Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
elgi
Sun Apr 10 2016, 10:14AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 690
Nu sunt nici mare şi nici domn... Sunt doar o mică lumănare ce arde pe altarul societăţii şi care încearcă din reaua mea voinţă să nu se stingă... Nu mă necăjiţi dacă mă întrebaţi, voi răspunde în măsura în care mă pricep. Doamne ajută la toată lumea!

Back to top
suncer
Sun May 08 2016, 02:07AM
Registered Member #15482
Joined: Tue Oct 27 2015, 08:28PM
Posts: 21
Eu-mi cunosc destul de bine clapa, dar intotdeauna invat ceva nou de la Elgi. Mersi pentru indrumarile precise, exacte, complete.

[ Edited Sun May 08 2016, 02:08AM ]


Back to top
taldar
Sat May 14 2016, 11:16AM
Registered Member #15886
Joined: Thu May 12 2016, 07:30AM
Posts: 12
Salut..am o problema mare pentru mine..folosesc un tyros 2 iar la acompaniament la ori ce style bass-ul imi ramane pe do..orice acord as canta eu basul tot Do e.. Ce as putea sa fac ?

Back to top
elgi
Sun May 15 2016, 01:24PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 690
Mulţumim frumos, Suncer...
Pentru dl. Taldar: Function - Style Setting - Chord Fingering şi din lista de jos alegem MULTIFINGER. Asta rezolvă totul. Succes!

Back to top
taldar
Sun May 15 2016, 03:54PM
Registered Member #15886
Joined: Thu May 12 2016, 07:30AM
Posts: 12
Multumesc mult Elgi ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif era si de acolo problema si de la setari de la midi
Mai am o nelamurire..pentru cantatul manual cum as putea face sa schimb programele de la mana dreapta one touch setting fara sa se porneasca stye-ul..cand schimb mi se pune direct pe acompaniament si pe sync start

Back to top
elgi
Mon May 16 2016, 12:15PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 690
Cum memorăm, aşa ne redă. Dacă memorez fără Syncro start activat şi fără ACMP activat, când dau acel STS, aşa îmi vine. Succes!

Back to top
vitalusca
Mon May 16 2016, 12:29PM
Registered Member #4632
Joined: Mon Dec 29 2008, 09:54PM
Posts: 82
D-nul Laurențiu!!! Vreau să încarc 1GB pe un Tyros5, și după cum am înțeles trebuie resetat IP-ul clapei. Dvs. sunteți la curent cum se face această procedură? Vă rog să mă ajutați, dacă este posibil!!!

Back to top
elgi
Tue May 17 2016, 01:03PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 690
Nu am auzit de aşa ceva. Ce treabă are încărcarea unui set de tonuri cu IP-ul? Merge să încărcaţi ce librărie vreţi şi câte vreţi, în limita unui gigălău per set şi maxim spaţiu disponibil pe hard (500 de seturi de 1 giga sau chiar mai multe). Succes!

Back to top
Heruvimium
Sat May 28 2016, 11:57PM
Registered Member #10747
Joined: Wed Jan 11 2012, 01:44PM
Posts: 82
pt d-l Elgi...este vreo psobilitate sa pot vorbi cu d-voastra pe facebook, messenger , etc ? Am luat recent o clapa , Motif XF, si as avea nevoie de ceva sfaturi legate de folosirea unor functii mai avansate. multumesc frumos

Back to top
elgi
Tue May 31 2016, 09:31AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 690
Dată fiind politica site-ului, nu putem face aici schimb de mess, mail etc. Dar, dacă vă scrieţi la profil numele dv. complet, de unde sunteţi şi eventual ceva date de identificare pe facebuci, ca să vă pot contacta acolo, cu cea mai mare plăcere. Numai că nu prea o să vă fiu de folos, nu am avut niciodată şi nu mă pricep la decât din manual la Motif (aşa că nu ştiu dacă v-aş putea fi de folos cu ceva). Dar dacă doriţi să ne cunoaştem... detalii fabuci şi rezolvăm acolo.
Sănătate şi numai bine la toată lumea! Bucurii!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap