Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Intrebare ptr.muzicantii electronisti |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ValiS |
|
||
Guest
|
Prieteni,am gasit filtrele astea intr-un magazin virtual...Se preteaza ptr. o boxa cu dif.RCF de 500 de W..?Eventual,daca stiti un alt magazin virtual..Multumesc anticipat..! LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Chiar nimeni nu are o solutie..?Macar cei care au desfacut o boxa de bass si au vazut ce fel de filtraj are inauntru...?
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Vali daca lucrezi cu boxe pasive si vrei sa tai anumite frecvente e mai de preferat un crossover decat un filtru.Mai si avantajul ca poti controla direct volumul basilor.Eu sunt convins ca si filtrul ala din poza ar functiona dar mi se pare prea sofisticat si atatea chchite cate are sau scrie acolo ca are s-ar putea sa-l faca sa sune mai rau decat trebuie.Daca tot vrei filtru parerea mea ca trebuie unul simplu care taie frecventele pana la un anumit nivel lasand sa treaca spectrul de basi.
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Da-mi un link...ceva...Doreluc...Deci,EFECTIV,ar trebui sa caut un crossover...ceva..?
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Uite o chestie pe spikoane care se poate monta direct pe boxa ! LINK: Click aici ! Sau un crossover de la Behringer accesibil ca pret ! LINK: Click aici ! Asta mai simplu ! LINK: Click aici ! Asta ultimul chiar ti se potriveste pentru ce-ti trebuie ca o manusa si nu e scump deloc ! [ Edited Wed, 04 Aug 2010, 08:25AM ] |
||
Back to top |
|
||