Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
note acorduri |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tenny_psr9000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #741
salut am nevoie de o idee cum as putea sa invat note si acorduri singur acasa pt ca am un psr 9000 si cant doar pt mine fara note
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Poti incepe de aici: LINK: Click aici!
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
tenny_psr9000, spune-mi exact ce doreşti să înveţi şi te ajut cu mare plăcere. Eşti cam evaziv, n-am înţeles mare lucru, toată muzica este bazată pe sunete muzicale şi deci, note muzicale. ![]() E cam greu să înveţi singur, e posibil să înveţi greşit sau să te încurci mai tare, dar nu vreau să te descurajez, dacă ai nevoie de ajutor, aici sunt. |
||
Back to top |
|
||
tenny_psr9000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #741
salut Ionutz_pa deci eu am invatat singur acasa fara note poti sa ma vezi pe youtube scrii stefan la orga 2 si ma vezi as vrea sa cant si eu mai k lumea ca am auzit ca unii canta si fara note si eu cant dar nu bine si cred ca ar trebuii sa invatz notele as vrea o idee cum sa incep
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
În general, marea majoritate a muzicanţilor cântă după auz, ascultă piesa şi o reproduc într-o anumită proporţie (în funcţie de auzul fiecăruia). E bine să cunoşti şi partea teoretică a muzicii, este utilă, dar să ştii că nu e deloc simplă. Momentan ar trebui să te dezveţi de prostul obicei de a te accompania cu mâna stângă cu un deget (sau 2 pentru minor). Mama lor de constructori de clape, au pus o mulţime de prostii ! wall.gif În funcţie de timpul disponibil, o să explic într-un alt thread câte ceva despre noţiunea de acord. |
||
Back to top |
|
||