Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recording software ... |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Am tot incercat diferite programe de inregistrat, dar mi-au facut fite. Ce-i drept este ca si ele erau din alea freeware, dar 'fita' principala este faptul ca o piesa se inregistreaza foarte incetu', chiar daca volumul e la maxim si la mixer si la program si la PC. Recomandati-mi un program bunicel, cu care faceti voi treaba buna!(Nu ma refer aici la programe de 2,3 GB).
|
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Guest
|
din cate stiu nu trebuie sa ai volumul la maxim la pc sau program. ba din contra. cred ca problema e la placa de sunet, sau cabluri.nu sunt bune sau nu sunt bine conectate la pc,mixer ....
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
am patit si eu treaba asta. de vina era placa de sunet. de fapt era placa de sunet din PC inglobata in placa de baza cum este acum . am rezolvat problema punand o placa de sunet mai performanta. ca program de inregistrare eu folosesc soundforge si sunt foarte multumit.
|
||
Back to top |
|
||
lucianG1000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8217
Incearca Cool Edit Pro sau varianta mai noua, Adobe Audition 3
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
In sound forge, cand dai pe record, ai acolo o optiune de bifat : "monitor in". Daca bifezi aceasta optiune (vezi sa nu tragi de pe mix in, ca face microfonie/loop), o sa poti sa vezi ce semnal intra, ca volum (monitorizeaza peak-ul sau cati dB ai pe intrare). Ideea este sa ai intre -4dB si -12dB pentru un semnal calitativ ca input. Calitatea insa nu e doar ca volum, conteaza si calitatea convertorilor analog/digital ai placii, cablurile, de unde tragi (casti sau line out), etc. |
||
Back to top |
|
||