Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale
 
<< Previous thread | Next thread >>
Se canta live la nunti ? Se face playbak ?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
case-senzitive
Wed Jul 21 2010, 06:07PM

Registered Member #9009
Joined: Sat Mar 06 2010, 01:26PM
Location / Localitate:: Belgia, Antwerpen, Hoogstraten
Posts: 181
Am deschis acest thear sper sa nu supere subiectu ADMINII,dar mi-am pus intrebarea asa.....eu sunt din vrancea,si am asistat la nenumarate nunti din zona Bacaului,Iasi,si imprejurimile Focsaniului si in Focsanu bineinteles!La noi este o xona unde la nunti se chefuie mult de toot si se canta in special la cererea petrecaretilor predominan colajele de hore care mai decare m-ai sofisticate si nu lipsitele sarbe care mai da multe ori predomina nunta!Eu care sunt un incepator am bitios,cant numai la petreceri mici sau aniversari familie si majorate,miii unu mi se pare ceva esit din comun sa canti in stilul asta precizat mai sus 10 ore live,cu toate acestea formatia asigura cantarea live!Este posibili?

[ Edited Fri Jul 23 2010, 09:28AM ]


Back to top
uigresmirfi
Wed Jul 21 2010, 06:37PM

Registered Member #6440
Joined: Sun Feb 22 2009, 10:42AM
Location / Localitate:: PIATRA NEAMT
Posts: 68
dar sa incepi nunta "la prispa" la ora 10 si sa canti pana a doua zi pe la aceeasi ora, pt. ca "asa e obiceiul la noi", asta ai putea-o concepe vreodata?
Back to top
Kmcoio
Wed Jul 21 2010, 06:40PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 471
Da...e posibil...la ultima nunta am cantat nonstop de la 10 ziua pana a doua zi dimineata, intrucat a fost la tara nunta...bine, am mai luat o pauza de o cafea, un suc, un vin, o sarma...dar in rest, am cantat si intr-adevar e greu, insa daca iti place ce faci, nu ti se pare asa...:) de aia sunt formatii, sa cante live...daca te duci cu playback la nunta, risti sa pleci cu orga facuta guler si cu boxa caciula de acolo...:)))) multa bafta...mi se pare aiurea intrebarea ta sincer, daca dai dovada de lene in profesia asta, mai bine te lasi...:)))))

Stima!
Back to top
seby_69
Wed Jul 21 2010, 06:42PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
exact!! stimate coleg! asa-i ,,modelul" la Moldova,nu m-am grabit sa ma bag in discutie pt ca nu stiam la ce face trimitere colegul ce a deschis thread-ul??canta, ce vazut el cu style-uri,pun cd-uri?sau nu-si da seama cum reusesc sa cante baietii atatea ceasuri?(am omis traseul-ca dak mireas si nasii stau la mama draq!!atunci si mai mare i-i va fi mirarea!)---stima si respect!
Back to top
Pauleta
Wed Jul 21 2010, 06:53PM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Location / Localitate:: Gura Humorului
Posts: 367
La noi in Bucovina, majoritatea formatiilor canta live doar la muzica populara. Cei de la orga doar acompaniaza cu acorduri si suflatorii baga tare, dar la muzica usoara, dischete, CD uri si de pe Stick.
Back to top
Kmcoio
Wed Jul 21 2010, 07:04PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 471
Pauleta a scris ...

La noi in Bucovina, majoritatea formatiilor canta live doar la muzica populara. Cei de la orga doar acompaniaza cu acorduri si suflatorii baga tare, dar la muzica usoara, dischete, CD uri si de pe Stick.


Nu stiu cum e la voi, dar noi ca formatie cantam live muzica usoara...si crede-ma,ca facem senzatie...insa ai dreptate, nu toti fac asta, de fapt majoritatea canta pe negative...eu inainte de a ma apuca de lautarie, am condus o formatie de muzica usoara, si de aia nu admit negativele...ce inseamna asta? daca omul vrea negative sau cd-uri, nu iti mai da tie ca lautar 50 de milioane, isi pune calculatorul si il doare la basca...sa fim seriosi..
Back to top
seby_69
Wed Jul 21 2010, 07:17PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
si cam cati sunteti in formatie? ca sa sune plin ( in limbaj lautaresc) si dulce o piesa de muzica usoara?
Back to top
Kmcoio
Wed Jul 21 2010, 07:24PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 471
Suntem trei persoane, eu cant la clape, am un Roland VA 76 de care cunoscatorii stiu ca este de mare ajutor la muzica usoara cu gadgeturile pe care le are, iar ritmurile mi le fac sa sune cat mai apropiat de piesa originala, iar ceilalti doi canta ambii la chitara, avand si efecte aplicate. Toti trei cantam vocal. Avem si o fata pe care urmeaza sa o luam cu noi, insa mai trebuie sa o pregatim putin. Referitor la formatia pe care am avut-o inainte in care cantam numai muzica usoara, eram in scoala, eram doi clapari, cantam pe psr 2000 si psr 740, doi chitaristi, o fata si un baiat, un vocal si patru backing vocals...Fara a parea un titlu de lauda, am fost la un concurs national unde am luat locul 1 cu piesa Dimineata de la Holograf...Aveti in considerare ca fiecare dintre backing vocalsi cantau intr-un registru separat...(terta, cvinta etc). Deci, se poate, daca se munceste si nu se...lautareste treaba..:)
Back to top
seby_69
Wed Jul 21 2010, 07:33PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
sigur ce ai relatat este direct proportional cu zona din care faci parte si de locatia unde canti,ce vorbeam mai sus,era despre zona Bucovinei,unde impetuos necesar sunt suflatorii,la care daca mai adaogi 2 chitaristi si o solista??cati ies la numar si ce bani???
Back to top
Kmcoio
Wed Jul 21 2010, 07:42PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 471
Corect...banul e problema...:) noi suntem patru, daca luam si fata cu noi pana la urma, si ne descurcam..unul din chitaristi canta sarba pe chitara mai bine decat mine pe clape...deci...si are controller midi...canta cu tonuri super..:) ne descurcam..ai dreptate cu specificul zonei, insa la noi este apreciat daca canti muzica usoara live..
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea




Comentarii noi


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap