Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Profil pe clape.ro ! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
crick611 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9015
Bianca, bine ai venit in comunitatea claparilor, muzicantilor, muzicienilor, lautarilor, cantaretilor, etc!!! Nu te supara, dar cu siguranta Ana a glumit, astia suntem noi mai glumeti din fire! I-a spune-ne si noua, unde predai, la gimnaziu, la liceu, sau la scoala de arte? |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14
Ai inteles gresit, Bianca ! Aici muzica si voia buna domnesc ! ![]() |
||
Back to top |
|
||
BIANCA_BIB82 |
|
||
Guest
|
BUNA SEARA SI VOUA ACUM AM VAZUT CA SCRIETI SI AICI.PREDAU LA CLASELE V-VIII LA O SCOALA FARA PROFIL DE SPECIALITATE.SI ADOR CEEA CE FAC.VA MULTUMESC SI PE VIITOR POATE O SA POSTEZ O SERBARE CE AM FACUT-O CU COPILASI MEI . SI INCA CEVA UM FAC SA INCARC MAI MULTE NEG O DATA CA ASA.....IMI IA MULT TIMP SI AS VREA SA IMPART CU VOI CAT MAI MULTE. |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Bianca nu mai scrie cu litere mari poate tu asa esti obisnuita dar aici pe site e in regulament si cu respect te rog sa te conformezi si tu.Multumesc pentru intelegere ! In alta ordine de idei bine ai venit pe site si ne bucuram sa te avem colega ! Speri sa nu te superi pentru acest thread dar sincer m-am distrat cand am vazut greseala care sunt convins ca a fost din cauza grabei.Dupa cum vezi si tu e la rubrica divertisment ,noi ne mai si distram aici pe site sper ca ai inteles si tu. [ Edited Tue, 06 Jul 2010, 12:04AM ] |
||
Back to top |
|
||
BIANCA_BIB82 |
|
||
Guest
|
scuze.nu mi-am dat seama
|
||
Back to top |
|
||
BIANCA_BIB82 |
|
||
Guest
|
aveai dreptate sa gandesti altceva la halul in care am scris dar nu sunt obisnuita sa am unghiile mari si sunt obisnuita sa scriu repede.in fine.va multumesc pt primire.
|
||
Back to top |
|
||
kaspersci |
|
||
Guest
|
super tare ![]() |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Asta a fost un exemplu hazliu...! Bineinteles,din greseala...Totusi,profit de ocazie sa rog toti membrii sa actualizeze cu date corecte toate cimpurile de la profil..!La modelul clapei sint trecute date de gen"jvmmd"..!O sa va atentionez despre asta de cite ori am ocazia..!
|
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8619
Aceasta (eroarea) e poate 1%, ca aici gasesti atatea greseli de ortografie. Se mai intampla si la case mari dar mai ales... . Viteza, bat-o vina...
|
||
Back to top |
|
||
nairdA |
|
||
![]() ![]() Registered Member #164
Salutare Bianca,bine ai venit printre noi, si...uite ca deja te stie multa lume...de la o greseala....daca faceai ceva bun poate nu observa nimeni...nu??
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |