Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Posibilitate de virusi intr-o clapa tyros? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
admin |
|
||
Registered Member #1
1 - Un virus pentru Windows de exemplu nu neaparat trebuie sa fie .exe ca sa fie "virus"... 2 - Daca virusii ar putea fi "universali", cum se spunea mai sus, atunci am avea virusi si pe Linux, ceea ce nu este adevarat. Pentru Windows s-au "scris" milioane de virusi, pe cand un Linux la ora actuala poti sa-l folosesti fara nici un fel de program antivirus, pentru simplul motiv ca... nu exista inca virusi pentru Linux. La fel si cu sistemele de operare de pe clape. 3 - Exista diferente majore intre un sistem de operare clasic, cum ar fi Windows, Linux, Android, Symbian, etc, sisteme care "permit" instalarea "aditionala" a unor programe, si sistemele de operare ale clapelor care NU permit asta... PS: @ ciury: - Exista si partituri "high level" ... [ Edited Thu Jul 29 2010, 01:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
Tare partitura high level ) Ai mare dreptate in ce ai spus, in afara de faptul ca nu exista virusi pe linux exista o gramada, dar asa cum ai spus nu sunt universali Iar cel mai comod virus pt clapa este un set care da peste cap sistemul, in afara de faptul ca nu se inmulteste singur, are acelasi comportament uite un exeplu de cum se contruieste un virus pe linux; LINK: Click aici ! PS: imi cer scuze pentru ce am scris mai sus si anume ca un program ruleaza pe de pe linux pe windows si inver doar daca ii spchimbi extenis e o aberatie, trebuie compilat pe platforma respectiva chiar daca codul sursa este scriss cross platform si deci nu poti lua virusi de pe wondows pw clapa sau pe linux si nici in alt sens. doar daca si asta e ideea mea: - virusul cand se propaga in retea trimite pe calculatorul destinatie doua variante de program una pe linux si una pe windows si in functie de ce intalneste acolo ruleaza aiai buna ; )) [ Edited Thu Jul 29 2010, 03:37PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabytzatyros |
|
||
Registered Member #8179
Eram nedumerit de un lucru si nu-l intelegeam am un tyros 2 si am incarcat mai multe styluri de la mai multi colegi care nu sunt logati la siteul muzicantilor si de atunci clapa face figuri ....apar tot felu de liniute pe desplay sare de laun styl la te mai miri ce si tot asa .acum am sters tot si incarc din nou toata libraria si stylurile sa vad ce se va intampla
|
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
exact cum ai incerca un virus pt mac.. NU EXISTA e alt sistem.. si nu prea vad cum ar intra prin styluri TVNuri Uvnuri si negative;))
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Prin style-uri poti sa-ti "zapacesti" clapa, insa NU SUNT VIRUSI ! Sunt erori in pistele styleurilor. Verificati sa vedeti, cel mai probabil o sa gasiti anumite piste intr-un style, care arata ca exista informatie pe aceea pista a style-ului, insa daca asculti aceea pista independent, nu se va auzi nimic. Ce inseamna asta: cel mai probabil astfel de erori apar atunci cand convertesti un style de la un model de clapa la alta, sau atunci cand modifici in vreun fel style-ul pe calculator, nu pe clapa. Sau, copiezi un anumit track dintr-un style in altul... Acestea sunt track-uri cu informatie, insa informatia continuta este eronata, si "playerul" styleului nu stie sa "interpreteze" comenzile date de style... Atunci apar SF-urile. Orice style cu astfel de probleme insa, poate fi "curatat" sau "reparat". Va trebui sa verificati fiecare track in parte, si sa stergeti toate track-urile care contin informatie dar cand dai "play" sa sasculti acel track, nu se aude nimic. Ca un exemplu, daca dati "REC" la un track dintr-un style, chiar daca nu apasati nici o clapa (adica, fara sa "cantati" nimic), trackul va inregistra totusi informatii referitoare la numarul de masuri al track-ului, tempo, velocitati, volume, efecte, quantizare, etc... Insa un track gol intr-un style este absolut nefolositor, prin urmare trebuie sters "de tot", astfel obtineti si un style de dimensiuni mai mici (in Kb), care cu cat va fi mai mic cu atat se va incarca mai repede ... Sper ca ati inteles ce-am vrut sa spun ... [ Edited Thu Jul 29 2010, 07:58PM ] |
||
Back to top |
|
||
florin chitara |
|
||
Registered Member #8829
In ziua de azi cam totu-l e posibil, pana la urma cum iti dai seama ca e virusata? de ex eu cand am avut exr-5 i-am pus o discheta si mi-a blocat complect orga ar putea sa fie un virus?
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
florin chitara, macar ai citit posturile de mai sus ? Raspunsul este acolo ...
|
||
Back to top |
|
||
florin chitara |
|
||
Registered Member #8829
Da am citit
|
||