Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Tutoriale
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cum pot fi create fisiere karaoke in KaraFun
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gigi_marga
Sun May 30 2010, 04:17PM
Registered Member #9386
Joined: Wed May 26 2010, 02:42PM
Location / Localitate:: San Diego
Posts: 40
Crearea fisierelor karaoke cu Editorul KaraFun

Exemple de karaoke romanesti create cu Karafun pot fi vazute la: LINK: Click aici !

Karafun poate fi descarcat gratuit de la LINK: Click aici ! si consta din doua componente: un editor si un player. Scopul acestui tutorial este de a descrie cum pot fi create cu ajutorul editorului Karafun, fisiere karaoke care pot fi folosite in player.


Introducere: Editorul KaraFun
Dupa ce lansati in executie Editorul KaraFun trei elemente specifice sint vizibile:

# In partea stinga, o fereastra contine previzualizarea in timp real a melodiei karaoke pe care o creati.

# In partea dreapta, diverse caracteristici referitoare la evenimente ce vor avea loc pe parcursul derularii cintecului.

# In partea de jos, doua bare sub care se afiseaza informatii din pistele proiectului dvs.
- Prima bara (deasupra numerelor) reprezinta durata totala a pistei audio.
- Cea de a doua bara, reprezinta doar o sectiune din pista audio marita pentru o vizualizare mai usoara. Aceasta afisare poate fi marita/micsorata cu cele patru butoane de zoom (numerotate 1, 2, 3 ,4).
- Urmeaza pista: "Background" care permite modificarea culorilor si imaginilor afisate in timpul cintecului.
- Cel mai jos e afisata pista: "Vertical text" ce contine versurile melodiei.

Note: E o practica buna sa salvati din cind in cind ceea ce ati lucrat. Prima data cind incepeti sa creati un karaoke nou, il puteti salva selectind din meniul File optiunea Save si indicind un nume pentru fisierul creat.

Observatie: KaraFun foloseste un format propriu (kfn) pentru fisierele karaoke fortind utilizatorii sa continue sa foloseasca programul (nu puteti salva in format .mid sau .kar!!!). Cu toate acestea, usurinta cu care fisierele karaoke pot fi create, faptul ca e gratuit, si faptul ca pot fi incluse imagini intr-un mod foarte flexibil care sa completeze banda sonora si versurile, rezulta intr-un program care merita incercat.Pasul 1: Sursa audio (negativul)Probabil ati observat deja in bara din partea de jos a ferestrei programului KaraFun mesajul: "No music!" . Prima etapa consta in a stabili sursa audio (MP3, OGG, MID sau KAR) pentru fisierul karaoke.

Sursa de muzica pentru fisierul karaoke poate fi stabilita selectind in meniul Project optiunea Audio sources.
Sint doua modalitati de a stabili sursa de muzica:
- creind un link catre fisierul ce contine muzica si care se afla undeva pe calculator (pe hard disc de exemplu); sau
- incorporind fisierul de muzica direct in fisierul karaoke KFN.
Prima varianta are dezavantajul ca daca dintr-un motiv sau altul fisierul ce contine muzica este sters, mutat sau doar redenumit, fisierul karaoke va deveni inutilizabil. Din acest motiv, e de preferat incorporarea fisierului de muzica in cel karaoke.

Sursa de muzica pe care o vom numi in general "negativ" poate fi gasita de exemplu pe acest site unde numerosi profesionisti in domeniu contribuie inregistrari ale propriilor interpretari pentru diverse melodii solicitate. Cu putin noroc, daca doriti o melodie a carui negativ nu se gaseste, solicitindu-l pe acest site e posibil ca cineva sa va ajute interpretind melodia ceruta si postind negativul ei.

Sa luam ca exemplu melodia ASIA: O iubire de-o vara. O scurta cautare in sectiunea Negative mp3 a acestui site arata ca negativul acestei melodii a fost incarcat de un coleg si il puteti descarca.

Fisierul karafun pe care il creati, pastreaza diversele elemente constitutive (fisere de muzica, imagini/fotografii) intr-un mod organizat sub forma unei "biblioteci". Orice doriti sa folositi in fisierul karaoke trebuie mai intii sa introduceti in biblioteca. Prin urmare, in cazul nostru, va trebui sa introducem fisierul mp3 ce contine negativul melodiei in biblioteca. Pentru aceasta, selectati din meniul Project, optiunea: Library, dupa care, apasati butonul Add (din partea dreapta a ferestrei) si adaugati fisierul dorit.

Din cauza ca in biblioteca puteti introduce mai multe surse de muzica, trebuie sa indicati care din aceste surse sa fie folosite la executarea fisierului karaoke. In cazul nostru, din meniul Project, selectati optiunea Music source(s) urmata de selectarea optiunii Source in the Library unde alegeti fisierul dorit ce contine negativul melodiei.

Puteti asculta melodia apasind butonul Play (triunghi verde indreptat spre dreapta). Puteti opri ascultarea melodiei apasind butonul stop (patrat mic si albastru).

Pe masura ce melodia este cintata, se observa ca in cele doua bare de timp cursoare separate indica pozitia la care va aflati in fiecare moment. Aceste cursoare pot fi mutate direct cu mouse-ul facilitind pozitionare in diverse locuri in melodie.

Imaginea de mai jos arata cele doua cursoare in cele doua bare de timp:
Pasul 2: Versurile fisierului karaoke


Sursa de versuri poate fi din nou acest site (sau altele specializate pe versuri pentru melodii). Din pacate, veti constata ca resursele de acest gen nu sint intotdeauna adaptate pentru karaoke si ca va trebui sa ascultati melodia originala de citeva zeci de ori pentru a nota corect toate versurile. E bine sa salvati temporar versurile intr-un fisier text.

Iata cum puteti insera versurile in fisierul karaoke:

Dublu-click pe pista/banda "text" in partea de jos a ecranului rezulta in aparitia unui editor simplu in care puteti scrie (sau copia din alta parte) versurile.
E o idee buna sa verificati ortografia si sa incercati sa folsoiti caractere romanesti. Puteti separa cuvintele in silabe folosind caracterul "/" .

O sincronizare este momentul in timp a unei portiuni de text separata de un spatiu, caracterul return (incepere de rind nou) sau caracterul "/".
Pentru a anula functiunea de separare a caracterulkui spatiu " ", il puteti inlocui cu caracterul "_" . Acest caracter va ramine invizibil si permite gruparea mai multor cuvinte intr-o singura sincronizare (utila in scrierea titlului melodiei).

Exemplu: "Ka/ra/Fun_!" reprezinta trei sincronizari consecutive: "Ka", "ra" si "Fun !".

Nota: O secventa de spatii sau caractere return (mai multe rinduri goale) conteaza doar ca o singura separare.

E o idee buna sa folositi putine cuvinte pe unm rimnd (eventual separind textul original al unui vers pe mai multe rinduri. In caz contrar textul va depasi marginea din stinga/dreapta a ecranului.

Cind sinteti gata apasati butonul OK. Versurile pot fi modificate oricind ulterior.

Pasul 3: Sincronizarea textului cu melodia


Selectati pista/banda "text" si deplasati cursorul la inceputul cintecului.

Sincronizarea versurilor cu textul se va face interactiv, programul cintind melodia mai lent pentru a permite indicarea momentelor de sincronizare. Pentrui a porni inregistrarea sincronizarilor, apasati butonul Record (o bulina rosie). Programul solicita confirmarea intrebind "Are you ready to start recording?" (sinteti gata sa incepeti inregistrarea?) Raspunzind "yes", programul incepe sa cinte melodia mai lent iar cuvintele versurilor apar in ordine in pista/banda "text". Pentru a stabili o sincronizare apasati banda de spatiu. Pentru a intrerupe inregistrarea puteti apasa tasta ESC (escape).

Dupa ce inregitrarea sincronizarilor a fost facuta, acestea pot fi mutate manual (cu mouse-ul) pentru a corecta eventualele nesincronizari.

Atentie: Daca incepeti o inregistrare intr-un fisier unde exista sincronizari anterioare, acestea vor fi sterse.

Daca doriti sa mutati un grup de sincronizari simultan, click pe prima, tineti apasata tasta shift si apoi click pe ultima sincronizare. Acum puteti deplasa cu mouse-ul intregul grup.

Tip: puteti copia si lipi (copy/paste) blocuri de sincronizari (de exemplu un refren) pentru a evita inregistrari repetate identice.

Pasul 4: Aranjarea fundalului


Fundalul contine imaginile din spatele versurilor si in principiu puteti insera fisiere grafice (fotografii de exemplu) pe care le puteti manipula pentru a crea citeva efecte simple (de exemplu fotografiile pot sa apara de sus in jos, sau sa se miste de la stinga la drepta, mai repede sau mai incet, etc.)

Selectati pista/banda "Background".
In regiunea properties (in partea dreapta a ferestrei), se gasesc citiva parametri:

# Color reprezinta culoarea fundalului (culoarea implicita este negru). Cu mouse-ul puteti selecta culoarea dorita. Daca doriti sa folositi imagini/fotografii pentru fundal, acest parametru (color) este inutil.
# Image: Aici puteti stabili ce imagine din biblioteca doiti sa fie afisata in fundal. Prin urmare, de fiecare data cind doriti sa folositi o noua imagine, trebuie mai intii sa o adaugati in bibnlioteca folosind aceeasi procedura ca la adugarea fisierului de muzica. Imaginile pot fi in format JPG, PNG sau BMP. Un fapt suparator este ca imaginile trebuie sa aiba formatul 4/3 obligatoriu altfel, KaraFun le va deforma intr-un mod neplacut. Daca imaginile pe care le aveti nu sint in format 4/3 (latime/inaltime) va trebui mai intii sa le prelucrati cu un program de grafica (de exemplu Paint in Windows e suficient pentru treaba asta).

# Filter color: permite aplicarea unui filtru de culoare fundalului.

Pentru a adauga un eveniment care creaza o schimbare in fundal, procedati astfel: Plasati cursorul mouse-lui in pista/banda "Background" si mutati cursorul in locul in care doriti sa adaugati evenimentul. Apoi apasati butonul din dreapta al mouse-ului si selectati optiunea: "Add an event" . Evenimentul e reprezentat de o bulina mica verde plasata in banda "Management". Dind click pe aceasta bulina, puteti stabili caracteristicile acestui eveniment. In cazul nostru, sa zicem ca pentru melodia "O iubire de-o vara" doriti sa folositi o fotografie de la mare (Costinesti?). In partea dreapta a ferestrei "Effects on background" apasati butonul "Add" si selectati optiunea "Add image". Apoi, un pic mai jos, in dreptul "New image" selectati fisierul ce contine fotografia dorita (asumind ca l-ati introdus deja in biblioteca). Pentru a vedea schimbarea, plasati cursorul de timp un pic dupa eveniment.

Nota: Efectele unui eveniment sint active pina la sfirsitul melodiei sau pina cind un alt eveniment schima efectul precedent (de exemplu o noua imagine va inlocui pe cea precedenta.

Pasul 5: Afisarea textului versurilor


Selectind pista "text" puteti modifica:

- fontul folosit, marime stil,
- culoarea textului inainte (inactive) sau dupa sincronizarea corespunzatoare (active). Poate fi modificata transparenta textului,
- traiectoria textului (exista o lista de miscari posibile din care puteti alege),
- traiectoria textului dupa sincronizare,
- pozitionarea textului in 3 dimensiuni

Pentru a schimba modul in care se afiseaza textul versurilor mai tirziu in timpul melodiei, trebuie sa adaugati un eveniment in banda cea mai de jos ("events").
Probabil ca veti dori sa folositi acelasi tip de afisare a versurilor pe durata melodiei si in acest caz e nevoie de un singur eveniment undeva mai la inceput. In cazul in carte doriti ca fiecare vers sa fie afisat diferit..., se poate... si spor la lucru.

Pasul 6: Informatii despre fisierul karaokeE un pas util sa indicati citeva informatii despre fisierul creat. Pentru aceasta selectati din meniul Project optiunea Properties. Aici puteti indica o varietate de caracteristici. Indicati cel putin titlul si interpretul in stilul caruia a fost realizat fisierul karaoke.

Pasul 7: Concluzii
In acest moment fisierul karaoke este gata. E drept ca il puteti imbunatati adaugind noi imagini, alte efecte, schimbind banda sonora (cind gasiti una mai buna) etc.

E important de notat ca toate fisierele pe care le-ati adaugat in biblioteca se afla acolo intr-un mod similar in care se gasesc fisierele in arhive (.zip,.rar). Asta inseamna ca nu e nevoie sa pastrati separat toate fisierele pe care le-ati adaugat in biblioteca fisierului KaraFun creat (pot fi scoase de acolo cind le doriti inapoi).

Fisierele de tip .kar ce se gasesc pe acest site, pot fi importate in KaraFun si modificate (pentru aceasta, selectati optiunea Import din meniul File). De exemplu puteti adauga imagini pe fundal sau chiar modifica sincronizarile si versurile. Nu veti putea insa salva inapoi in format .kar!!!

Dupa ce ati salvat fisierul karaoke, acesta poate fi folosit cu playerul KaraFun care functioneaza oarecum similar cu Winamp. O caracteristica importanta este faptul ca ferestra de afisare a melodiei poate fi redirectata catre un televizor (aceasta va depinde de tipul de calculator si televizorul disponibil ... dar se poate si e de efect).

Spor la sincronizat ...


[ Edited Tue Jun 22 2010, 08:27PM ]


Back to top
gigi_marga
Tue Jun 01 2010, 08:06PM
Registered Member #9386
Joined: Wed May 26 2010, 02:42PM
Location / Localitate:: San Diego
Posts: 40
Cum puteti folosi limba romana in meniurile programului KaraFun

Descarcati din sectiunea Download/Karaoke/Romanesti a acestui site fisierul Romanian.doc LINK: Click aici !

Tot ce trebuie facut este sa copiati fisierul in folderul in care KaraFun pastreaza si celelalte fisiere de limba (de regula e: C:\Program Files\KaraFun\Language )

Atentie: trebuie sa redenumiti fisierul schimbindu-i extensia din .doc in .lng (a trebuit sa il upload cu extensia .doc pentru ca extensia .lng nu e in lista de extensii acceptate pe acest site).

Nu ramine decit sa selectati in optiunile programului KaraFun limba romana (din meniul File, selectati Options...).Fisierul e destinat versiunii 1.18 dar functioneaza si pentru versiunea mai noua 1.2 beta. De indata ce versiunea 1.2 va deveni oficiala am sa revizuiesc continutul fisierului pentru a-l aduce la zi cu ultimele schimbari. Conform promisiunii creatorilor programului KaraFun, editia oficiala 1.2 va include in viitor si limba romana printre optiuni (direct din momentul instalarii fara a mai fi nevoie sa descarcati separat fisierul romanian.doc).[ Edited Wed Jun 02 2010, 03:15PM ]

Back to top
gigi_marga
Tue Jun 01 2010, 08:31PM
Registered Member #9386
Joined: Wed May 26 2010, 02:42PM
Location / Localitate:: San Diego
Posts: 40
Cum puteti imbunatati calitatea sunetului la fisiere karaoke romanesti bazate pe negative midi

Unul din dezavantajele utilizarii fisierelor karaoke pe calculator este calitatea redusa a sunetului in cazul in care fisierul karaoke foloseste un negativ de tip midi iar placa de sunet din calculatorul dvs este modesta. Din pacate, aceasta este situatia cea mai des intilnita si indeparteaza foarte multi utilizatori care considera calitatea sonora nemultumitoare.

Bineinteles ca exista posibilitatea achizitionarii unei placi de sunet performante...

Exista insa si o solutie de compromis gratuita. Din cauza ca majoritatea fisierelor karaoke romanesti ce pot fi gasite gratuit contin negativul in format midi si au fost create cu clape de tip Roland, instalarea unui emulator Roland permite imbunatatirea simtitoare a performantei. Pentru cei ce utilizeaza sistemul de operare Windows XP, emulatorul ce trebuie instalat (si care se gaseste pe net) este: Roland VSC88.
Atentie, nu instalati alte versiuni de emulatoare (nu functioneaza)Observatie 1: In cazul in care negativul melodiei karaoke este un fisier mp3, emulatorul Roland nu are nici un efect.

Observatie 2: In cazul in care negativul melodiei este un midi creat cu o clapa foarte diferita de cele Roland, e posibil ca emulatorul de mai sus sa inrautateasca performanta. Cum am mai spus, deocamdata, pentru majoritatea fisierelor .kar karaoke romanesti, instalarea emulatorului imbunatateste performanta audio semnificativ.


[ Edited Fri Jun 04 2010, 06:55AM ]

Back to top
Roland07
Wed Jun 02 2010, 09:30AM
Roland07

Registered Member #949
Joined: Wed Aug 20 2008, 05:55PM
Location / Localitate:: Timisoara
Posts: 206
Felicitari pentru tutorial, Gigi!!
615.gif
Back to top
lupica
Thu Jun 03 2010, 08:57AM
Registered Member #1308
Joined: Fri Sep 05 2008, 12:19PM
Location / Localitate:: brasov
Posts: 259
foarte multumim....
Back to top
bits
Thu Jun 03 2010, 04:04PM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Location / Localitate:: Iasi
Posts: 106
Foarte frumos,si la obiect.Mi-am amintit de acest program cu nu prea mare placere.Mi-l daduse cineva si ma bagasem la treaba,am lucrat vreo ora,si cand sa salvez,am vrut in format .mid,dar, ia-l de unde nu-i,formatul(mid).
Back to top
admin
Fri Jun 04 2010, 04:23AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Location / Localitate:: On a tree, Watching you
Posts: 1751
Whow ! Foarte bun tutorialul. Felicitari. 615.gif
Back to top
gigi_marga
Wed Aug 25 2010, 03:45PM
Registered Member #9386
Joined: Wed May 26 2010, 02:42PM
Location / Localitate:: San Diego
Posts: 40
Din pacate, lucrurile s-au schimbat destul de repede.

Desi initial, cei care se pare ca au interpretat negativul pentru "ASIA - O iubire de-o vara", respectiv rokaraoke.ro (SC IBS-ART SRL) si-au dat acordul permitindu-mi sa folosesc negativul lor pe youtube, si-au schimbat hotarirea (fara a indica un motiv) si au cerut stergerea clipului respectiv de pe youtube.

O cautare sumara arata ca negativul in cauza a disparut de pe toate site-urile pe unde se gasea acum citeva saptamini (inclusiv de pe clape.ro).

Prin urmare, acest tutorial nu mai este de actualitate in sensul ca daca cineva foloseste negative de pe acest site pentru un clip karaoke nu are dreptul (conform legilor in vigoare) sa il arate si altora si poate doar sa il cinte singur, inchis in casa.

Tocmai am aflat ca rokaraoke.ro isi inregistreaza la ORDA toate fisierele pe care le folosesc si, folosind aceste inregistrari, blocheaza folosirea oricaror negative similare. Nu e vorba de negative identice, ci similare (care probabil au folosit acelasi midi initial). Folosind aceasta strategie mi-au blocat recent un alt clip pe youtube "Ion Suruceanu - Ce seara minunata" al carui negativ nu e identic ci doar similar cu cel folosit de rokaraoke.ro

E de asteptat ca in scurt timp rokaraoke.ro sa imi blocheze tot contul youtube asa incit referintele din acest tutorial vor deveni inutile.

Multumesc tuturor celor de pe acest site care m-au ajutat si incurajat si va urez numai bine.[ Edited Wed Aug 25 2010, 08:10PM ]

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signupCosty71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!
Comentarii noi


[Content] buna ziua Posted by daniellaur on 21 Feb : 09:32
domnilor admini va rog frumos macar 2-3 donloaduri datimi voie si mie am avut activitate mare saptamana asta va rog frumos vreau si eu sa descarc bani nu am ca altfel faceam donati [more ...]


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3

Facebook page

Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.roSiteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap