Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Probleme conexiune intre placa sunet externa-laptop-mixer |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
s_cristi |
|
||
Registered Member #1965
Cred ca nu ai explicat pe inteles care e problema. Mai intai zici ca merge, apoi intrebi daca e buna conexiunea... Sau te deranjeaza cum suna efectele ? Cablurile cred ca e preferabil sa fie fara adaptoare (dar asta conteaza mai putin, important e sa fie de calitate).
|
||
Back to top |
|
||
adryanm |
|
||
Registered Member #8364
Intreb daca e buna conexiunea,ca nu stiu daca am facut-o cum trebuie ca sa am calitate buna a sunetului...se auzea ok,cu primele 4 efecte din mixer(reverb hall 1,reverb hall 2,reverb room 1,reverb room 2) se aude nasol in boxe,acum e pe reverb stage 1 si se aude bine, intreb de cabluri ca ma gandesc ca ar conta si conexiunea ca sa nu am distorsiune..in alta ordine de idei,eu la laptop am 2 mufe de casti,acolo trebuie sa intru cu doua jack mic stereo si in placa de sunet cu doua jack mare stereo?Nu e ok daca am adaptoare?
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
Registered Member #8800
parerea mea este ca adaptoarele in timp cedeaza mecanic si nu mai fac contact cum trebuie. acum cat sunt noi merg , dar dupa un timp o sa ai intreruperi. cel mai bine iti faci niste cabluri cu mufe exact de care-ti trebuie ( jack mare la un capat si jack mic la celalalt capat ) .cablu trebuie sa fie ecranat si stereo (2 fire in interior ,litele care le inconjoara pe cele 2).
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
mai... sunt eu nebun, sau nu inteleg bine ? ai legat IESIREA de la placa interna (jack mic) la PLACA EXTERNA (2x jack mare) apoi IESIREA placa externa la MIXER? ca nu inteleg !!! |
||
Back to top |
|
||
adryanm |
|
||
Registered Member #8364
Florin,mersi mult ca m-ai ajutat, in sfarsit i-am dat de cap,am reinstalat windows-ul si am pus ca default m-audio si o ia automat cand ii dau drumul....se aude super, fara cabluri,doar prin firewire
|
||
Back to top |
|
||
s_cristi |
|
||
Registered Member #1965
Ma bucur ca s-a rezolvat si ca nu ai uitat sa ne spui si noua. Si ma bucur ca sunt aici oameni care se implica sa ne ajute de fiecare data. Cele bune tuturor!
|
||
Back to top |
|
||
adryanm |
|
||
Registered Member #8364
Acum,din teste,tot ce pot spune e ca sunetul e f bun,dar as mai aduce in discutie urmatorul aspect: daca vreau sa cant in varianta asta si aplic efect, se pare ca negativele se aud ca in oala, nu pot cumva face legatura separat: laptop-placa sunet-boxe(pentru negative) si mixer-boxe(pentru voce) ca sa nu se mai aplice efectele pe negativ?Din ce am vazut la boxe,mai au o intrare de jack,in afara de XLR,deci in principiu ar trebui sa se poata ce am zis eu?
[ Edited Fri Mar 25 2011, 02:25AM ] |
||
Back to top |
|
||
adryanm |
|
||
Registered Member #8364
Se pare ca nu e stabil sunetul pe laptop prin firewire,cum spunea cineva ar trebui sa aiba chipset de Texas Instruments(cum am pe desktop placa de sunet Xonar care are asa ceva), nu e stabil sunetul pe laptop prin firewire,pur si simplu merge ce merge si apoi se blocheaza orice player,nu mai vrea sa ruleze,am formatat laptop-ul de 3 ori si la fel face, am inteles ca trebuie acest adaptor pentru laptop: LINK: Click aici ! Am cumparat si acest adaptor,sambata o sa fac test cu el, daca nici asa nu merge,se pare ca nu pot folosi firewire la laptop!! ..................................................................................................... Revin cu impresii dupa test, se pare ca merge cu acel adaptor expresscard pt firewire, merge perfect.Firewire simplu din placa de sunet e instabil si incompatibil in cele mai multe cazuri! [ Edited Sat Mar 26 2011, 12:36PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |