Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Progam de inregistrat in pc |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
wrestlingboy |
|
||
Registered Member #658
care credeti ca e cel mai bun progmam cu care pot sa ma inregistrez in pc avand in vedere sunetu calitatea etc...????
[ Edited Sat Oct 25 2008, 08:45AM ] |
||
Back to top |
|
||
Klaudyu |
|
||
Registered Member #69
eu inregistrez cu: Cool Edit Pro Este usor de folosit si sunt multumit de el! Am incercat si sound forge dar se auzea gajait! Astept sa vad si eu ce programe folosesc altii, am auzit de la cineva ceva de un program ACID... ce parere aveti de el? |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Pai intai de toate.... ce placa de sunet ai, ce vrei sa tragi (daca vrei si voce ce preamplificator de mic si ce microfon ai..) ca degeaba ai Cubase sau Wavelab sau Vegas cu Sound Forge ... daca placa ta de sunet e de 2 lei. Da si tu ceva detalii despre placa de sunet, ce PC (sau Mac) ai :p |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
Registered Member #14
daca nu ai o placa de sunet performanta cred ca poti inregistra cu programul de la placa de sunet,dar depinde ca nu toate placile ofera pe cd si programe de inregistrat
|
||
Back to top |
|
||
Klaudyu |
|
||
Registered Member #69
Daca nu ai o placa de sunet buna, poti sa inregistrezi cu ce program vrei ca tot nu scoti ceva de calitate!
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Cool Edit Pro, foarte usor de folosit. E bun ca suport pt trackuri, la efecte in schimb e varza. Daca vrei ceva super profesional, atunci Cubase ...
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
daca vrei doar audio si un singur track = sony sound forge daca vrei multi track audio = sony vegas daca vrei si midi si audio = cubase sx3 sau nuendo 3 |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
din pacate nu merge sa dau edit si sa pun poze asa ca mai dau un post :ppp exemplificare cu foto |
||
Back to top |
|
||
Sonny |
|
||
Registered Member #43
Usor de folosit este si Adobe Audition dar iti trebuie cateva plugin-uri. Eu nu am o placa de sunet foarte performanta dar cu Adobe merge foarte bine. Am o placa de sunet Audigy 2 de la Creative.
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Pentru un laptop cu placă de sunet Creative conectată prin USB ce program îmi recomandați pt a înregistra în format mp3 tot ce cântăm la nuntă, din ieșirea de la mixer specială pt așa ceva? (rec send). Înregistrează mai bine un program ca altul (de ex cooledit vs. sony s.f.) sau e vorba doar de ușurința în utilizare...unu e mai complicat...altul mai mură-n gură.... Vă mulțumesc. |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |