Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| roland gw8 | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| DorelC |
|
||
|
Guest
|
Saraculi apreciez umorul tau da' te rog nu "introduce lumea in oroare" ! Sanatati si virtuti ! |
||
| Back to top |
|
||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
Si totusi are dreptate Dorele.. Plasma insa se vinde cu tot cu player midi
|
||
| Back to top |
|
||
| Laszlo |
|
||
![]() Registered Member #6012
Nu va suparati dar nu vreau sa mai deschid un threed tot cu gw8 asa ca postez aici.Maine trebuie sa vina cineva dupa clapa mea ca am vandut-o in sfarsit si vreau sa mi cumpar alta. Peste 2 sapt am o cantare si trebuie sa achizitionez o clapa foarte repede.Am vrut gw 8...ce ziceti? Precizez ca eu cant numai muzica usoara ungureasca...si populara tot ungureasa...deci ce ziceti pot sa o aduc la un nivel sa ma duc cu ea la cantari in 2 sapt? sau imi recomandati alta clapa pentru muzica usoara?si daca stiti ...cum sunt styleurile unguresti de fabrica? se poate canta cu ele sau nu s de treaba? va rog sa ma ajutati:) Cu stima si respect:) |
||
| Back to top |
|
||
| goba |
|
||
|
Guest
|
Are incepand de la beat hun.pana la disco, twist,mulatos linistit poti sa o folosesti la muzica ungureasca si populara si usoara.Acum depinde si de tine in cat timp reusesti sa o cunosti si sa o dozezi.
|
||
| Back to top |
|
||
| edi |
|
||
![]() Registered Member #8323
am si eu o rugaminte cine imi dai si mie niste tonuri bune pt gw8 ? si cum le si salvez in clapa? ca asta nu stiu.... multumesc |
||
| Back to top |
|
||
| edi |
|
||
![]() Registered Member #8323
cine imi da scuze...
|
||
| Back to top |
|
||
| mihay_gw8 |
|
||
![]() Registered Member #8740
in gw8 nu poti incarca tonuri le folosesti doar pe ale ei dak te descurci sa editezi tonurile ajungi la o performanta foarte foarte buna
|
||
| Back to top |
|
||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
edi a scris ... cine imi da scuze... cine iti da scuze? Pai tu ar trebui sa dai "scuze" pentru dublu post 613.gif |
||
| Back to top |
|
||
| lucianwk2 |
|
||
![]() Registered Member #495
Buna ziua! O sa ma bag si eu in discutie,avand in vedere ca sunt posesor de gw8. Nu mai are rost sa va spun cat sunt de multumit de clapa. E ceva accesibil ,meniu nu foarte complicat,un sound nou,care trebuie descoperit....Mentionez ca tot programul meu e facut de mine in proportie de 95 % - exceptie fac manelele... Suna foarte bine pe folclor, poti face un artificiu sa folosesti mai multe tonuri la o performanta. E foarte ok clapa!
|
||
| Back to top |
|
||
| mihay_gw8 |
|
||
![]() Registered Member #8740
lucian ajutama si p mine cu cateva stil d manele copuse in gw8
|
||