Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Program de Convertit Style-uri |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
paleru |
|
||
Guest
|
am nevoie de un program de convertit un " style " ! de exemplu: un " style" de pe o clapa pa1xPro pe o clapa pa800...ms
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Roland07 » [04 Sep : 11:17] singura posibilitate este sa le importi direct in clapa, fara soft, care in prezent nu exista si sa le ajustezi manual Roland07 » [04 Sep : 11:16] uitate in manual la pagina 129 paleru » [04 Sep : 11:14] aha Roland07 » [04 Sep : 11:13] paleru...nu suna la fel pentru ca ai mai multi parametri de ajustat, inclusiv curbele de velocitate pe instrumetele de pe fiecare track din style |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pai hai sa intelegi principiul de functionare al EMC Style converterului ca sa intelegi ce trebuie sa faci tu singurel ca sa iti iasa. Pentru convertire, EMC citeste ce Program CHange ai in stile si pe ce canale, ce fel de controlele ai si la ce valori. Majoritatea le lasa la fel, doar instrumentele si kitul de tobe la proceseaza el mai mult. adica. de ex. pe canalul pe care EMC stie ca este basul, vede ca ai PChange 20 cu Banca CC0 =0 si CC32=4 care in mapa (harta sau lista de instrumente) PA1X este Fretless Bass. Cauta in mapa Pa800 (daca are acea clapa in setari) si asigneaza de acolo acelasi tip de bas) etc cu celelalte canale. efectele si volumele le respecta in general (adica le lasa la fel). Apoi cauta mapa de tobe si vede ca nota do1 este toba mare si acolo si dincolo dar ca la pa1x re este premier dar la pa800 este in mi2 si atunci transpune nota de premier pe mi2, etc la celelalte note. exporta stilul si gata, emc iti da voie sa pui tu ce tonuri vrei din mapa daca stie clapa. din pacate eu nu pot face stilurile pt fantom, pt ca desi stie va3-ul emc-ul, eu export midi file cu program change de la fantom, si cand dau sa-l incarc... se blocheaza. parerea mea este sa exporti stilul midi, il lucrezi in ce program stii tu de editare midi, schimbi program change-ul cu ce ti se potriveste tie pe clapa, exporti si daca ai optiunea in clapa de a face din midi style, retine de unde pana unde este intro, variation etc. |
||
Back to top |
|
||
paleru |
|
||
Guest
|
multumesc de sfat .. asa de inceput
|
||
Back to top |
|
||
Costin |
|
||
Registered Member #1178
Nene Matrafox, ai dreptate, dar mai mult de 8 parametri cheie pe fiecare track parca nu sunt. Si nu e chiar asa de greu sa iei un stzle de pe pa1x si sa-l bagi pe 800. Eu am mai spus ca folosesc AD3-ul (multumim) şi este făcut pe Pa1x. După cum au fost intrucţiunile, am încărcat fără global. Şi e ţuţ.
|
||
Back to top |
|
||
paleru |
|
||
Guest
|
sincer , nu stiu sa lucrez in nici un program .. nu am mai lucrat niciodata in programe de astea....
|
||
Back to top |
|
||