Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
huzumsorin
Fri Aug 14 2015, 05:18PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Location / Localitate:: galati
Posts: 399
costelmutu28 a scris ...

Buna ziua.
Vreau sa scot semnalul dintr-un Tyros 4 astfel: Pe sub1 toba, pe sub 2 basul si pe main output (stereo) restul. Asta inseamna ca folosesc 4 cabluri conectate la 4 intrari in mixer. Problema e ca sub 1 si 2 nu sunt controlate de master volum. Exista posibilitatea ca sub1 si 2 sa fie controlate de master volum?

Poti controla volumul cu o pedala de volum stereo , bagi sub 1 si 2 prin pedala si apoi din pedala in mixer ...
Back to top
Manolo
Mon Nov 02 2015, 12:48PM

Registered Member #15046
Joined: Sun Mar 08 2015, 07:32PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 10
Felicitari Nicu Studio...si eu imi doresc raspuns pentru Tyros 4...!
Back to top
elgi
Tue Nov 03 2015, 08:12AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 659
Ce problemă aveţi cu T4, domnule Manolo?
Back to top
victor_petrescu
Tue Dec 29 2015, 05:53PM

Registered Member #1769
Joined: Thu Sep 25 2008, 10:34AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 252
stiti cumva pe cati bit suporta tyros 2 negativele wav?
Back to top
elgi
Wed Dec 30 2015, 11:08AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 659
16 bit 44100 Hz, stereo sau mono
Back to top
suncer
Wed Jan 27 2016, 07:14PM
Registered Member #15482
Joined: Tue Oct 27 2015, 08:28PM
Location / Localitate:: Tg Mures
Posts: 18
Mersi! Cânt de 6 ani cu Tyros, credeam că-mi cunosc clapa și uite... am învățat chesti noi... Mersi încă o dată!

Back to top
Habica
Fri Apr 08 2016, 04:11AM
Registered Member #1792
Joined: Thu Sep 25 2008, 11:47PM
Location / Localitate:: Europa
Posts: 46
Buna seara.Am t5,dar ma gandesc sa ma intorc la t4, deoarece t5 nu are "Library" si samplerele le putem intruduce numai in Pack. Ce parere averi?
Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 08:02PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Location / Localitate:: Timis
Posts: 288
Apelez din nou la ajutorul dumneavoastra, si vin cu cateva intrebari la care nu am gasit raspuns inca, probabil ca nu e posibil, de exemplu, pot intr-un multipad sa asignez instrumente diferite pe cele 4 paduri? De exemplu pe pad 1 sa am percutie, pe 2 pian, pe 3 chitara. Alta intrebare ar fi, pot sa editez in voice editor pentru pc, un kit de tobe, dar fiecare track separat, toba mare, premier, etc? Ma intereseaza daca se poate edita volum, eq, efect. Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
Back to top
elgi
Fri Apr 08 2016, 08:38PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 659
Pt. Habica: nu are Library, dar ai număr (aproape) nelimitat de librării simultan, adică în loc de 1 giga de samplere, poţi pune să zicem 500 de giga de samplere. Aşadar avantaje şi dezavantaje...
Pt. Adryan 81:
1. Selectăm multipadul respectiv; Digital Recording - Multi Pad Creator, click pe afişaj pe primul din cele patru paduri, Tab dreapta la Edit, Filter, All ON, Exit, ştergem PC, MSB şi LSB, apoi dăm click direct pe bord şi ni se deschide explorerul cu tonurile, merg în preset sau Custom şi aleg tonul pe care-l doresc, click pe el, Exit, repetăm şi la celelalte 3 paduri rămase (dacă şi la care este cazul) şi dăm Save şi salvăm multipadul.
2. Dacă aveţi T4, asta se poate face direct în clapă, dacă aveţi alte modele, în Voice editor se poate modifica tot ce aţi scris dv. şi încă multe altele. Învăţaţi softul şi totul va fi ok. Succes!
Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 09:07PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Location / Localitate:: Timis
Posts: 288
Multumesc Laurentiu, esti un mare domn....sper ca mai pot sa te necajesc cu cateva intrebari fiindca la prima vedere, clapele yamaha par atat de greoaie si de lipsite de functii, dar realitatea e alta, trebuie doar sa ajungi sa le cunosti iar apoi aproape totul e posibil. Tyros 3 e clapa mea, dar ma gandesc sa trec la 4....sa vedem cu bugetul....Multumesc mult, sanatate multa iti doresc
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



zalischi » 19 Sep : 13:28
Ok mersi de sfat...ma gandeam ca se procedeaza altfel pentru a avea setul in arhiva...o sa il formayez sa vad

rogabriel » 19 Sep : 13:17
incearca sa formatezi stickul pe clapa zalischi

marukorg » 19 Sep : 12:12
Salutare

cosys112 » 19 Sep : 09:26
neata !

lmtinu » 19 Sep : 09:25
Buna dimineata tuturor!

sorin77sol » 19 Sep : 08:36
Buna dimineata ! ...

virgilex » 19 Sep : 08:28
Neazta buna

zrider » 18 Sep : 23:34
Salut davidpa2x, vezi ca am rasp la comentariul tau pe anunt

danigaro16 » 18 Sep : 21:13
BUNA SEARA BAETIIII

zalischi » 18 Sep : 20:57
Buna seara colegi...vin si eu cu o intrebare la voi..cum salvez setul din clapa mea pe un stick...am un pa600...stiu sa salvez pe stick setul dar cand il bag in laptop imi apare ca folder si este gol...as vrea sa il am ca arhiva ca sa il trimit unui verisor..

sorin77sol » 18 Sep : 20:41
Buna seara la toata lumea ! ...

davidpa2x » 18 Sep : 18:50
Salut !

sorin77sol » 18 Sep : 17:30
O zi buna va doresc ! ...

misukorg » 18 Sep : 15:07
salutare colegi o zii buna tuturor

cosys112 » 18 Sep : 14:43
Formatie Complecta a sexului frumps :d

pustiulica » 18 Sep : 14:41
Salutare!
Ceva frumos, macar prin prisma imaginii
LINK: Click aici !

cosys112 » 18 Sep : 12:57
Salut

MarianGeorgian » 18 Sep : 12:47
Salutare tuturor

Mihai13 » 18 Sep : 10:31
Multumesc <CrysMM>

Mihai13 » 18 Sep : 10:25
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Sep : 08:49
Buna dimineata ! ...

Lisandru » 17 Sep : 22:46
Salutari colegi!are cineva idee de pretul montajului unui sistem midi pa acordeon!

sorin77sol » 17 Sep : 22:43
Noapte buna ! ...

sorin77sol » 17 Sep : 16:55
Salut ! ...

lucianG1000 » 17 Sep : 16:49
@ ImCristian: e o banală sârbă... o găsești in orice set de pe aici.

ImCristian » 17 Sep : 15:32
Buna ! Are cineva un style / ritm pentru prima melodie din link-ul acesta : LINK: Click aici ! ? Multumesc Anticipat !

barth53 » 17 Sep : 12:09
Salutari tuturor!

ionut74 » 17 Sep : 11:18
O duminica placuta

Mihai13 » 16 Sep : 20:49
Milumil, trebuie sa inveti cum sa folosesti RegistrationMemory, daca nu te descurci vedem.
Apoi odata facute cum vrei tu le poti pune chiar in pack-ul respectiv si nu mai ai treaba cu alte setari, un buton si e cum vrei.

milumil » 16 Sep : 18:36
Mihai am încercat și cum mi-ai spus ma gândeam pentru când schimb stilurile o comanda rapida de volum pe mana dreapta

DCM » 16 Sep : 17:10
Salutare!

Daniel31 » 16 Sep : 15:59
CrysMM - cel de la ALB Negru daca se poate... multumesc frumos

CrysMM » 16 Sep : 15:26
@gingasie - curata pinii la ram cu un betisor de ureche si spray pentru contacte electrice sau alcool izopropilic. Daca tot asa face, posibil sa fie defect.

CrysMM » 16 Sep : 15:23
@Daniel31 - samba sau manea, trebuie sa gasesti unul sa dea bine.

CrysMM » 16 Sep : 15:20
@Mihai13 - mii de scuze, sunt plecat din localitate pana maine seara. Cum ajung le trimit.

Daniel31 » 16 Sep : 15:11
Are cineva stylul de la un trandafir creste la firida mea pentru tyros 1 si ma poate ajuta cu el?

Daniel31 » 16 Sep : 15:10
Buna baieti!

Mihai13 » 16 Sep : 13:00
O zi buna tuturor!
<CrysMM> trimite-mi si mie ritmurile acelea.Mersi.

beny_15 » 16 Sep : 10:41
cineva are tonuri pentru dx11?

mariuspantera » 16 Sep : 09:29
Buna dimineata!

valinico » 16 Sep : 08:11
Buna dimineata!...o sambata frumoasa!

iurescus » 15 Sep : 23:03
salutare colegi!

gingasie » 15 Sep : 17:30
Mersi mult costy1002 asa ma gindesc si eu ca Ram-ul e de vina

costy1002 » 15 Sep : 15:25
Incearca cu alti rami...

costy1002 » 15 Sep : 15:22
Salut, sunt convins ca e din cauza ramilor, nu te chinui cu alte seturi sau os, tot asa va face orga, nu fac contact cum trebuie!

sorin77sol » 15 Sep : 15:11
Salut prieteni ! ...

gingasie » 15 Sep : 12:56
prieteni a mai patit cineva cestia aia ce am scris eu mai jos ? Poate cineva sa spune ce poate sa fie ? Am scos si RAM-ul lam pus la loc si tot suna semplerele zgiriat.

lucianG1000 » 15 Sep : 10:46
'Neața, prieteni !

milumil » 15 Sep : 09:37
Bună dimineața la toata lumea

cosys112 » 15 Sep : 09:28
Salut !

valinico » 15 Sep : 08:31
Buna dimineața!

gingasie » 15 Sep : 08:24
Roberto E80 drept sa spun orga na fost desfacuta nici odata acuma ma gindesc sa o disfac si sa ma uit la plata de RAM sa o curati are vreo 6 ani cum am procurato din Rominia dar nam avut cu ea probleme nici odata

sorin77sol » 15 Sep : 08:19
Buna dimineta prieteni ! ...

Roberto E80 » 15 Sep : 08:13
nu stiu ce sa zic...am patit si eu asta la PA 3X, dar am dat factory restore, apoi am incarcat resursele si os din nou si nu am mai avut probleme!...placuta de ram este fixata bine?

gingasie » 15 Sep : 08:06
am formatat orga am incarcat os-ul din nou set altul am incarcat si tot suna setul semplerele zgiriat

gingasie » 15 Sep : 08:02
si alte seturi tot asa

Roberto E80 » 15 Sep : 07:58
gingasie, ai incercat si alte seturi si tot asa face, sau doar un set anume?

Roberto E80 » 15 Sep : 07:57
zalischi, pentru vanzari avem zona special creeata, asa ca nu mai posta pe chat ceea ce vrei sa vinzi, citeste regulamentul cu atentie!

gingasie » 15 Sep : 07:55
Salut tuturor colegilor am Korg pa800 si am asa o intrebare la dumnevoastre sunetele de fabrica si stylurile lucreaza perfect iar setul incarcat cu semplere facute suna zgiriat ce poate sa fie .

Roberto E80 » 15 Sep : 07:54
buna dimineata tuturor!

zalischi » 14 Sep : 23:02
***[blocked by admin]***

sorin77sol » 14 Sep : 19:32
Buna seara ! ...

danidaniel » 14 Sep : 17:39
salutare colegi

novacmark » 14 Sep : 16:25
da are loc pt card SD

CrysMM » 14 Sep : 14:52
@novacmark - din cate stiu eu este pentru invatare, cu luminite in clape. Citeste numai midi, daca nu ma insel. Merge pus card SD la ea? Te uiti pe la butoane, meniu si vezi daca are vreo functie de load ceva. Poti incerca cu style de la alte clape Casio mai vechi sa vezi daca le vede.

Mihai13 » 14 Sep : 14:35
Toate cele bune!

novacmark » 14 Sep : 14:02
buna ziua as avea nevoie de ajutor caut rytmuri pt un casio LK--280 DACA ma puteti ajuta

barth53 » 14 Sep : 11:41
Salutari tuturor!

lucianG1000 » 14 Sep : 11:28
salutare, colegii !

sorin77sol » 14 Sep : 11:15
Salut toti prietenii ! ...

fantastic » 14 Sep : 09:59
Buna dimineata !

cosys112 » 14 Sep : 06:50
Neata !

sorin77sol » 14 Sep : 06:22
Buna dimineata ! ...

ionut74 » 13 Sep : 21:17
Altii nici cu 4 maini n-ar putea canta asa.bravo

ionut74 » 13 Sep : 21:16
ionut74 » 13 Sep : 21:16
O seara frumoasa

tavy1979 » 13 Sep : 20:13
O seara buna!

fantastic » 13 Sep : 14:32
Salut. A fost ieri cineva la MT sa ia setul ?

sorin77sol » 13 Sep : 14:05
Buna ziua ! ...

truk_star » 12 Sep : 23:06
salutari , cineva cu un set de tyros 3 bun ......

iurescus » 12 Sep : 22:59
Salutare!

cosys112 » 12 Sep : 22:53
Noapte buna !

sorin77sol » 12 Sep : 21:30
Buna seara ! ...

zalischi » 12 Sep : 20:57
Sa inteleg ca sunt seriosi cei de pe muziker
..acum sa vad ce microfon imi trimite

angelitto » 12 Sep : 19:51
@korgpa50, o noutate.: Nu se mai fabrica

korgpa50 » 12 Sep : 19:18
salut

ce imi puteti spune de pa 3 x le ?

sorin77sol » 12 Sep : 18:53
Salutare ! ...

claudyucla » 12 Sep : 12:51
buna ziua:-h

CrysMM » 11 Sep : 22:45
@Seva - Yamaha au cam sarit cu preturile la produsele lor in ultimele zile. Au marit preturile la toata gama de produse. Probabil au vreo tactica noua. Le maresc acum, sa ne abureasca apoi cu reduceri fictive.

Serghei92 » 11 Sep : 22:08
Seara buna la toate muzicantî )))

sorin77sol » 11 Sep : 21:24
Buna seara !

Seva » 11 Sep : 20:43
ia uite ce chestie..... ma uit acum pe siteul lor si sub -ul care l-am luat eu e 68 de milioane .... eu am dat 48 acum 3 saptamani...

Seva » 11 Sep : 20:37
Salut !de pe Muziker am comandat eu un sub yamaha dxs 18 super pret cu 7milioane mai ieftin ca la noi si cu plata la curier

mariuspantera » 11 Sep : 20:24
Salutare! Si eu sunt curios daca e pe bune muziker.ro ca am vazut niste preturi cu mult sub alte magazine!

Mcmiki » 11 Sep : 19:30
Salutare tuturor !

zalischi » 11 Sep : 19:20
Vreau sa imi comand un blx24 cu capsula beta si am vazut ca la ei e cel mai ieftin

zalischi » 11 Sep : 19:19
Salut!A comandat cineva produse de pe muziker.ro?sunt seriosi....au produse originale?

marukorg » 11 Sep : 18:45
Salutare

cristiroland » 11 Sep : 18:01
va salut colegi....nu am mai intrat de muult pe site si nu merge sa descarc nimic.. vreau sa iau ceva pentru un prieten care invata.. un set de gw8 si nu pot sa iau nimic.... ce pot face? multumesc!!

DCM » 11 Sep : 17:31
Salutare!




Comentarii noi


[download] adrian Posted by CrysMM on 18 Sep : 22:48
Marius Talent - PA3


[download] adrian Posted by Puica on 18 Sep : 19:27
😂😂😂 incet incet ca sa nul suparam pe om ..nu vezi ca nu raspunde 🤔😬


[download] adrian Posted by cosys112 on 18 Sep : 14:40
asteptam in continuare cei care lati descarcat puteti sa ne spuneti ce se afla in aces set ?1505734866 ]


[download] adrian Posted by Serghei92 on 18 Sep : 09:17
Ceri prea mult ))


[download] adrian Posted by Puica on 17 Sep : 23:01
Adrian daca nu cer prea mult 😭! Ne spui si noua ce se afla in acest set si pentru ce clapa este!1505764182 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap