Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Sisteme de operare clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Multisempler
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gabytzatyros
Tue Mar 01 2011, 11:28PM

Registered Member #8179
Joined: Mon Oct 05 2009, 05:08PM
Posts: 160
Ma ajuta cineva cu o mica problema<am cateva tonuri si nu stiu sa le fac multisempler in clapa mea si am inteles ca se poate face mai usor in cubase sau nuendo.stie cineva sa ma ajute? multumesc.

Back to top
bits
Wed Mar 02 2011, 11:29AM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Posts: 132
pentru ce clapa? in ce format le ai?Cel mai simplu e sa lucrezi cu Awave Studio si cu Extreme Sample Converter.

Back to top
cminor
Wed Mar 02 2011, 02:26PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2849
nu prea inteleg cum poti face pt o clapa multisampler din Cubase/Nuendo.
Poate sa editezi ceva in Kontakt sau Halion , adica samplere VST ce merg cu hosturile Cubase/Nuendo, apoi sa le exporti ca instrument si sa le convertesti cu un alt soft...
E?
Cam asta e?
Azi sunt prins, dar daca nu intervine ceva, sambata fac un tutorial pt asta...

Back to top
gabytzatyros
Wed Mar 02 2011, 08:10PM

Registered Member #8179
Joined: Mon Oct 05 2009, 05:08PM
Posts: 160
Am tonuri semplate nota cu nota dar daca incarc doar o nota din ton adica un c3 tonul nu suna si vreau sa le fac multisempler.Am un Tyros 2 si nu stiu sa fac in clapa treaba asta.As vrea macar 4-5 note din ton sa pot sa le fac multisempler.M-ia facut cineva din Timisoara pe clapa dar nu mai stiu am incercat dar nu imi iese,a incardat nota do si a duso pana la mi,de la fa a incarcat si sa dus pana la La iar de la Sib sa dus pana da Do.

Back to top
gabytzatyros
Wed Mar 02 2011, 08:16PM

Registered Member #8179
Joined: Mon Oct 05 2009, 05:08PM
Posts: 160
Pentru bits ! tonurile le am in format wav sunt din Yamaha Motif si pentru a le face wav am folosit awave studio

Back to top
elgi
Wed Mar 02 2011, 09:30PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 765
Păi dacă ai Tyros 2 sau 3 le dai cu import pe elemente, direct în clapă. T2 şi 3 ştiu să importe wave multisampler. După importare, poţi prelucra tonul în Voice editorul de pe PC. Succes!

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 2022 final - mihai roland Posted by Mihai13 on 29 Jun : 09:54
L-am descarcat eu sunt 3 arhive ~100MB fiecare cu 3 seturi distincteIonut Cipru full.SETNew Set Korg Final 2022.SETPa700 2020-2021 .SETCam asta este explicatia.Cele bune!


[download] Set Korg Pa700 2022 final - mihai roland Posted by marukorg on 27 Jun : 20:21
Cum ma set de pa 700 de...286 Mb????


[download] Set Viorel de la Barlad pentru PA600 Posted by marukorg on 25 Jun : 15:38
Puneti seturi vechi..doar sa fie.


[Content] Re: Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Posted by Pili on 17 Jun : 11:25
Buna ziua pot Primi o descărcare?


[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Posted by Pili on 11 Jun : 09:03
Pot avea 2 descărcări pe zi?ma-r ajuta mult,Multesc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap