Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg pa500 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
acrigan12 |
|
||
Guest
|
Cum se creaza un style la korg pa500?
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Eu nu sunt posesor de asa ceva dar banuiesc ca un style se poate crea ca pe orice alta clapa. Adica de la inceput bati tobele, faci formula de bas, canti la chitara, acordeon etc,... in orice caz nu e usor !
|
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
id-ul este capatineni
|
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
Eu am pa800 si fac in felul urmator de exemplu pentru sirba STYL PLAY-RECORD-RECORD NEW STYLE-OK se selactioneza primul trak de toba se apasa butonul de START/STOP si bati toba de doua ori pe ritm se salveaza cu WRITE STYLE ii pui un numesi il salvezi intro locatie libera ex user 1 si ii dai OK bun acum iesi din menu EXIT FORM RECORD.Setezi viteza care stii tu ca poti bate ritmule eu o pun la 70 tu poti sa-o pui si mai mica apesi MENU-MIXER TUNING aici te uiti ca toate efectele sa fie pe zero,EQ GAIN sa fie pe zero,EQ contr sa fie 99,TUNING DETUNE pe 0 OCT TRANSPUSE pe 0 si PB SENSIBILITI pe 2,ma duc la WRITE CURRENT STYLE PREF.-OK-YES-RECORD selectezi RECORD/EDIT CURRENT STYLE-OK daca nu iti place toba care ai batuto se sterge cu DELLETE CURENT TRAK.Iti pui METER PE 2/4,REZOLUTION se pune optime nota nu doua caciulite selectezi basul care doresti tu din clapa la CV LENGTH se pune se pune 4,KEY NTT.TYPE-paralel,NTT TABLE-root .Ca sa auzi bine masura pui METRO pe ON2,bun acum apesi butonul START/STOP o sa auzi ritmul de la METRONOM in functi de masura de la metronom iti bati basul 8 masuri daca nu iti place cum a iesit poti sa-l stergi cu Dellete CURENT TRAK si asa faci si cu celalte sunete care vrei sa le bagi in ritmul tau,iti doresc multa sanatate si spor la studiu
|
||
Back to top |
|
||
mraresh |
|
||
Registered Member #10334
Cum as putea pune anumite ritmuri pe korg pa50? nu am folosit niciodata...multumesc !
|
||
Back to top |
|
||
cristiroland |
|
||
Registered Member #8581
media-load- intrii in set- alegi folderul style- selectezi din care user vrei load-apoi selectezi unde vrei sa fie incarcat load ok si gata:d la mine la pa800 asa e...totusi sper sa te ajute
|
||
Back to top |
|
||