Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Korg IS50 sau Yamaha
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Thu, 02 Jun 2011, 02:12PM

Registered Member #55
Ce imi plac mie subiectele astea matematice cu formule de algebra:

Se iau doua necunoscute (ca nici una nu cred eu ca o stii pe de rost).
Una este mai veche dar a fost de top , alta este noua dar este de copii.
X e mai bun decat Y dar Y are functia mai ampla decat X , unde X e integrat insa coroidal , pe cand Y are sinus la square spre triangle...

Rezultatul?
Pai ar trebui sa fie urmatorul:
fie X sau fie Y
ambele trebuie sa te ambitioneze sa inveti ce e aia acord, gama, interval, arpegiu, relativa, si ca sa nu uitam unele domenii, ce e aia polifonie, style, midi, sau domeniul nemtesc "es" "is" "dublu bemol".

Asa ca pana la care e mai buna, te intreb si vreau un raspuns rapid:
ce polifonie are X si Y?
Cate style-uri de user ?
Cate tonuri , efecte, butoane de on/off pe style tracks, cate potentiometre, butoane, placinte, fursecuri de control in timp real ?

si de final.... care este tonul numarul 129 la ambele ???

Astept raspuns...

Back to top
bebykorg
Thu, 02 Jun 2011, 02:48PM

Registered Member #533
foarte buna intrebarea Florine... totusi, daca omul intreaba de ce sa nu i se raspunda? nu ma dau mare cunoscator sau mare cantaret . nu mi-a placut asta niciodata.. ia si eu acolo.. un bulgare de huma....( cum spunea Creanga ).. dar discutiile astea in care mai toata lumea poarta discutii de genul .. matematic asa cum spuneai si tu.. ma amuza si pe mine cateodata.. pana la urma fiecare canta cu are si mai ales cu isi poate permite sa cumpere.. stima

Back to top
cminor
Thu, 02 Jun 2011, 10:37PM

Registered Member #55
beby korg m-ai inteles gresit, nici macar nu era catre tine intrebarea ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
incercam sa-l fac pe danylive sa-si deschida manualele la clape si sa studieze un pic ce face una si ce face alta, asa poate va descoperi ce ii place si ce nu ii place la una si la alta...
am incercat sa atrag atentia tuturor la faptul ca nu brandul, numele face tot.
daca ai compara un casio de 1000 euro cu un yamaha pss de copii sau un gem de 2000 de euro cu un korg nano , nu prea ai cum sa spui yamaha , korg e mai tare decat casio si gem... pentru ca modelele comparate sunt ... din alte categorii de instrumente.
acum mai e si bancul ala:
una arde mancare un pic si cand vine barbatul tremura de frica..
asta mananca si zice:
in sfarsit faci si tu mancare ca la mama acasa !
asa ca mai e si chestie de ureche, gust, gen.
dar totusi majoritatea intreaba... care e mai buna
../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
asa ca ia sa mai intreb una:
va place blonda, bruneta sau goala ?
nu va ganditi la prostiii.. exista si bere goala ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

asa ca beby, ajutorul tau e apreciat, dar sa mai si deschidem ochii celor care intreaba ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Back to top
DorinelParadox
Fri, 03 Jun 2011, 12:25AM

Registered Member #6316
LOL
asa ca ia sa mai intreb una:
va place blonda, bruneta sau goala ?
nu va ganditi la prostiii.. exista si bere goala ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Bine de tot,care este in final goala Korg sau Yamaha??? ambele sunt inbracate pe exterior si FALSE pe interior(o1o1o1o)departe de un instrument RECE.(SYNT ANALOG e alta poveste.....Q)

Back to top
bebykorg
Fri, 03 Jun 2011, 10:23AM

Registered Member #533
buna remarca Dorinel..

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF