Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Clape.ro - vedere de ansamblu din partea unui membru mai vechi... |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
pe omul binevoitor nu-l interesează ce-i după www.... dă bineţe şi dacă poate, sfătuieşte. ''înţepături'' vor exista'' ... cât rezistă site'urile... fiecare-i cu interesul lui. - unele lucruri luate gratis, te costă mai mult decât le-ai plăti normal... |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Doar cateva mici precizari: Clape.ro a "aparut" daca se poate spune asa, cu mult inainte de cand s-a spus aici... Majoritatea de aici nu stiu povestea ... Siteul a aparut inainte chiar de [*****], doar ca avea un alt nume (dadomusic.***.ro - era facut pe un subdomeniu) si era facut pe o alta platforma, respectiv asemanator cu Ioulios.gr, si pe vremea cand muzicantii vechi frecventau Ioulios.gr, doar ca la un moment dat a devenit un proiect abandonat din lipsa de timp, si a fost reluat cu vreo cativa ani mai tarziu sub denumirea de Clape.ro si utilizand platforma actuala ... Asta pentru ca am auzit tot felul de acuze din partea unora, nu dau nume ... PS: - Am scos si cenzura pt [*****], daca insa nu vad nici o schimbare din partea celuilalt site, o pun la loc. Iar ca si mica observatie: - Nu noi am inceput cu cenzura, ei au inceput sa cenzureze Clape.ro ... [ Edited Wed, 03 Mar 2010, 08:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
![]() Registered Member #2854
cminor am un respect mare pt toti admini de aici cel putin eu pt. ca sunt la inceput de cate ori am intrebat ceva mi s-a raspuns serios si la obiect cand a fost gluma a fost gluma. sunt cativa baiti aici care mau ajutat enorm .parerea mea este ca ca cine se crede foarte destept ar trebui sa ne sau sa va lase
|
||
Back to top |
|
||
EUGENIO |
|
||
![]() Registered Member #4959
Pace si intelegere sa dea Domnul 880_party_30.gif
[ Edited Wed, 03 Mar 2010, 10:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2199
AMIN ... pardon ...ADMIN ![]() |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
admin a scris ... PS: - Am scos si cenzura pt [*****], daca insa nu vad nici o schimbare din partea celuilalt site, o pun la loc. Iar ca si mica observatie: - Nu noi am inceput cu cenzura, ei au inceput sa cenzureze Clape.ro ... O vorba de-a noastra spune: "Cel mai destept cedeaza" ...asa ca felicitari admin pentru decizia luata. |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14
sunt printre primii useri care s-au inregistrat pe acest site si am observat evolutia de-a lungul timpului pe ambele site-uri. S-a vazut chinul adminilor de a organiza ceva unit, insa invidia unora si dorinta de a face rau batjocoreau munca adminilor si ne-au facut pe unii din noi sa intram pe aceste site-uri doar din interes... si asa au aparut conflicte peste conflicte.... cminor te admir pt curajul cu care ai deschis acest thread si pentru initiativa ta ![]() |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15697
ROL.ro, Site-ul Muzicantilor Romani:![]() |
||
Back to top |
|
||
abdon |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1425
Chiar îmi pare rău, unde s-a ajuns cu celalalt site ...
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |