si asteptati sa se incarce
dupa ce sa incarcat dati exit si mergeti din nou la butonul disk SCSI si selectati backup/restore, pe urma restore, si o sa selectati din nou partitia in care ati pus fisierele buf si usr si o sa va apara fisierul buf dati next ok si ce va mai cere si lasati sa se incarce cand a terminat de incarcat dati exit si programul respectiv e gata incarcat gasiti pe bankuri la registre gata facute reglajele iar in custom voice o sa puteti vedea semplerele si in flash style gasiti stylurile .

INCARCARE TONURI VIC

Faceti un folder nou in calculator si dati o denumire ce vreti voi dar la urma puneti puct si usr pe urma copiati in folderul respectiv tonurile vic iar acel folder il puneti pe urma in hard disc porniti clapa mergeti la butonul disk SCSI dati load from disk mergeti in partitia hardului unde stiti ca ati pus folderul facut de voi alegeti folderul respectiv dati next si va apare group sau individual alegeti individual si o sa vi se deschida doua coloane cea din stanga insemnand tonurile care le-ati pus in folder cea din dreapta insemnand cusom voice mai exact userul de tonuri semplate si alegeti tonul care vreti sa-l incarcati din stanga si pozitia pe care vreti sa incarcati din dreapta si dati next apasati custom voice si va apare tonul acolo in user selectatil si apasati pe clape sa-l ascultati la fel se procedeaza cu toate pe rand .

INCARCARE STYLURI

Daca vreti sa incarcati alte styluri decat cele care le aveti in programul vostru se face in felul urmator: puneti stylul nou pe o discheta flopy fara sa faceti alte foldere direct stylu copiat pe flopy si bagati discheta in clapa in unitatea flopy disk apoi apasati pe unul din flashuri indiferent care iar pe ecran o sa va apara in coltul din dreapta jos style manager apasati acolo si vi se deschide un tabel pe ecran selectati load style in flash room
apoi o sa va apara pe ecran FD si HDD cu partitiile hardului selectati FD si vi se deschide automat un tabel unde a-ti pus stylu pe discheta sau stylurile in cazul in care ati pus mai multe selectati stylu care doriti sa il incarcati si daca vreti sa ascultati prima data stylu aveti pe ecran optiunea listen apasati acolo si stylul va porni daca va place formula din style si vreti sa-l salvati in flash style atunci dati next alegeti unul din cele 8 flashuri pe care doriti sa incarcati si vedeti unde aveti loc gol adica mai exact unde scrie no data selectati acolo si pe urma dati next si el se incarca automat in flash style acolo unde ati selectat sa se incarce si asa faceti cu ele pe rand se pot incarca stylurile din calc si pe hard disk si faceti aceeasi procedura doar ca dupa ce dati pe load style in flash room selectati HDD partitia in care stiti ca ati copiat stylul din calc in hard dar e mai usor la styluri cu flopy disk ca sa nu fiti nevoiti sa scoateti hardul din clapa .


CUM FACEM SA CITESCA CLAPA PROGRAMUL AUTOMAT LA PORNIRE?

Dupa ce ati incarcat tot programul apasati butonul function este langa butonul disk SCSI apasati pe urma utility si prima optiune de sus va fi auto load iar mai jos va uitati daca este pe on sau pe off acolo trebuie sa fie pe on selectati sa fie on

CUM SE SALVEAZA UN PROGRAM ?

Dupa ce ati incarcat stylurile care vreti si tonurile care vreti sa le avti in custom si va faceti toate reglajele in parte tonuri volume efecte etc aceste reglaje le puteti salva la fiecare style in parte
pe bankuri aveti 64 de bankuri a cate 8 registre fiecare mai exact puteti salva intr-un bank 8 styluri cu reglaje cu tonuri in dreapta cu efecte cu ce vreti cand ati facut astea mergeti la butonul disc SCSI apasati acolo si aveti optiunea save to disk apasati acolo si vi se deschide pe ecran o ferestra unde prima data o sa va afiseze regist bank memory alea inseamna bankurile pe care v-ati salvat toate reglajele bifati sa fie pe on doar cele in care stiti ca aveti salvari facute pt ca in momentul in care incarcati programul vostru sa nu asteptati prea mult ca sa citesca si ceea ce nu aveti nevoie deci bifati exact ce aveti salvari apoi mergeti pe sageata mai jos pana treceti de regist bank si o sa va apara multi pad acolo bifati doar daca aveti paduri salvate undeva dar asta cu padurile o discutam mai incolo asa ca la multi pad puneti totul pe off mergeti mai departe pe sageata in jos si o sa va apara custom voices acolo la fel bifati pe on doar tonurile care vreti sa va ramana in userul de tonuri si care stiti ca le folositi restul pe off mergeti mai departe pe sageata in jos si va apare organ flutes acolo sa fie pe off totul si cand ati terminat toate astea dati next selectati de pe ecran unde va apare new file dati o denumire cum vreti sa se numeasca fisierul usr dati end si selectati partitia de pe hard unde vreti sa salvati apoi next si ok sau yes ce va mai cere acolo si lasati sa salveze pana la capat cand ati terminat cu asta dati exit mergeti la butonul disc SCSI selectati backup/restore si alegeti backup apoi selectati totul sa fie pe on acolo dati next new file dati denumirea cum vreti sa se numeasca fisierul buf si dati end si next ok si ce mai cere yes ... si lasati sa salveze cand e gata aveti programul salvat de aici incolo orice modificare faceti la program va trebui salvata si anume daca incarcati un style nou in flash trebuie sa faceti salvarea fisierului buf inca odata peste cel existent daca incarcati alt ton suplimentar in custom voice trebuie sa faceti salvarea la fisierul usr cum v-am explicat mai sus peste cel existent la fel si daca modificati volume efecte sau bankuri mai faceti salvarea usr inca odata altfel tot ce ati modificat dupa ce reporniti clapa se pierde .

INSTALARE SISTEM DE OPERARE

in sistemul de operare exista 5 fisiere numerotate 01,02,03,04,05 fiecare pune-l pe cate o disketa FD si numeroteaza disketele sa stii care ce numar este . apasa butonul start de la style tine-l apasat si porneste clapa asa cu butonul apasat . o sa-ti apara un meniu in care prima optiune este FD adica flopy disk apesi butonu aferent la FD si o sa-ri apara pe display: insert disk nr 1 bagi disketa nr 1 in flopy disk si apesi butonul start de la style astepti sa lucreze si o sa-ti apara masajul insert disk nr 2 bagi disketa nr 2 si apesi start de la butonul de start style si tot asa faci pe rand de obicei cand ai terminat cu disk 4 trebuie sa scrie complette si nu-ti mai cere disketa 5 dai exit si ai instalat sistemul de operare sper ca ai inteles



[ Edited Tue Mar 02 2010, 06:25PM ]


Back to top
DorelC
Wed Feb 17 2010, 12:55PM
Guest
Frumos Sergiule felicitari !
Back to top
gabi3213
Wed Feb 17 2010, 01:18PM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Location / Localitate:: petrila
Posts: 668
mersi mult sergiu ai mai sters din ceata pe care o aveam pe creier
Back to top
nairdA
Wed Feb 17 2010, 03:07PM

Registered Member #164
Joined: Mon Jun 23 2008, 10:49PM
Location / Localitate:: GORJ
Posts: 159
Merci de explicatii bine ca le ai pus aici ca sa nu te mai bizai toata ziua la telefon,in mare parte le am cam inteles,dar daca uit mai trag cate o privire aici si mi aduc aminte pana ma invat bine,oricum pana nu salvezi de vreo 3,4 ori nu te inveti minte apoi stii ce ai de facut,si inca odata MULTUMESC sergiu pentru ca m ai ajutatsi scuze ca te am deranjat prea mult!
Back to top
Sergiu Prodan
Wed Feb 17 2010, 04:21PM
Guest
nu e nici un deranj cei care nu stiu se mai ajuta din ce am scris eu aici sper ca am scris destul de babeste sa inteleaga cei care nu stiu sa utilizeze clapa cu ce putem ajutam ca doar asta e scopul sitului nu ?
Back to top
huzumsorin
Wed Feb 17 2010, 07:57PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Location / Localitate:: galati
Posts: 399
domnule Sergiu cu tot respectu . stiti ca am cerut si eu asemenea informatie de la dumneavoastra legata de ascultarea pe clapa a tonurilor vic. si urmat toti pasii care ia-ti explicat dumneavoastra mai sus si la mine nu mere .ce e de facut ca eu nu prea stiu ori clapa nu stie ori vreo setare ceva nu-i inregula
Back to top
Minel Manelistu
Wed Feb 17 2010, 08:26PM
Guest
Sorin chiar nu te inteleg.cum adica nu poti sa asculti tonurile vic pe clapa?
Back to top
wrestlingboy
Wed Feb 17 2010, 09:04PM
Registered Member #658
Joined: Thu Aug 07 2008, 01:22PM
Location / Localitate:: craiova
Posts: 68
multumesc mul,am reusit,sanatate

[ Edited Wed Feb 17 2010, 09:23PM ]

Back to top
ValiS
Wed Feb 17 2010, 09:07PM
ValiS

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Location / Localitate:: Urlati,jud.Prahova
Posts: 1305
Depinde ce program ai incarcat...! E posibil ca in backup sa nu fi fost salvate si style-uri ci numai tonuri...!Se poate face backup pe un program intreg(...adica styleuri plus tonuri) sau backup doar pe tonuri iar styleurile le incarci separat cu discheta...! Succes...! PS:...Felicitari,Sergiulk,pentru totorial...!
Back to top
Sergiu Prodan
Thu Feb 18 2010, 07:32AM
Guest
huzumsorin mai citeste odata atent unde am scris incarcare tonuri fa exact ce ti-am spus si este imposibil sa nu mearga dupa ce incarci tonul trebuie sa apesi butonul custom voice si i-ti apare userul cu tonuri pe ecran il selectezi tonul respectiv si apesi clapa si trebuie sa sune atentie si la R1 R2 SI R3 daca vrei sa-ti sune tonul pe R1 trebuie sa fie becul rosu aprins acolo la R1 si celelalte stinse iar cand selectezi sa-ti sune pe R1 apesi prima data butonul de sus de la R1 acolo unde este beculetul verde si pe urma custom voice i-ti alegi tonul din user si suna
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 25 Nov : 01:01
Stimati colegi,am vrut sa intreb cine are deja Genos,ce diferenta este fata de Tyros 4 s-au Tyros 5 la folclor???mersi...

tavy1979 » 24 Nov : 20:35
Multumesc @CrysMM. Am renuntat la schimb. Ai mare dreptate.

Roberto E80 » 24 Nov : 19:17
salutare Iulian!

Iulian Rosca » 24 Nov : 19:16
Buna seara stimati colegi!

CrysMM » 24 Nov : 16:50
@tavy1979 - omul vrea sa scape de clapa si nu stie cum sa faca. Eu zic sa stai linistit, PA1 este depasita, veche, poti avea probleme cu ea, are sound mai slab ca PA300, ocupa spatiu mai mult, este mult mai grea. Asta cu placa de baza la PA3 este asa, sa nu te intrebi tu de ce vrea PA300. Nu contesc ca PA1 nu este o clapa buna, dar la sound in nici un caz nu este peste PA300. Sa nu mai vorbim de materialele invechite.

tavy1979 » 24 Nov : 15:30
Va multumesc mult colegi pentru sfaturi.

angelitto » 24 Nov : 13:53
Ca si constructie pa1x e intr-adevar cu mult peste pa300, la care butoanele is jalnice, dar ca sound si posibilitati pa300 e in fata. Totusi si eu zic ca e bine sa probezi si un pa1x si alegi ce iti place.

Roberto E80 » 24 Nov : 13:36
salutare tuturor!... tavy1979 eu zic ca PA1 X a fost si va ramane o clapa foarte buna! PA 300 este o jucarie (parerea mea)Tot ceea ce trebuie sa faci este ca sa o verifici sa vezi daca este pastrata in buna stare!

angelitto » 24 Nov : 13:02
@EmilCornel, ramai pe pagina cu uploadul pana iti apare: ”upload ok”

angelitto » 24 Nov : 13:01
@tavy1979 , Dupa mine, ai face o mare prostie.

EmilCornel » 24 Nov : 12:22
Are cineva o idee de ce nu pot sa incarc niste materiale????

EmilCornel » 24 Nov : 12:21
Salutare

tavy1979 » 24 Nov : 12:14
Salutare colegi. O mica intrebare. Se marita sa dau o PA300 la schimb cu un PA1x modelul cu difuzoare + un mixer amplificat 2x380W. Omu vrea PA300-le pntru placa de baza zice el ca s-ar potrivi la PA3x.

EmilCornel » 24 Nov : 12:09
Buna

Grisa » 24 Nov : 04:21
Salut la toti!

nuty » 23 Nov : 19:40
buna seara colegi

Mihai13 » 23 Nov : 19:28
Salut baieti,
Ati gasit vreunul PA Manager 3 spart sa stiu daca-l mai caut pe torente sau nu
Banuiesc ca nu se poate pune aici pt ca nu este free

rogabriel » 23 Nov : 16:57
multumesc pentru sfaturi

CrysMM » 23 Nov : 15:55
Asculta pe Youtube demo cu ambele, Yamaha PSR 2100 am avut in fata, E50 nu am avut, dar din ce aud pe Youtube, mie personal nu-mi place. La capitolul asta nu mai poti cere sfaturi, ai urechi sa asculti

CrysMM » 23 Nov : 15:53
O alta problema mai poate fi intretinerea. In caz ca vei avea probleme, sa presupunem cu claviatura. Clapa rupta, schimbarea contactilor de guma, mult mai usor gasesti pentru Yamaha.

rogabriel » 23 Nov : 15:53
atunci ca si tobe e mai buna yamaha ?

CrysMM » 23 Nov : 15:52
@rogabriel - buna nu este niciuna. sunt total depasite ambele. Conteaza care este in stare mai buna fizic, clape, butoane. Atentie la ecran la Yamaha, acel model de ecran are anumite probleme. Sa se vada clar, fara sa aiba liniute subtiri pe el. Daca poti, bate si putin in el, sa nu cumva fie aranjat sa vada bine in momentul vanzarii, de preferat clapa sa fie rece cand o probezi. Mie la E50 nu-mi place deloc cum suna tobele. Vezi si tu pe youtube, gasesti destul demo cu ambele clape, usoara, folclor, si-ti faci o parere.

rogabriel » 23 Nov : 14:55
dati--mi si mie o parere care dintre cele dou e mai buna roland e 50 sau yamaha 2100

Roberto E80 » 23 Nov : 14:29
salutare tuturor!

rogabriel » 23 Nov : 13:57
aici nu e vb de ridicat sau etc este vorba de cum se aude

rogabriel » 23 Nov : 13:57
ma refer la yamaha 2100

rogabriel » 23 Nov : 13:56
da george de asta si intreb dar ce parca se aude cealalta mai bine

pustiulica » 23 Nov : 13:34
@rogabriel, din ce punct de vedere intrebi? Legat de sunet PSR9000 este incomparabil peste E50, la fel legat de claviatura, posibilitati, daaar si de greutate! PSR9000 este de vreo 4-5 ori mai grea decat E50, ceea ce o face aproximativ netransportabila daca nu ai bagat sala macar vreo 2 ani

george32 » 23 Nov : 13:19
rogabriel-fiecare cu gustul si parerea lui dar eu nu cred ca se merita roland e 50 este cu ecran tactil

rogabriel » 23 Nov : 13:06
rectific yamaha psr 2100 am gresit eu scuze

Prylyca » 23 Nov : 12:55
Bună ziua stimați muzicieni

rogabriel » 23 Nov : 12:36
buna ziua colegi , am si eu o intrebare se merita sa fac schimbul intre un roland e 50 cu un yamaha psr 9000 ?

benone » 23 Nov : 09:24
O Dimineata placuta tuturor

ionut74 » 23 Nov : 06:21
Buna dimineata

stocholm23 » 23 Nov : 00:39
O seara placuta !

Gioni » 23 Nov : 00:03
noapte buna

fantastic » 22 Nov : 23:12
Noapte buna dragi colegi !!!

barth53 » 22 Nov : 20:06
Salutari tuturor!

Seva » 22 Nov : 18:45
Buna seara ! Nu gasesc versurile la Lei ,lei -Provincialii si nici nu inteleg unele cuvinte pe youtube ...stie cineva unde le-as gasi .cu multumiri !!!

adinek » 22 Nov : 14:09
buna treaba

sorin77sol » 22 Nov : 11:37
Buna ziua ! ...

Mcmiki » 22 Nov : 10:44
Salutare tuturor ...

lucianG1000 » 22 Nov : 09:13
Bună dimineața !

yul » 21 Nov : 23:45
buna seara si bun gasit tuturor.

floriensen » 21 Nov : 21:36
buna seara si bun gasit tuturor.

danieltrd » 21 Nov : 20:43
buna seara...,,

george32 » 21 Nov : 19:41
Salut

costygrek » 21 Nov : 19:18
seara buna tuturor!

viorelious » 21 Nov : 19:11
seara buna!

Prylyca » 21 Nov : 12:35
Bună ziua stimați muzicanți

pyry » 21 Nov : 10:03
buna dimineata dragi colegi

reb3lutxxx » 21 Nov : 09:58
Salutare dragi colegi!

mariuspantera » 20 Nov : 22:04
Cu plăcere!

marukorg » 20 Nov : 20:43
Mulțumesc frumos Marius

mihaichiru78 » 20 Nov : 20:36
Seara buna

cosys112 » 20 Nov : 20:00
Salut !

SkiN » 20 Nov : 17:43
viori , orchestra , sax ,acordeon

mariuspantera » 20 Nov : 17:13
Marukorg, am urcat la downloads stylurile de folclor din setul lui Viorel de la Bârlad! Stylurile sun in format midi (export SMF) . Le gasesti in Downloads la styluri Korg , dupa ce o sa fie aprobate de un admin! Succes!

marukorg » 20 Nov : 17:13
Salutare tuturor

mariuspantera » 20 Nov : 17:08
Salut!

claudyucla » 20 Nov : 15:58
salutare

Roberto E80 » 20 Nov : 08:47
salutare tuturor!

marukorg » 20 Nov : 00:35
Marius numai stylurile de folclor..care sunt mai bune pt cantat...sârbă;hora mare;lenta;lăutărească si cam atât...Mulțumesc oricum Marius

mariuspantera » 20 Nov : 00:28
Marukorg , te ajut eu numai sa-mi spui ce styluri te intereseaza? Eu le pot scoate cu export midi fiecare cv in parte e munca multa si la si la tine ! Nu stiu daca se pot converti cu korg pa manager ca atunci ar fi simplu!

Prylyca » 19 Nov : 21:48
Bună seara

Cosma » 19 Nov : 15:46
Sal all :-:-h

marukorg » 19 Nov : 14:02
Salutare prieteni...Ne ajuta si pe noi cineva cu stylurile de folclor din setul de pa4 al lui Viorel??

Prylyca » 19 Nov : 13:39
George32 mulțumesc foarte frumos pentru sfaturi o duminică frumoasă vă doresc.

kisut » 19 Nov : 10:49
Salut. Stie cineva de unde pot face download la fisierul Korg Pa 3x format.pkg. Mutumesc anticipat!

george32 » 19 Nov : 09:29
Prylyca-cablu midi-usb

Cristi Ciobanu » 19 Nov : 09:28
O duminica frumoasa va doresc !!!

cipri » 19 Nov : 08:57
Salutare tuturor o Duminica placuta la toti.

Prylyca » 19 Nov : 08:48
Salutare dragi muzicanți cum conectez un Roland e86 la calculator mulțumesc anticipat!daca îmi poate da cineva o parere

Prylyca » 19 Nov : 08:43
Bună ziua

catalin184 » 18 Nov : 23:17
Buna seara

danieltrd » 18 Nov : 21:14
buna seara,,,..

EMIRAH » 18 Nov : 20:17
Salutare prieteni ,vreau sa modific un style de pa 4x dar nu stiu de unde pot memora fiecare varianta in parte la sectiunea TUNING +/-,stie careva (ex:V1 bass-/ V2 bass+ )? Multumesc !

pyry » 18 Nov : 16:31
scuze ca intru in discutie eu lucrez mai mult cu korg dar yamaha e totusi yamaha si un tyros 3 eeeeee eeeeee daca stii sa al arajezi suna nu mai vorbim de finetea clapelor

george32 » 18 Nov : 14:37
MarianD-depinde cat de uzate sunt amandoua dar din ce stiu si eu korg pa 600 este peste tyros 3

MarianD » 18 Nov : 14:29
Sa schimb Korg Pa 600 cu un Tyros 3 ?

claudyucla » 18 Nov : 14:05
buna ziua

Claudiux10 » 18 Nov : 11:56
Nitacoita pt partea de folclor la pa 600 iti recomand setul lui Viorel de la barlad.Bafta

Prylyca » 18 Nov : 07:20
Permiteți-mi vă rog frumos să descarc setul Roland e 86-e96 de la secțiunea download încărcat pe site de vitkov mulțumesc.

Prylyca » 18 Nov : 06:22
Bună dimineața .

basal » 17 Nov : 21:08
Stie cineva daca exista mapa de sunet pt roland BK3,si daca da se poate baga in Style works ?

danieltrd » 17 Nov : 20:49
salutari....

Colyy » 17 Nov : 20:11
Salutare tuturor

Prylyca » 17 Nov : 18:54
Mulțumesc pentru sfaturi o seară frumoasă vă doresc.

Nitacoita » 17 Nov : 18:13
imi recomanda cineva un set bun pentru korg pa 600

george32 » 17 Nov : 15:55
Prylyca sunt niste baterii care tine ritmurile in clapa eu am pus la gem wk3 si a mers,nu stiu daca merge si la modelul tau.

rogabriel » 17 Nov : 14:38
LINK: Click aici ! aic i claudiux colinde

Claudiux10 » 17 Nov : 14:25
Buna ziua dragi Muzicanti!!! Un set bun dw colinde pt pa 600 stie cineva...Multumesc Doamne ajuta°°!!!

rogabriel » 17 Nov : 12:59
e 86 ???? mai exista asa ceva ????? mai foloseste cineva !!! mai bine video daca poti si abgradeaza-te si tu cu ceva mai nou aia e veche rau ...............................si nu cred ca se poate ceva pt memorie alea din cate stiu doar citesc de pe discheta atat ..........sory Prylyca schimbo

cipyanoo » 17 Nov : 09:25
Buna dimineata tuturor! A mai incercat cineva cu pa 300 sa instaleze pkg - ul ala care deblocheaza functia de sampling?eu am tot incercat dar nu vrea.se opreste la 0 % dupa 10 secunde si spune:sistem update failed.please turn the instrument off.multumesc anticipat.

Prylyca » 17 Nov : 08:54
BUNĂ ZIUA AM UN Roland e 86 nu are memorie statica deci daca o închid șterge tot are cineva o idee cum pot face să țină styluri in memorie memorate pentru întotdeauna ?multumesc mult!ozi bună vă doresc.

Prylyca » 17 Nov : 08:45
Salutări la toți a poate ajuta cineva cu un set pentru Roland e 86,si MULTUMESC din suflet!

Prylyca » 17 Nov : 08:21
Mulțumesc pentru invitație în primul rând !am și eu nevoie de un set Roland e86 vă mulțumesc frumos o zi bună

danidaniel » 16 Nov : 20:34
Buna seara

danieltrd » 16 Nov : 19:07
buna seara..,,

george32 » 16 Nov : 18:42
salut,o seara buna tuturor.




Comentarii noi


[download] Manual de utilizare Korg PA600 in limba romana Posted by viorel t on 24 Nov : 18:30
multumim !


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by marukorg on 24 Nov : 17:23
se poate incarca in pa3??


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by Mrbogdan on 24 Nov : 13:40
Foarte bun!Multumim mult si poate postezi si un sax bun de juzi!


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by geogenesys on 23 Nov : 19:06
Lasa si o descriere, de unde si cum ar suna, te rog!!! Si pentru celalat la fel, acordeon Sibiu...1511456803 ]


[download] tonuri roland Posted by faber on 21 Nov : 17:37
pentru ce roland?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap