Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
reda sunetul tarziu o clapa,,,? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
emanuel7 |
|
||
Registered Member #8901
am roland va7 are o singura problema de cateva zile, clapa sol octava 1central reda sunetul doar daca o apas pana la fund(nu al meu ,al orgii) astept raspunsuri,multumesc
|
||
Back to top |
|
||
Sergiu Prodan |
|
||
Guest
|
contactul de la clapa respectiva e rupt
|
||
Back to top |
|
||
emanuel7 |
|
||
Registered Member #8901
scoate sunetul dar atunci cand ajunge clapa jos la maxim, pe cand restul clapelor scot sunetul de la jumatea traseului
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
E rupta alveola de cauciuc trebuie schimbata !Daca clapa e veche te sfatuiesc daca tot desfaci clapa sa schimbi toate contactele si sa le cureti in felul asta nu o sa mai ai probleme o buna bucata de timp.Alveolele nu sunt scumpe poti sa le cumperi de la Gheorgheni le primesti prin posta !
|
||
Back to top |
|
||
emanuel7 |
|
||
Registered Member #8901
orga nu e uzata mai deloc e adusa recent din afara, ,asta e singurul defect pe care il are, nu stiu daca merita atata efort pt problema asta,.,. multumesc
|
||
Back to top |
|
||
turkish-man |
|
||
Registered Member #9037
Cum sa nu merite efortul...efectiv nu-ti merge claviatura, daca nu-ti functioneaza o clapa.Asculta sfatul celor de mai sus !
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Nu e un efort f mare eu am schimbat la mai multe clape toti contactii o octava costa cam 7 E, deci nu e un capat de lume si cativa ani buni nu mai ai probleme .
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
emanuel7 a scris ... ... reda sunetul doar daca o apas pana la fund (nu al meu, al orgii)... Ai fost tare de tot cu expresia asta !! PS: Ascultă colegii de mai sus și schimbă acei contacți de cauciuc. E simplu ca bună ziua și nu strici nimic. |
||
Back to top |
|
||
emanuel7 |
|
||
Registered Member #8901
`daca imi dai acces la 3 download-ari pe zi promit sa mai dau o duma:P
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
emanuel7 a scris ... orga nu e uzata mai deloc e adusa recent din afara Si marmota invelea Rolandul in ciocolata... Emanuel si eu cred in Mos Craciun, ca traditie... ... dar in Mos Gerila nu! Bine ca nu ai zis ca vanzatorii de tzepe de pe site-urile de ocazii: "clapa noua, in tipla, adusa de afara si incarcata cu styluri si sunete romanesti" (cum o baga ei prin tipla styluri, si cum mai e noua daca au umblat in ea si au pus styluri ???) Daca e adusa de afara nu inseamna neaparat ca e "neuzata", ci poate doar "arata bine exterior". Eu zic sa suni la Gheroghieni, ca sa iei contacte noi, ca nu -s scumpe si merita investitia... P.S. Si daca e Sol1 e clar ca s-a cantat armonie pe ea sau bass manual de i-au sarit fulgii... aaah... contactele... [ Edited Wed Apr 14 2010, 10:40AM ] |
||
Back to top |
|
||