Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Artisti, formatii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Eurovision Hotel FM si progresia Im VM IIIM IVM |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
Klaus |
|
||
![]() Registered Member #10140
pai nu au doar anumite acorduri ci o succesiune de 4 acorduri care, fatalitate, formeaza o fraza completa. diferentele (cum ar fi tonalitatea sa zicem) sunt atat de mici ca nici nu conteaza. cu linia vocala se intampla tot asa.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
ai idee cate piese clasice sunt facute pe aceasta succesiune de accorduri ? daca incep toti colegii sa dea exemple, se va bloca forumul... |
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8619
Bun, rau, s-a terminat si cu Eurovision. Locul 17. Bun? La anul si la multi ani!......Poate....
|
||
Back to top |
|
||
Klaus |
|
||
![]() Registered Member #10140
da, a terminat pe 17. pacat. oricum, ma gandesc sa introduc piesa in unul din repertorii. cminor, a mai zis cineva ceva asemanator. perfect, daca sunt asa multe piese clasice pe aceasta succesiune, zi macar una. de la una crezi ca se va bloca forumu? |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
LINK: Click aici! "Dressed up just like Ziggy, but he couldn-t play guitar" LINK: Click aici! refren Am E C D F F C C LINK: Click aici! Dm A F G Dm A F G He awakes at night with the fear Dm A F G That this all might just disappear Dm A F G But it scares him just the same F A To think that this could all remain Chorus: Dm A F Understanding why we do what we do G Dm A Why we put ourselves what we put ourselves through F G Dm A F When there's no longer comfort in your comfort zone F A LINK: Click aici! Dm A G F Little field... Dm A F G And if you think... (chorus) Dm A F G Field mice... Q.E.D. Sfatul meu e sa te duci la o televiziune sau ziar cu partitura semnata de UCMR-ADA sau Credidam (depinde unde ai incris piesa). Mai ales la ziare unde se cauta scandal. Cu asta threadul e inchis , nu-i vad rostul. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |