Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Bitdefender si Windows 7 64bit.... imi iau adio de la Bitdefender! |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Roland07 |
|
||
Registered Member #949
ciury a scris ... eu recomand Kasperski ultima versiune cu licenta. De retinut este faptul ca virusii nu se introduc decat in fisiere executabile, sau care ruleaza astfel de fisiere, sau scripturi. Imi pare rau pt Cminor. Cat depsre ce a spuis Roland07... daca pune multe intrebari inseamna ca incearca sa se muleze pe gustul tau, nu ca e prost. Este adevarat ca bit defenteder manaca f multe resurse, insa nu exista antrivirus care sa nu mance fiindca executa protectie realtime si asta ionseamna o verificare a ceea ce intra si ce iese la mai putin de 1 secunda. Mi imi place kaspersiki , nu manaca resurse, nu pune multe intrebari daca nu se lectezi ca esti avansat, si faca si treaba buna. Ciury, stiu ce spun...cand afirm ..."pune prea multe intrebari". BitDefender nu mi s-a parut a fi un antivirus bun pentru un home user care habar nu are cum sa interactioneze cu un antivirus...stie doar sa apese pe butoanele "Next sau OK" si nu tine cont de alarmele care le afiseaza. De aceea am hotarat sa nu-l instalez. Insa, am avut si de la niste amici un BitDefender cu licenta (luat gratis cu un pc de la Ultrapro) si m-am chinuit o gramada de timp sa-l instalez pe windows...foarte ciudat si de data asta le-am explicat ca mai bine un McAfee ar fi bun. Dupa nici 2 saptamani nu le-a mai mers ceva la pc (a fost infectat...nu mai imi aduc aminte cu ce anume) si m-au rugat sa le instalez alt antivirus si de atunci nu mai au nici o problema. Cam asta a fost experienta cu BitDefender. |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Eu folosesc AVIRA free si COMODO ca firewall+Malwarebytes' Anti-Malware-totul; este ok!!fara probleme.
|
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
Roland07 imi cer scuze... ai mare dreptate in ceea ce priveste utilizatorii care nu au cunostiinte informatice prea avansate
|
||
Back to top |
|
||
cata_sm |
|
||
Registered Member #8892
Asa cum spunea cineva mai sus nici un antivirus nu e bun,dar unele sunt sub orice critica,eu folosesc NOD32,pana acum nu am avut probleme cu el,isi face treaba ,PC-ul imi merge bine,deci.....
|
||
Back to top |
|
||
Ionica Radu |
|
||
Registered Member #8428
kasprsky internet 2010(licientiat)logica ar fi: cine e cel mai mare producator de virusi?RUSII!ei cine face virusul are si antidodul adica tot ei .asta o stiu de la cineva priceput. am asa pe windos7(licientiat)si kaspersky 2010 de 6luni.totul ok.foarte,foarte multumit. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |