Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Defectiuni, reparatii, configurare si setari PC |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema instalare placa de sunet E-mu 0404 PCI |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
EugenB |
|
||
Registered Member #2867
Daca cineva stie care e problema il rog mult sa-mi raspunda. Multumesc |
||
Back to top |
|
||
danieltrd |
|
||
Registered Member #8611
trebuie sa setezi in Bios-ul calculatorului port-urile PCI sa fie active(enable)
|
||
Back to top |
|
||
EugenB |
|
||
Registered Member #2867
Porturile in Bios sunt active intrucat in Device manager imi apare ca placa, dar in momentul instalarii driverului imi da acest mesaj. am incercat sa-l instalez direct din fisier dar tot nu merge si imi da aceste mesaje. |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Registered Member #8452
1: schimba PCI-iu 2: foloseste CD-ul care a venit cu placa sau daca incerci manual, trebuie sa ai driverele WDM (ele iti recunosc placa) Am Audigy de vreo 6 ani (am avut Audigy 1 acum am 2) si m-am confruntat si eu cu problema asta. |
||
Back to top |
|
||
EugenB |
|
||
Registered Member #2867
Multumesc pentru raspunsuri, dar tin sa precizez ca aceasta placa am avut-o pe un alt sistem si cred ca am instalat-o de cel putin 100 de ori si a mers perfect. Am schimbat sistemul, unul putin mai performant si a inceput aceasta problema. Am pus placa pe sistemul vechi si face tot aceasta problema. Cred ca s-a stricat placa!!!!!!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
uite ce titlu ai pus tu: Problema instalare placa de sunet E-mu 0404 PCI si ce iti apare tie in devices: audigy... pai ori e emu 0404 ori e audigy ?>ori ai driverul de 0404 si placa e audigy, ori ai 0404 si driverul e de audigy ? eu zic sa citesti ce scrie pe placa PCI ca poate ti-a vandut careva o "emudigy" si tu nu stii. poate nu ai inserat-o destul de tare si nu face contact cum trebuie... desi in acest caz ardeai si pl de sunet si pl de baza daca iti facea scurt unde nu trebuie... |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Downloadeaza de pe situl oficial driverul si trebuie sa mearga! eu am placa E-mu pe usb!si merge unsa!fara probleme.
|
||
Back to top |
|
||
EugenB |
|
||
Registered Member #2867
Placa de sunet pe care o am este aceasta , pe care am cumparat-o din magazin cu CD-ul original, pe care am folosit-o aprope 2 ani, iar acum cand am schimbat sistemul s-a intamplat ceva deorece nu mai pot incarca driverele de pe CD. Am descarcat driverele si de pe site-ul oficial, aceeasi problema. |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
incearca sa o instalezi pe alt PC!asa poti verifica daca este problema cu Pcul tau sau cu driverul
|
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
Registered Member #949
Sper sa nu fie oxidat vreunul din pad-uri (contactele care fac legatura cu slot-ul PCI). Se poate intampla, am patit-o eu la o placa de sunet de la Creative si la o placa video, a trebui sa inlocuiesc placile, contactele erau foarte zgariate si oxidate. Curata contactele cu alcool izopropilic daca ai si o batista de bumbac si vezi daca merge. Atentie si cum e infipta placa in slot-ul PCI, sa nu fie un pic fortata, sa stea intr-un unghi, trebuie sa fie perfect plana cu conectorul. [ Edited Fri Feb 26 2010, 12:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |