Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
A aparut Korg PA 3X Pro ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
endredaniel |
|
||
Guest
|
ai dreptate cminor ! 615.gif
|
||
Back to top |
|
||
Minel Manelistu |
|
||
Guest
|
ValiS a scris ... Daaaa...cred ca a aparut..1Dar din cite am auzit,peste"4pax pro"se va sari...!Cica are niste"bug"-uri...Apare direct"pa5xpro"...! offfff....mersi Vali..atunci o sa astept pa6 x pro. |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Ia ultimul vorcsteisan de la corg![]() |
||
Back to top |
|
||
claudyucla |
|
||
Guest
|
nu cred ca a aparut
|
||
Back to top |
|
||
andreidcn |
|
||
![]() Registered Member #9469
100% nu a aparut... iata ce am gasit eu : korg pa4 x pro : [ Edited Tue, 07 Sep 2010, 07:33PM ] |
||
Back to top |
|
||
mariusg800 |
|
||
![]() Registered Member #9620
ma eu ce sa zic replica mea e sa apara cand nu ma int cand o fi ceva oficial atunci vom sti cert este ca deocamdata pe siteul principal al korgului nu se zice nimic:) cand o aparea o aparea oricum cu prima ocazie il iau;)) pt ca vor sa debuteze cu ceva calumea nu ca yamaha nici bine nu a aparut tyros 2 ca a aparut 3 acum 4 si cine stie ce le vine sa scoata si 5u daca ati observat korgul mereu cand scoate cv dupa o perioada de timp lung scoate ceva care sa merite asteptarea acum sa vedem ce o sa se auda cu pa3u:) |
||
Back to top |
|
||
niko97 |
|
||
Guest
|
Pa3X nu, aceasta este fraudă портативный принтер |
||
Back to top |
|
||
Geo_pa2xpro |
|
||
Guest
|
exista an mintea bolnava a unuia ce-i place mult desenatul !
|
||
Back to top |
|
||
case-senzitive |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9009
domnule Cminor dumneavoastra mai aveti timp sa mancati sau sa dormiti?nu mai vorbesc timp si de nevasta !m-ati lasat cu gura cascata!ATATE DETALII ATI DAT SI COMPARATI NU MAI VOBESC SI DE MASURILE DE SIGURANTA CARE LI-ATI LUAT!Stima si Respect!
|
||
Back to top |
|
||
fiorello79 |
|
||
![]() Registered Member #8391
Daca ar fii aparut Pa3xpro fiti mai mult ca sigur ca ar fii aparut si publicitatea oficiala la ea. Astazi se face torul plecanc de la publicitate. Nu a-ti inteles? Asa ca puneti-va sufletele in pace. ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |