Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
huzumsorin
Fri Aug 14 2015, 05:18PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Posts: 399
costelmutu28 a scris ...

Buna ziua.
Vreau sa scot semnalul dintr-un Tyros 4 astfel: Pe sub1 toba, pe sub 2 basul si pe main output (stereo) restul. Asta inseamna ca folosesc 4 cabluri conectate la 4 intrari in mixer. Problema e ca sub 1 si 2 nu sunt controlate de master volum. Exista posibilitatea ca sub1 si 2 sa fie controlate de master volum?

Poti controla volumul cu o pedala de volum stereo , bagi sub 1 si 2 prin pedala si apoi din pedala in mixer ...

Back to top
Manolo
Mon Nov 02 2015, 12:48PM

Registered Member #15046
Joined: Sun Mar 08 2015, 07:32PM
Posts: 10
Felicitari Nicu Studio...si eu imi doresc raspuns pentru Tyros 4...!

Back to top
elgi
Tue Nov 03 2015, 08:12AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 684
Ce problemă aveţi cu T4, domnule Manolo?

Back to top
victor_petrescu
Tue Dec 29 2015, 05:53PM

Registered Member #1769
Joined: Thu Sep 25 2008, 10:34AM
Posts: 252
stiti cumva pe cati bit suporta tyros 2 negativele wav?

Back to top
elgi
Wed Dec 30 2015, 11:08AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 684
16 bit 44100 Hz, stereo sau mono

Back to top
suncer
Wed Jan 27 2016, 07:14PM
Registered Member #15482
Joined: Tue Oct 27 2015, 08:28PM
Posts: 21
Mersi! Cânt de 6 ani cu Tyros, credeam că-mi cunosc clapa și uite... am învățat chesti noi... Mersi încă o dată!


Back to top
Habica
Fri Apr 08 2016, 04:11AM
Registered Member #1792
Joined: Thu Sep 25 2008, 11:47PM
Posts: 46
Buna seara.Am t5,dar ma gandesc sa ma intorc la t4, deoarece t5 nu are "Library" si samplerele le putem intruduce numai in Pack. Ce parere averi?

Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 08:02PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Posts: 288
Apelez din nou la ajutorul dumneavoastra, si vin cu cateva intrebari la care nu am gasit raspuns inca, probabil ca nu e posibil, de exemplu, pot intr-un multipad sa asignez instrumente diferite pe cele 4 paduri? De exemplu pe pad 1 sa am percutie, pe 2 pian, pe 3 chitara. Alta intrebare ar fi, pot sa editez in voice editor pentru pc, un kit de tobe, dar fiecare track separat, toba mare, premier, etc? Ma intereseaza daca se poate edita volum, eq, efect. Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.

Back to top
elgi
Fri Apr 08 2016, 08:38PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 684
Pt. Habica: nu are Library, dar ai număr (aproape) nelimitat de librării simultan, adică în loc de 1 giga de samplere, poţi pune să zicem 500 de giga de samplere. Aşadar avantaje şi dezavantaje...
Pt. Adryan 81:
1. Selectăm multipadul respectiv; Digital Recording - Multi Pad Creator, click pe afişaj pe primul din cele patru paduri, Tab dreapta la Edit, Filter, All ON, Exit, ştergem PC, MSB şi LSB, apoi dăm click direct pe bord şi ni se deschide explorerul cu tonurile, merg în preset sau Custom şi aleg tonul pe care-l doresc, click pe el, Exit, repetăm şi la celelalte 3 paduri rămase (dacă şi la care este cazul) şi dăm Save şi salvăm multipadul.
2. Dacă aveţi T4, asta se poate face direct în clapă, dacă aveţi alte modele, în Voice editor se poate modifica tot ce aţi scris dv. şi încă multe altele. Învăţaţi softul şi totul va fi ok. Succes!

Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 09:07PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Posts: 288
Multumesc Laurentiu, esti un mare domn....sper ca mai pot sa te necajesc cu cateva intrebari fiindca la prima vedere, clapele yamaha par atat de greoaie si de lipsite de functii, dar realitatea e alta, trebuie doar sa ajungi sa le cunosti iar apoi aproape totul e posibil. Tyros 3 e clapa mea, dar ma gandesc sa trec la 4....sa vedem cu bugetul....Multumesc mult, sanatate multa iti doresc

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by daddy on 20 Jun : 17:02
Pune, te rog și fișierul .PCG


[download] Style folclor Viorel Barlad 2017 ( export SMF) Posted by TrifuMD on 20 Jun : 11:03
Multumesc, angelitto!Multa sanatate.


[Content] Buna ,am o rugaminte foarte mare la dumneavoastra,daca ati putea sami dati acordu la minimal de descarcare sun la inceput am incarcat citeva stiluri bunisoare sirbe, hore .manele.batute si nu o sa ma opresc ,daca ati putea sa faceti un bine pentru mine multumim .sa va de domnul noroc Posted by KOKO on 19 Jun : 20:23
Buna ,am o rugaminte foarte mare la dumneavoastra,daca ati putea sami dati acordu la minimal de descarcare sun la inceput am incarcat citeva stiluri bunisoare sirbe, hore .manele.b [more ...]


[download] Diferite tonuri wav si kmp Posted by acery71 on 19 Jun : 20:03
Cu placere ! Numai bine !


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by miki67 on 19 Jun : 20:00
Va multumesc mult pentru aprecieri si incurajare.oricand aveti nevoie, in limita timpului liber,am sa va ajut cu mare placere.Sanatate la toti va doresc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap