Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
huzumsorin
Fri Aug 14 2015, 05:18PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Location / Localitate:: galati
Posts: 399
costelmutu28 a scris ...

Buna ziua.
Vreau sa scot semnalul dintr-un Tyros 4 astfel: Pe sub1 toba, pe sub 2 basul si pe main output (stereo) restul. Asta inseamna ca folosesc 4 cabluri conectate la 4 intrari in mixer. Problema e ca sub 1 si 2 nu sunt controlate de master volum. Exista posibilitatea ca sub1 si 2 sa fie controlate de master volum?

Poti controla volumul cu o pedala de volum stereo , bagi sub 1 si 2 prin pedala si apoi din pedala in mixer ...
Back to top
Manolo
Mon Nov 02 2015, 12:48PM

Registered Member #15046
Joined: Sun Mar 08 2015, 07:32PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 10
Felicitari Nicu Studio...si eu imi doresc raspuns pentru Tyros 4...!
Back to top
elgi
Tue Nov 03 2015, 08:12AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Ce problemă aveţi cu T4, domnule Manolo?
Back to top
victor_petrescu
Tue Dec 29 2015, 05:53PM

Registered Member #1769
Joined: Thu Sep 25 2008, 10:34AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 252
stiti cumva pe cati bit suporta tyros 2 negativele wav?
Back to top
elgi
Wed Dec 30 2015, 11:08AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
16 bit 44100 Hz, stereo sau mono
Back to top
suncer
Wed Jan 27 2016, 07:14PM
Registered Member #15482
Joined: Tue Oct 27 2015, 08:28PM
Location / Localitate:: Tg Mures
Posts: 18
Mersi! Cânt de 6 ani cu Tyros, credeam că-mi cunosc clapa și uite... am învățat chesti noi... Mersi încă o dată!

Back to top
Habica
Fri Apr 08 2016, 04:11AM
Registered Member #1792
Joined: Thu Sep 25 2008, 11:47PM
Location / Localitate:: Europa
Posts: 46
Buna seara.Am t5,dar ma gandesc sa ma intorc la t4, deoarece t5 nu are "Library" si samplerele le putem intruduce numai in Pack. Ce parere averi?
Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 08:02PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Location / Localitate:: Timis
Posts: 288
Apelez din nou la ajutorul dumneavoastra, si vin cu cateva intrebari la care nu am gasit raspuns inca, probabil ca nu e posibil, de exemplu, pot intr-un multipad sa asignez instrumente diferite pe cele 4 paduri? De exemplu pe pad 1 sa am percutie, pe 2 pian, pe 3 chitara. Alta intrebare ar fi, pot sa editez in voice editor pentru pc, un kit de tobe, dar fiecare track separat, toba mare, premier, etc? Ma intereseaza daca se poate edita volum, eq, efect. Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
Back to top
elgi
Fri Apr 08 2016, 08:38PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Pt. Habica: nu are Library, dar ai număr (aproape) nelimitat de librării simultan, adică în loc de 1 giga de samplere, poţi pune să zicem 500 de giga de samplere. Aşadar avantaje şi dezavantaje...
Pt. Adryan 81:
1. Selectăm multipadul respectiv; Digital Recording - Multi Pad Creator, click pe afişaj pe primul din cele patru paduri, Tab dreapta la Edit, Filter, All ON, Exit, ştergem PC, MSB şi LSB, apoi dăm click direct pe bord şi ni se deschide explorerul cu tonurile, merg în preset sau Custom şi aleg tonul pe care-l doresc, click pe el, Exit, repetăm şi la celelalte 3 paduri rămase (dacă şi la care este cazul) şi dăm Save şi salvăm multipadul.
2. Dacă aveţi T4, asta se poate face direct în clapă, dacă aveţi alte modele, în Voice editor se poate modifica tot ce aţi scris dv. şi încă multe altele. Învăţaţi softul şi totul va fi ok. Succes!
Back to top
adryan81
Fri Apr 08 2016, 09:07PM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Location / Localitate:: Timis
Posts: 288
Multumesc Laurentiu, esti un mare domn....sper ca mai pot sa te necajesc cu cateva intrebari fiindca la prima vedere, clapele yamaha par atat de greoaie si de lipsite de functii, dar realitatea e alta, trebuie doar sa ajungi sa le cunosti iar apoi aproape totul e posibil. Tyros 3 e clapa mea, dar ma gandesc sa trec la 4....sa vedem cu bugetul....Multumesc mult, sanatate multa iti doresc
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 25 Nov : 01:01
Stimati colegi,am vrut sa intreb cine are deja Genos,ce diferenta este fata de Tyros 4 s-au Tyros 5 la folclor???mersi...

tavy1979 » 24 Nov : 20:35
Multumesc @CrysMM. Am renuntat la schimb. Ai mare dreptate.

Roberto E80 » 24 Nov : 19:17
salutare Iulian!

Iulian Rosca » 24 Nov : 19:16
Buna seara stimati colegi!

CrysMM » 24 Nov : 16:50
@tavy1979 - omul vrea sa scape de clapa si nu stie cum sa faca. Eu zic sa stai linistit, PA1 este depasita, veche, poti avea probleme cu ea, are sound mai slab ca PA300, ocupa spatiu mai mult, este mult mai grea. Asta cu placa de baza la PA3 este asa, sa nu te intrebi tu de ce vrea PA300. Nu contesc ca PA1 nu este o clapa buna, dar la sound in nici un caz nu este peste PA300. Sa nu mai vorbim de materialele invechite.

tavy1979 » 24 Nov : 15:30
Va multumesc mult colegi pentru sfaturi.

angelitto » 24 Nov : 13:53
Ca si constructie pa1x e intr-adevar cu mult peste pa300, la care butoanele is jalnice, dar ca sound si posibilitati pa300 e in fata. Totusi si eu zic ca e bine sa probezi si un pa1x si alegi ce iti place.

Roberto E80 » 24 Nov : 13:36
salutare tuturor!... tavy1979 eu zic ca PA1 X a fost si va ramane o clapa foarte buna! PA 300 este o jucarie (parerea mea)Tot ceea ce trebuie sa faci este ca sa o verifici sa vezi daca este pastrata in buna stare!

angelitto » 24 Nov : 13:02
@EmilCornel, ramai pe pagina cu uploadul pana iti apare: ”upload ok”

angelitto » 24 Nov : 13:01
@tavy1979 , Dupa mine, ai face o mare prostie.

EmilCornel » 24 Nov : 12:22
Are cineva o idee de ce nu pot sa incarc niste materiale????

EmilCornel » 24 Nov : 12:21
Salutare

tavy1979 » 24 Nov : 12:14
Salutare colegi. O mica intrebare. Se marita sa dau o PA300 la schimb cu un PA1x modelul cu difuzoare + un mixer amplificat 2x380W. Omu vrea PA300-le pntru placa de baza zice el ca s-ar potrivi la PA3x.

EmilCornel » 24 Nov : 12:09
Buna

Grisa » 24 Nov : 04:21
Salut la toti!

nuty » 23 Nov : 19:40
buna seara colegi

Mihai13 » 23 Nov : 19:28
Salut baieti,
Ati gasit vreunul PA Manager 3 spart sa stiu daca-l mai caut pe torente sau nu
Banuiesc ca nu se poate pune aici pt ca nu este free

rogabriel » 23 Nov : 16:57
multumesc pentru sfaturi

CrysMM » 23 Nov : 15:55
Asculta pe Youtube demo cu ambele, Yamaha PSR 2100 am avut in fata, E50 nu am avut, dar din ce aud pe Youtube, mie personal nu-mi place. La capitolul asta nu mai poti cere sfaturi, ai urechi sa asculti

CrysMM » 23 Nov : 15:53
O alta problema mai poate fi intretinerea. In caz ca vei avea probleme, sa presupunem cu claviatura. Clapa rupta, schimbarea contactilor de guma, mult mai usor gasesti pentru Yamaha.

rogabriel » 23 Nov : 15:53
atunci ca si tobe e mai buna yamaha ?

CrysMM » 23 Nov : 15:52
@rogabriel - buna nu este niciuna. sunt total depasite ambele. Conteaza care este in stare mai buna fizic, clape, butoane. Atentie la ecran la Yamaha, acel model de ecran are anumite probleme. Sa se vada clar, fara sa aiba liniute subtiri pe el. Daca poti, bate si putin in el, sa nu cumva fie aranjat sa vada bine in momentul vanzarii, de preferat clapa sa fie rece cand o probezi. Mie la E50 nu-mi place deloc cum suna tobele. Vezi si tu pe youtube, gasesti destul demo cu ambele clape, usoara, folclor, si-ti faci o parere.

rogabriel » 23 Nov : 14:55
dati--mi si mie o parere care dintre cele dou e mai buna roland e 50 sau yamaha 2100

Roberto E80 » 23 Nov : 14:29
salutare tuturor!

rogabriel » 23 Nov : 13:57
aici nu e vb de ridicat sau etc este vorba de cum se aude

rogabriel » 23 Nov : 13:57
ma refer la yamaha 2100

rogabriel » 23 Nov : 13:56
da george de asta si intreb dar ce parca se aude cealalta mai bine

pustiulica » 23 Nov : 13:34
@rogabriel, din ce punct de vedere intrebi? Legat de sunet PSR9000 este incomparabil peste E50, la fel legat de claviatura, posibilitati, daaar si de greutate! PSR9000 este de vreo 4-5 ori mai grea decat E50, ceea ce o face aproximativ netransportabila daca nu ai bagat sala macar vreo 2 ani

george32 » 23 Nov : 13:19
rogabriel-fiecare cu gustul si parerea lui dar eu nu cred ca se merita roland e 50 este cu ecran tactil

rogabriel » 23 Nov : 13:06
rectific yamaha psr 2100 am gresit eu scuze

Prylyca » 23 Nov : 12:55
Bună ziua stimați muzicieni

rogabriel » 23 Nov : 12:36
buna ziua colegi , am si eu o intrebare se merita sa fac schimbul intre un roland e 50 cu un yamaha psr 9000 ?

benone » 23 Nov : 09:24
O Dimineata placuta tuturor

ionut74 » 23 Nov : 06:21
Buna dimineata

stocholm23 » 23 Nov : 00:39
O seara placuta !

Gioni » 23 Nov : 00:03
noapte buna

fantastic » 22 Nov : 23:12
Noapte buna dragi colegi !!!

barth53 » 22 Nov : 20:06
Salutari tuturor!

Seva » 22 Nov : 18:45
Buna seara ! Nu gasesc versurile la Lei ,lei -Provincialii si nici nu inteleg unele cuvinte pe youtube ...stie cineva unde le-as gasi .cu multumiri !!!

adinek » 22 Nov : 14:09
buna treaba

sorin77sol » 22 Nov : 11:37
Buna ziua ! ...

Mcmiki » 22 Nov : 10:44
Salutare tuturor ...

lucianG1000 » 22 Nov : 09:13
Bună dimineața !

yul » 21 Nov : 23:45
buna seara si bun gasit tuturor.

floriensen » 21 Nov : 21:36
buna seara si bun gasit tuturor.

danieltrd » 21 Nov : 20:43
buna seara...,,

george32 » 21 Nov : 19:41
Salut

costygrek » 21 Nov : 19:18
seara buna tuturor!

viorelious » 21 Nov : 19:11
seara buna!

Prylyca » 21 Nov : 12:35
Bună ziua stimați muzicanți

pyry » 21 Nov : 10:03
buna dimineata dragi colegi

reb3lutxxx » 21 Nov : 09:58
Salutare dragi colegi!

mariuspantera » 20 Nov : 22:04
Cu plăcere!

marukorg » 20 Nov : 20:43
Mulțumesc frumos Marius

mihaichiru78 » 20 Nov : 20:36
Seara buna

cosys112 » 20 Nov : 20:00
Salut !

SkiN » 20 Nov : 17:43
viori , orchestra , sax ,acordeon

mariuspantera » 20 Nov : 17:13
Marukorg, am urcat la downloads stylurile de folclor din setul lui Viorel de la Bârlad! Stylurile sun in format midi (export SMF) . Le gasesti in Downloads la styluri Korg , dupa ce o sa fie aprobate de un admin! Succes!

marukorg » 20 Nov : 17:13
Salutare tuturor

mariuspantera » 20 Nov : 17:08
Salut!

claudyucla » 20 Nov : 15:58
salutare

Roberto E80 » 20 Nov : 08:47
salutare tuturor!

marukorg » 20 Nov : 00:35
Marius numai stylurile de folclor..care sunt mai bune pt cantat...sârbă;hora mare;lenta;lăutărească si cam atât...Mulțumesc oricum Marius

mariuspantera » 20 Nov : 00:28
Marukorg , te ajut eu numai sa-mi spui ce styluri te intereseaza? Eu le pot scoate cu export midi fiecare cv in parte e munca multa si la si la tine ! Nu stiu daca se pot converti cu korg pa manager ca atunci ar fi simplu!

Prylyca » 19 Nov : 21:48
Bună seara

Cosma » 19 Nov : 15:46
Sal all :-:-h

marukorg » 19 Nov : 14:02
Salutare prieteni...Ne ajuta si pe noi cineva cu stylurile de folclor din setul de pa4 al lui Viorel??

Prylyca » 19 Nov : 13:39
George32 mulțumesc foarte frumos pentru sfaturi o duminică frumoasă vă doresc.

kisut » 19 Nov : 10:49
Salut. Stie cineva de unde pot face download la fisierul Korg Pa 3x format.pkg. Mutumesc anticipat!

george32 » 19 Nov : 09:29
Prylyca-cablu midi-usb

Cristi Ciobanu » 19 Nov : 09:28
O duminica frumoasa va doresc !!!

cipri » 19 Nov : 08:57
Salutare tuturor o Duminica placuta la toti.

Prylyca » 19 Nov : 08:48
Salutare dragi muzicanți cum conectez un Roland e86 la calculator mulțumesc anticipat!daca îmi poate da cineva o parere

Prylyca » 19 Nov : 08:43
Bună ziua

catalin184 » 18 Nov : 23:17
Buna seara

danieltrd » 18 Nov : 21:14
buna seara,,,..

EMIRAH » 18 Nov : 20:17
Salutare prieteni ,vreau sa modific un style de pa 4x dar nu stiu de unde pot memora fiecare varianta in parte la sectiunea TUNING +/-,stie careva (ex:V1 bass-/ V2 bass+ )? Multumesc !

pyry » 18 Nov : 16:31
scuze ca intru in discutie eu lucrez mai mult cu korg dar yamaha e totusi yamaha si un tyros 3 eeeeee eeeeee daca stii sa al arajezi suna nu mai vorbim de finetea clapelor

george32 » 18 Nov : 14:37
MarianD-depinde cat de uzate sunt amandoua dar din ce stiu si eu korg pa 600 este peste tyros 3

MarianD » 18 Nov : 14:29
Sa schimb Korg Pa 600 cu un Tyros 3 ?

claudyucla » 18 Nov : 14:05
buna ziua

Claudiux10 » 18 Nov : 11:56
Nitacoita pt partea de folclor la pa 600 iti recomand setul lui Viorel de la barlad.Bafta

Prylyca » 18 Nov : 07:20
Permiteți-mi vă rog frumos să descarc setul Roland e 86-e96 de la secțiunea download încărcat pe site de vitkov mulțumesc.

Prylyca » 18 Nov : 06:22
Bună dimineața .

basal » 17 Nov : 21:08
Stie cineva daca exista mapa de sunet pt roland BK3,si daca da se poate baga in Style works ?

danieltrd » 17 Nov : 20:49
salutari....

Colyy » 17 Nov : 20:11
Salutare tuturor

Prylyca » 17 Nov : 18:54
Mulțumesc pentru sfaturi o seară frumoasă vă doresc.

Nitacoita » 17 Nov : 18:13
imi recomanda cineva un set bun pentru korg pa 600

george32 » 17 Nov : 15:55
Prylyca sunt niste baterii care tine ritmurile in clapa eu am pus la gem wk3 si a mers,nu stiu daca merge si la modelul tau.

rogabriel » 17 Nov : 14:38
LINK: Click aici ! aic i claudiux colinde

Claudiux10 » 17 Nov : 14:25
Buna ziua dragi Muzicanti!!! Un set bun dw colinde pt pa 600 stie cineva...Multumesc Doamne ajuta°°!!!

rogabriel » 17 Nov : 12:59
e 86 ???? mai exista asa ceva ????? mai foloseste cineva !!! mai bine video daca poti si abgradeaza-te si tu cu ceva mai nou aia e veche rau ...............................si nu cred ca se poate ceva pt memorie alea din cate stiu doar citesc de pe discheta atat ..........sory Prylyca schimbo

cipyanoo » 17 Nov : 09:25
Buna dimineata tuturor! A mai incercat cineva cu pa 300 sa instaleze pkg - ul ala care deblocheaza functia de sampling?eu am tot incercat dar nu vrea.se opreste la 0 % dupa 10 secunde si spune:sistem update failed.please turn the instrument off.multumesc anticipat.

Prylyca » 17 Nov : 08:54
BUNĂ ZIUA AM UN Roland e 86 nu are memorie statica deci daca o închid șterge tot are cineva o idee cum pot face să țină styluri in memorie memorate pentru întotdeauna ?multumesc mult!ozi bună vă doresc.

Prylyca » 17 Nov : 08:45
Salutări la toți a poate ajuta cineva cu un set pentru Roland e 86,si MULTUMESC din suflet!

Prylyca » 17 Nov : 08:21
Mulțumesc pentru invitație în primul rând !am și eu nevoie de un set Roland e86 vă mulțumesc frumos o zi bună

danidaniel » 16 Nov : 20:34
Buna seara

danieltrd » 16 Nov : 19:07
buna seara..,,

george32 » 16 Nov : 18:42
salut,o seara buna tuturor.




Comentarii noi


[download] Manual de utilizare Korg PA600 in limba romana Posted by viorel t on 24 Nov : 18:30
multumim !


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by marukorg on 24 Nov : 17:23
se poate incarca in pa3??


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by Mrbogdan on 24 Nov : 13:40
Foarte bun!Multumim mult si poate postezi si un sax bun de juzi!


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by geogenesys on 23 Nov : 19:06
Lasa si o descriere, de unde si cum ar suna, te rog!!! Si pentru celalat la fel, acordeon Sibiu...1511456803 ]


[download] tonuri roland Posted by faber on 21 Nov : 17:37
pentru ce roland?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap